- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.401
Kesinlikle yapıp sana resim atacağım knkiçikolatalıııı hemideeee
Kesinlikle yapıp sana resim atacağım knkibit tabak bile vermeyeceğim sana hıh
Kuzum sen de bnim gibi bekarken hiç bilmiyormuydun şimdi pek her işi biliyoz da bide ilçedemisinYok olmadı canim kv çıkardı sağolsun
Bnde istiyombnde yapcam mikro dalga keki sahurdada onu yicem
Selam canım ben Sarma fırın tavuk salata ve ayran aşı yaptım :)
Bizim tarlamız yok ama pancar toplaman için başkasının tarlasına giderdik az çok tecrübem varKuzum sen de bnim gibi bekarken hiç bilmiyormuydun şimdi pek her işi biliyoz da bide ilçedemisin
Canın biz anneme geldik benim cadı kızım hiç durmuyor yaaaaa perişan oldum,,,,,
Bende aciktim vallaa aksami bekliyorum dort gozleOh afiyet olmuştur insallah♥ nasılsın nurayim bn çok acıktım
Hayırlı akşamlar canımHayırlı aksamlar canlar.
Ahaha ay kız hayali bile çok güzel o memlekete gelmek çok isterdimveririm ama antalyaya gel
Ahaha ay kız hayali bile çok güzel o memlekete gelmek çok isterdim
Kuzum hiç bilmiyorum vallahaya herkese soruyorum şurda iftara kalmış 2 saaat bana daha yeni kahverengi akıntı geldi bozuldumu orucum kafayı yicemmmmmmmmmmm
Kuzum hiç bilmiyorum vallaha
Of senin menü süpermiş kuzumSelam canım ben Sarma fırın tavuk salata ve ayran aşı yaptım :)
Ayn. Öyle kuzum bnim tecrübe yoktu senden acemiyim ozaman kuzumBizim tarlamız yok ama pancar toplaman için başkasının tarlasına giderdik az çok tecrübem varama şimdi esimgilin tarla filan var mecbur gidiyosun lakin eşimde pek tarla bag işlerini sevmez çok şükür ilçenin beldesindeyim kuzum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?