- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.841
Kız kv olacak isteer mi bebeği daha aramadı beni bebek nasıl diye oğluyla kızını arar onlar doğuracak yahayır bide ortada konu yok çok uzağız ve hiç biraraya gelmiyoruz ne bokaysa bu tripleri
Amin teyzesi bakın size dünkü pozunu atayım sıpanınÇEKEMİYOOOOOOOOOR..
Allahım sağlık sıhat versin yavrumuza kem gözlerden korusun valla
ahahamfkdksSenin kız dopırasın var anacım hiç erkeğe inanmıyon
Ben nazar etmedim kiorası bizim aşk yuvalarımızdı balayımızı şelale ve antik kentlerde geçirdik
Amin teyzesi bakın size dünkü pozunu atayım sıpanınbizimki hep ultrasonda bize bakıyor ya Eki Görüntüle 2271103 om
bıkmak degilde bunaldik az kafa dinliyelim ayri kalalimda degerimizi anlasinlarhepiniz kocalardan bıkmışsınız yavv
Seninki bide kızmış kuzu benimki bide erkek aynı yaşıt bide hamileyim düşük riskim var Yatmam gerekiyo bizimle tee 12 ye kadar oturuyor ne rahat edebildim bide pek çene durmadı sürekli bana takılıyo yılışık yılışık, sonra annem götürdü beni 1 ay baktı kanamam vardı.doğum yaptım ama sürekli eşimle kavga ettim gitsin diye oda kardeşi diye pek istemedi gitmesini burda işe girmişti nerde kalacak diye,doğum yaptım annem dedi benim kızım çocuk emzircek sürekli başka odayamı geçecek kardeşin yüzünden dedi gidin diğer odaya alın bi TV orda otursun arada dedi. Annemgilde istemedi ama kötülük olmasın diye bişey dememişti, sonunda eve kendime aldığım şeylere kocammış gibi karışmaya başlayınca açtım ağzımı kovdum evden daha neler nelerya bak sinirlendim yine.Ellerine sağlık kuzum yüz bulan tepeye çıkıyor bu devirde
Bide en sona emeklilik çocuğu ohh misahahamfkdks
bundan sora oglum olsun isterim ama bi kiz bi erkek yeter
Et kuzu et valla bi senden hayır var :)). Bazen unutuyom burayı :)Iyi gelmeseniz bile zorla edecemm hepinizi gelin gelmeyin
kız valla bende zor buluyom ama yetişmeye çalışıyom ahahahyavaş yavaş etiketleyecektik hahaha herkesdeburdaymış ama konuşmuyomuş bak
1 haftada yoktum yıllık izindeydim canım o ara konuşulduysa kaçırmışımdır
Sakin ol kuzum çok şükür gittiler. Aynı bahane kardeşim dedi seninki kalleş dedim düşük yaptım bir bardak su vermedi bana dedim yine okulunun bitmesini bekleyecektim ama iki yıldır olan konuyu sen gece vakti babana anlatıp hamileyken nasıl üstüme salarsın değil kocamın kardeşi kendi kardeşime eyvallah etmem etmedim de. Beni geçtim zorla tutunmuş bebeğimi çiğnemek nedir ya. O kv olacak şıllık arayıpta özür bile dilemedi daha eşime dedim6ben yetim karnımdaki sabi senin ailen ikimizin günahına girdi ölseler yatacak mezar bulamasınlar. İçimi yaktılar iki gün yediğim zehir oldu dün bebeği gördümde az sakinleştimSeninki bide kızmış kuzu benimki bide erkek aynı yaşıt bide hamileyim düşük riskim var Yatmam gerekiyo bizimle tee 12 ye kadar oturuyor ne rahat edebildim bide pek çene durmadı sürekli bana takılıyo yılışık yılışık, sonra annem götürdü beni 1 ay baktı kanamam vardı.doğum yaptım ama sürekli eşimle kavga ettim gitsin diye oda kardeşi diye pek istemedi gitmesini burda işe girmişti nerde kalacak diye,doğum yaptım annem dedi benim kızım çocuk emzircek sürekli başka odayamı geçecek kardeşin yüzünden dedi gidin diğer odaya alın bi TV orda otursun arada dedi. Annemgilde istemedi ama kötülük olmasın diye bişey dememişti, sonunda eve kendime aldığım şeylere kocammış gibi karışmaya başlayınca açtım ağzımı kovdum evden daha neler nelerya bak sinirlendim yine.
