- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.621
İnşaallah canım bekleyecez ve görecez.Inşaallah edecek ole bir imtihaardan geciyozki allaha sığınıp sabir cektikmi rabnimde bize o gücü gördünmü sabrımızı verir elbet.
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin canım
Sagolasın canım Allah razı olsun.
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin canım
Hayat yasanarak ögrenilir her daim buna inanmısımdır ama bi insan zarar göstermediği insaninda zarar göstermesini hiç bisey acıklayamaz ya insan bi anlar bilir ne yaptıgını ole masum masum neden trip atıyo demez insanda az akıl olur ve onunkullanır. Baskasının mutlulugunu bozmaya degil ama.
haklisin ama bu hayatımızın gerçekleri mesef yaşadığımız şeyler geçer inşallahİnşaallah canım bekleyecez ve görecez.
Hoşbuldum canım nasılsın
Benim ufaklık izin verse de uyusam
Sagolasın canım Allah razı olsun.
kız hava isildadiyaaHoşbuldum canım nasılsın
Hoşbuldum canım nasılsın
İnşaallah canım Rabbim duysun duanıHer şey üst üste geliyorsa vardır bir hikmeti. Demek ki mutlu olmanın zamanı gelmiş. Birşeyler değişecek demektir.
kız hava isildadiyaaHoşbuldum canım nasılsın
Hayırlı geceler canım dinlen kafanı takma hasta olursun öptümKızlar hepinize iyi sohbetler dün sabah 10dan beri ayaktayım sahurda araya girince kalkmam falan diye düsünerek ben çıkıyorum hepiniz Allaha emanetsiniz bugun beklediğiniz ne var ise güzel haberlerini almaniz duasiylahayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Hayırlı geceler canımBen de çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı cumalar
Maalesef ama hala içime sindiremiyorum bi insan neden her daim yanında olan destek olan insanın mutluluguna zarar vermekle bulur çözümü kafam hala almıyokız hava isildadiyaa
haklisin ama bu hayatımızın gerçekleri mesef yaşadığımız şeyler geçer inşallah
HAyirli sabahlar balım. Hayırlı cumalar.@mahperi hatun @adel8893 @Blue_Perii @balbocuuu @Tulparr @KutsalI @kahvesevmemben @Reyyan__ @rumeysa__ @hizuran @Gunyeli A Ayas19 @MaviKuplikSadecebirisiyim @10nazen Umutlu Anne Bekleyiste @Psikolojik Deliii @_Phantom-Opera_ @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ @Ada duru @AnneAslan @Culhagibi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Brunello Cicinelli @EternaaLLove C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
Seviyorum seni kuzum bana dua et cok ihtiyacim var bi yola cikicam guzel sonuclansin lutfen ❤@mahperi hatun @adel8893 @Blue_Perii @balbocuuu @Tulparr @KutsalI @kahvesevmemben @Reyyan__ @rumeysa__ @hizuran @Gunyeli A Ayas19 @MaviKuplikSadecebirisiyim @10nazen Umutlu Anne Bekleyiste @Psikolojik Deliii @_Phantom-Opera_ @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ @Ada duru @AnneAslan @Culhagibi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Brunello Cicinelli @EternaaLLove C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
Günaydınn@mahperi hatun @adel8893 @Blue_Perii @balbocuuu @Tulparr @KutsalI @kahvesevmemben @Reyyan__ @rumeysa__ @hizuran @Gunyeli A Ayas19 @MaviKuplikSadecebirisiyim @10nazen Umutlu Anne Bekleyiste @Psikolojik Deliii @_Phantom-Opera_ @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ @Ada duru @AnneAslan @Culhagibi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Brunello Cicinelli @EternaaLLove C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
Napiyon tatliannem@mahperi hatun @adel8893 @Blue_Perii @balbocuuu @Tulparr @KutsalI @kahvesevmemben @Reyyan__ @rumeysa__ @hizuran @Gunyeli A Ayas19 @MaviKuplikSadecebirisiyim @10nazen Umutlu Anne Bekleyiste @Psikolojik Deliii @_Phantom-Opera_ @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ @Ada duru @AnneAslan @Culhagibi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Brunello Cicinelli @EternaaLLove C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?