Kız kv olacak isteer mi bebeği daha aramadı beni bebek nasıl diye oğluyla kızını arar onlar doğuracak ya hayır bide ortada konu yok çok uzağız ve hiç biraraya gelmiyoruz ne bokaysa bu tripleri

ÇEKEMİYOOOOOOOOOR..

Allahım sağlık sıhat versin yavrumuza kem gözlerden korusun valla

Ben nazar etmedim ki orası bizim aşk yuvalarımızdı balayımızı şelale ve antik kentlerde geçirdik
Amin teyzesi bakın size dünkü pozunu atayım sıpanın bizimki hep ultrasonda bize bakıyor ya Eki Görüntüle 2271103 om

şimdide bizim aşk yuvamız oldu çok güzel yerler gerçekten yurt dışı yalan kendi memleketimizi gezelim

sıpacığımızzz büyüyor maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün annesinin kucağına gelsin

Ellerine sağlık kuzum yüz bulan tepeye çıkıyor bu devirde
Seninki bide kızmış kuzu benimki bide erkek aynı yaşıt bide hamileyim düşük riskim var Yatmam gerekiyo bizimle tee 12 ye kadar oturuyor ne rahat edebildim bide pek çene durmadı sürekli bana takılıyo yılışık yılışık, sonra annem götürdü beni 1 ay baktı kanamam vardı.doğum yaptım ama sürekli eşimle kavga ettim gitsin diye oda kardeşi diye pek istemedi gitmesini burda işe girmişti nerde kalacak diye,doğum yaptım annem dedi benim kızım çocuk emzircek sürekli başka odayamı geçecek kardeşin yüzünden dedi gidin diğer odaya alın bi TV orda otursun arada dedi. Annemgilde istemedi ama kötülük olmasın diye bişey dememişti, sonunda eve kendime aldığım şeylere kocammış gibi karışmaya başlayınca açtım ağzımı kovdum evden daha neler nelerya bak sinirlendim yine.

• Ay valla bi geriye giden dedim okuyayım baktım bildirim doldu bıraktım ay unuttuğum varsa msjına cvp vermeyi kusuruma bakmayın kızlar yaaa :)

Sakin ol kuzum çok şükür gittiler. Aynı bahane kardeşim dedi seninki kalleş dedim düşük yaptım bir bardak su vermedi bana dedim yine okulunun bitmesini bekleyecektim ama iki yıldır olan konuyu sen gece vakti babana anlatıp hamileyken nasıl üstüme salarsın değil kocamın kardeşi kendi kardeşime eyvallah etmem etmedim de. Beni geçtim zorla tutunmuş bebeğimi çiğnemek nedir ya. O kv olacak şıllık arayıpta özür bile dilemedi daha eşime dedim6ben yetim karnımdaki sabi senin ailen ikimizin günahına girdi ölseler yatacak mezar bulamasınlar. İçimi yaktılar iki gün yediğim zehir oldu dün bebeği gördümde az sakinleştim

Kuzu kendi kızının başına bi gelsin ozaman görürler götlerini, zaten çeker öyleleri inşallah. Çook şükür valla çok rahatladım çok. Ayy nasıl iyimiymil büyümüşmü minnak

ohaaaa manyak ya kovmasan daha senle yaşayacaktı demek ki zır deli

Kuzu kendi kızının başına bi gelsin ozaman görürler götlerini, zaten çeker öyleleri inşallah. Çook şükür valla çok rahatladım çok. Ayy nasıl iyimiymil büyümüşmü minnak
Anlarlar mı ki böyleleri
Fotosunu attıydım araya mı kaynadı iyiydi valla tuzu kuruydu oynuyordu içeride

ohaaaa manyak ya kovmasan daha senle yaşayacaktı demek ki zır deli
Ayy kuzuuı daha neler nelerde bdvde konu acsam herkez küfürden banlanır valla,1 buçuk sene dayandım ama çekene sor ya sabır demedim verdim lafı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…