- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.281
tmm bekliyom
Ayy tmm kuzumORDA sohbet gibi yazma knka sonra yorumlar siliniyordaha önce başıma geldide ordan biliyorum haha
Gerisini sen yap kuzumORDA sohbet gibi yazma knka sonra yorumlar siliniyordaha önce başıma geldide ordan biliyorum haha
Gerisini sen yap kuzumben geceden belli yapiyom sıkıldım
Yok sen bitir de sil baştan yapalımsen bitircen zaten oyunuçılgın
niye kız yaparsın sen
Bnde öyleydim ama beklerdim kuzum o sırada sayıyı büyütür emoji koyarsın emoji sayım yükselsin diyetek tek yorum yazabiliyorum knka çok zor
Evet giz çok kullanmisim önceden bu yeni güncelleme de gördüm napiyim çok seviyorum gukucukbdagitnayisenin emojide maşallahım var
Evet giz çok kullanmisim önceden bu yeni güncelleme de gördüm napiyim çok seviyorum gukucukbdagitnayi
Usta vardı evdebernisko Sadecebirisiyim minik kalp0753 Minik Duduklu Tencere
Kirmizi pabuc napiyonuz canlar yemek yaptınız mı
Yazdıkların için sağol Allah razı olsun. Arada tek bir söz dikkatimi çekti. Hissetmiş olmak bile şans evet bende onca zaman bekledim. Ama emin olabilirsin ki beklemek bu kadar koymamıştı. Her ay test yapıyordum olmayınca sonrakine çalışıyorduk. ama şimdi kaybettikten sonra 2 ay karnımdan tekme bekledim karnım büyüyor mu acaba diye aynalara baktım. Evet o duyguyu tattım 4 ay hamile olduğumu bilerek gezdim canımın çektiğini yedim. Hafta hafta hesap yaptım hergün dua ederek kalktım dua wderek yattım. Ve mayıs annesi olacaktım bu şekilde konuşunca isyan ermiş gibi algılanıyor. Çok şükür küçüktü daha büyük kaybetmektense... tek tesellim bu. Uzun uzun yazmak istiyorum ama saçmalıyorum işte uzadıkça. Aklımı kaybetmek üzereydim. Allahtan geldiğini bilmesek dayanılacak bir şey değil. Neyse böyle işte Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Canımdan can gitti. Yarının garantisi yokken aylar sonrasının hayalini kurduk. Kaldı hepsi öylece... yaşamasın kimse ama yaşamayan bilemez. Herkes aynı şekildede yaşamıyor atlatamıyor..evet canım paylaşımını okumuştum okurken resmen göbeğim felan sızladı içim titredi yaşadığın beklediğin büyümesinii izlediğin senin canın kanın olan meleğini kaybetmen çok zor seni anlasamda yarana ne tuz nede merhem olabilirim. bunun tek ilacı zaman. zaman unutturur zaman bize başka şeyler armağan eder ama zamanla azalır. gün gelir bir anda aklına düşer yüreğin kavrulur. bi gün bi bakmşsın sadece onu hissetmenin varlığının nasıl bir mutluluk kattığına mutlu olmuş olursun. bazende şuan olduğu gibi doğum gününü kutlardım dersin. hayat zaten böyle değil mi kimi zaman mutluluğa boğar kimi zamanda acıya. inşallah verdiği acının yerini doldurabilecek evlatlarının olması... bazende üzülmek yerine iyi niyetle bakmak lazım ne kadar doğru bilmiyorum ama senelerce çocuk bekleyen tüp bebek denemiş ama hepsi olumsuz olan biri bana söyle demişti en azından o duyguyu tattın onun geldiğini hissedip onun için endişeledin. sonuç üzücü ama onun gözünde bu duyguyu hissetmiş olmak bile şans gibi geliyor.. herkesin sınavı farklı işte allah elden ayaktan akıldan düşürmesin..
Ne ustası kuzumYok yemek bugün
Usta vardı evde
Demi amakim sevmezki imojiyi yemeğe kv gidebilirim :)
Parke yapıldı her yer battı çıktı valla kaç gündürNe ustası kuzum
Hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın inşallahParke yapıldı her yer battı çıktı valla kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?