Yazdıkların için sağol Allah razı olsun. Arada tek bir söz dikkatimi çekti. Hissetmiş olmak bile şans evet bende onca zaman bekledim. Ama emin olabilirsin ki beklemek bu kadar koymamıştı. Her ay test yapıyordum olmayınca sonrakine çalışıyorduk. ama şimdi kaybettikten sonra 2 ay karnımdan tekme bekledim karnım büyüyor mu acaba diye aynalara baktım. Evet o duyguyu tattım 4 ay hamile olduğumu bilerek gezdim canımın çektiğini yedim. Hafta hafta hesap yaptım hergün dua ederek kalktım dua wderek yattım. Ve mayıs annesi olacaktım bu şekilde konuşunca isyan ermiş gibi algılanıyor. Çok şükür küçüktü daha büyük kaybetmektense... tek tesellim bu. Uzun uzun yazmak istiyorum ama saçmalıyorum işte uzadıkça. Aklımı kaybetmek üzereydim. Allahtan geldiğini bilmesek dayanılacak bir şey değil. Neyse böyle işte Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Canımdan can gitti. Yarının garantisi yokken aylar sonrasının hayalini kurduk. Kaldı hepsi öylece... yaşamasın kimse ama yaşamayan bilemez. Herkes aynı şekildede yaşamıyor atlatamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…