- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.881
Kuplikkk gece ne yedin bakım sen bacım silkelen kendine gelSen kimsin
Burası neresi
Ben kimim
cikar tabi gezin tozun insallah oyle devam eder hepGeçsinşimdinin tadını çıkarıyprum
Amin kuzum amin insanlar empati yapsalar keşke .iş işten geçip sinirlerim altüst olduktan sonra beni anlamışlar ne anlamı var
Sen kimsin
Burası neresi
Ben kimim
cikar tabi gezin tozun insallah oyle devam eder hep
Inşallah sağol canımAmin inşallah canım benimminnak olduğuna bakma herşey onun isteği gibi oluyor
Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Evet niyetliyim bozacak gibide durmuyorum ama bakımbugun bnde .çalışıyorum2 gündür niyetlimisn canım
Evet niyetliyim bozacak gibide durmuyorum ama bakım
Silkenemiyom gel sen iki tokatla da kendime gelemKuplikkk gece ne yedin bakım sen bacım silkelen kendine gel
Çarptı çarptı ama kızım çarptı bu kız hic durmuyor oruc uykusuzluk ben iyi değilim canımne diyon kızoruç mu çarptı
Tokatlamak heçç huyum değildir biliyorsun sen benim ne yapacagumuuuuuSilkenemiyom gel sen iki tokatla da kendime gelem
Çarptı çarptı ama kızım çarptı bu kız hic durmuyor oruc uykusuzluk ben iyi değilim canım
Silkenemiyom gel sen iki tokatla da kendime gelem
Çarptı çarptı ama kızım çarptı bu kız hic durmuyor oruc uykusuzluk ben iyi değilim canım
Tokatlamak heçç huyum değildir biliyorsun sen benim ne yapacagumuuuuu
Yo yoo o olmaaazz :)Tokatlamak heçç huyum değildir biliyorsun sen benim ne yapacagumuuuuu
Altı aylık canım babasında bile durmuyor Hayır emzirmedim de anne delisi oldu çıktı kucakta ayakta istiyor hanımefendi
kızın caDI Hnım çok mu küçük
O biliyor ne yapacagımııııı tükürüklüüüüü öpcem onuuıuuuıuı hemen açılır kendine gelir ilacı bendeenapcan kız korkma çocukta yok davranhahahaahh
Ay ben gidim ocakta yemeğim vardıOlur oluuuur bal gibi oluuur
Kuplikiiiim altını kısıver ocağın bişicik olmaz geelAy ben gidim ocakta yemeğim vardı
Altı aylık canım babasında bile durmuyor Hayır emzirmedim de anne delisi oldu çıktı kucakta ayakta istiyor hanımefendi
O biliyor ne yapacagımııııı tükürüklüüüüü öpcem onuuıuuuıuı hemen açılır kendine gelir ilacı bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?