- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.421
Yatıyorum yemek yiyorum hiç hayırsız deme kız tuvalete gitmeye üşeniyorum buaraSen napiyon hayırsız hamiş
Allah kVyl etsin kuzum bnimBöcükümm mukabeledeydimm geldim
Oh afiyet olsun canımKarni yarik sehriyeli bulgur pilavi salata corba
Öyle olur zaten kuzumYatıyorum yemek yiyorum hiç hayırsız deme kız tuvalete gitmeye üşeniyorum buara
Bı doktora falan gittinmi kuzumbozmicam allah kabul etsn
Kız daha uyanalı ne kadar oldu ben yine yataktayım valla heran herşey olabilir bu halleÖyle olur zaten kuzumahaha dikkat et talihsizlik yaşama
Kuzum ben oruç tutarken hiç bozmadım böyle olunca kabul olur olmaz Allah bilir ama ben niyetimden dönmüyordumya herkese soruyorum şurda iftara kalmış 2 saaat bana daha yeni kahverengi akıntı geldi bozuldumu orucum kafayı yicemmmmmmmmmmm
AhahaKız daha uyanalı ne kadar oldu ben yine yataktayım valla heran herşey olabilir bu halle
Denerim olursa kulağına söylerimAhahadikkat et deli seni
Bı doktora falan gittinmi kuzum
Kuzum ben oruç tutarken hiç bozmadım böyle olunca kabul olur olmaz Allah bilir ama ben niyetimden dönmüyordum
Kahverengi akıntı için kuzum çünkü o hani umitlendirmek istemiyorum ama gebelik belirtisineden canım
Kahverengi akıntı için kuzum çünkü o hani umitlendirmek istemiyorum ama gebelik belirtisi
Ha oylmi kuzum bnde olmadıyok canım benim her adetten snra olur bir kaç gün :)) bekarken bile hihihihihi
Son aydayım ve biraz zor geçiyor canım ama şükür suyum fazla olduğu için erken doğum olmasın die dua edip bekliyorum sağlıklı doğsun dieGünaydın canım nasılsın
10 gün mü bilmiyorum onu ben tam olarak kafama göre tutuyordumbnde dönmedim ya hayırlısı bugunde tutmadım artık. genelde her yerde adet başladıktan snra 10 gün boyunca adetli sayılabilirmişiz bu kahverengi lekeler için
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSon aydayım ve biraz zor geçiyor canım ama şükür suyum fazla olduğu için erken doğum olmasın die dua edip bekliyorum sağlıklı doğsun die
Ha oylmi kuzum bnde olmadıama bir ara olmuştu afedersin birliktelikten sonra geçmişti kuzum bir kere oldu şimdiye kadar kb kuzum
10 gün mü bilmiyorum onu ben tam olarak kafama göre tutuyordumAy belkide bebiştir kuzum ya olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?