- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.381
Tmm tmm hüs kıyamam sanaÖLE DEME knka yaaa bnide acıktırcan
Tmm tmm hüs kıyamam sana
Bak bnde tam onu soruyorum sizeaynen yemekte ne var hahaha
Bizim dünden yemekler var bi güveç yapacam sizlerin
Oh ne güzel kuzum bnde karnı yarık pilav cacık var kuzum nasıl gidiyorBizim dünden yemekler var bi güveç yapacam sizlerin
Oh ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun canımOh ne güzel kuzum bnde karnı yarık pilav cacık var kuzum nasıl gidiyor
Bak bnde tam onu soruyorum sizekarnı yarık pilav cacık kuzum sende ne var
Hastalığın nezaman kuzumOh ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun canımiyi gidiyo şükür uykumu alamıyorum her zaman ki gibi
Bnim canım da herşeyi istiyo sorma kuzumGüzelmiş bizde dünun yemekleri var kuru fasulye piav ama cacık deyince canım çekti yapacamm lıkır lıkır yiyecem
Ignenin etkisiyle normalde 16 17 18lerinde oluyodum bu sefer beklemedeyim canımHastalığın nezaman kuzum ☺
Bu güzel günün yüzü hürmetine rabbim yüzünü güldürsun kuzumIgnenin etkisiyle normalde 16 17 18lerinde oluyodum bu sefer beklemedeyim canım
Amin amin inşallah canım benim. Evet oluyo ya tıksınıyorum bende hatta pazar gittiğimizde micek girdi gözümeBu güzel günün yüzü hürmetine rabbim yüzünü güldürsun kuzum ☺kv bahçeye gidecek tarlanın orda birşeyler toplamaya ama ben korkuyorum kız pis hayvan çok oluyo sizin tarlada oluyomu
Bnim canım da herşeyi istiyo sorma kuzumaçken ben degilim D
Abuu bişey oldumu kız bn korkuyom gidemiyom birkere gittim gördüm kocaman di sen iyi yüreklisinAmin amin inşallah canım benim. Evet oluyo ya tıksınıyorum bende hatta pazar gittiğimizde micek girdi gözüme
Oyyy bugün bnde kek yapsam ahagaha herşey yerim bugün benaynen geçen sene çok tatlı yiyodum iftardan snra dondurma5 kilo aldım ama hergün dondurma yiyom yanına kek baklava ne bulursam katıyodum
Oyyy bugün bnde kek yapsam ahagaha herşey yerim bugün ben
Yok olmadı canim kv çıkardı sağolsunAbuu bişey oldumu kız bn korkuyom gidemiyom birkere gittim gördüm kocaman di sen iyi yüreklisin
Heh masallah olsun sen çalışan bir bayanın knkacim zayiflarsinaynen geçen sene çok tatlı yiyodum iftardan snra dondurma5 kilo aldım ama hergün dondurma yiyom yanına kek baklava ne bulursam katıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?