bıkmak degilde bunaldik az kafa dinliyelim ayri kalalimda degerimizi anlasinlar
Kuzu kendi kızının başına bi gelsin ozaman görürler götlerini, zaten çeker öyleleri inşallah. Çook şükür valla çok rahatladım çok. Ayy nasıl iyimiymil büyümüşmü minnakSakin ol kuzum çok şükür gittiler. Aynı bahane kardeşim dedi seninki kalleş dedim düşük yaptım bir bardak su vermedi bana dedim yine okulunun bitmesini bekleyecektim ama iki yıldır olan konuyu sen gece vakti babana anlatıp hamileyken nasıl üstüme salarsın değil kocamın kardeşi kendi kardeşime eyvallah etmem etmedim de. Beni geçtim zorla tutunmuş bebeğimi çiğnemek nedir ya. O kv olacak şıllık arayıpta özür bile dilemedi daha eşime dedim6ben yetim karnımdaki sabi senin ailen ikimizin günahına girdi ölseler yatacak mezar bulamasınlar. İçimi yaktılar iki gün yediğim zehir oldu dün bebeği gördümde az sakinleştim
Seninki bide kızmış kuzu benimki bide erkek aynı yaşıt bide hamileyim düşük riskim var Yatmam gerekiyo bizimle tee 12 ye kadar oturuyor ne rahat edebildim bide pek çene durmadı sürekli bana takılıyo yılışık yılışık, sonra annem götürdü beni 1 ay baktı kanamam vardı.doğum yaptım ama sürekli eşimle kavga ettim gitsin diye oda kardeşi diye pek istemedi gitmesini burda işe girmişti nerde kalacak diye,doğum yaptım annem dedi benim kızım çocuk emzircek sürekli başka odayamı geçecek kardeşin yüzünden dedi gidin diğer odaya alın bi TV orda otursun arada dedi. Annemgilde istemedi ama kötülük olmasın diye bişey dememişti, sonunda eve kendime aldığım şeylere kocammış gibi karışmaya başlayınca açtım ağzımı kovdum evden daha neler nelerya bak sinirlendim yine.
Anlarlar mı ki böyleleriKuzu kendi kızının başına bi gelsin ozaman görürler götlerini, zaten çeker öyleleri inşallah. Çook şükür valla çok rahatladım çok. Ayy nasıl iyimiymil büyümüşmü minnak
Bacım yüzsüz insan çokohaaaa manyak ya kovmasan daha senle yaşayacaktı demek ki zır deli
- Ay valla bi geriye giden dedim okuyayım baktım bildirim doldu bıraktım
ay unuttuğum varsa msjına cvp vermeyi kusuruma bakmayın kızlar yaaa :)
Cansin şu işlerim bitsin yarin misafiri atlatayim olur ozaman:)Et kuzu et valla bi senden hayır var :)). Bazen unutuyom burayı :)
Ayy kuzuuı daha neler nelerde bdvde konu acsam herkez küfürden banlanır valla,1 buçuk sene dayandım ama çekene sor ya sabır demedim verdim lafı bendeohaaaa manyak ya kovmasan daha senle yaşayacaktı demek ki zır deli
Tamam bebeğiiiiim kolay gelsin çok çokCansin şu işlerim bitsin yarin misafiri atlatayim olur ozaman:)
Aynen kuzu telden giriyom bide. Neyseki birbirimizi anlıyoruz hepimiz burda iyi dost olduk vallaolur arada öyle zor oluyor telefondan kuzucum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?