Teşekkür ederim canım sen nasılsı günün nasıl geçiyor
mutfagi temizliycektim kaldi yarin misafor var artik uzerindenmi temizlerim aksammi bilmem dislerim agrisindan cenem koptu.
napim ugrasyom balim sen napiyon. gecmis olsun dis etlerin agriyomus tuzlu gargara yapsana bi iy gelir mikrobunu öldürür
niyetliyim kuzu yaptım onu ben gecmedi gecende oldu gargarada acile gitcem iftardan sonra.
Hadiyaa çok geçmiş olsun kuzum
Sağol bitanemm
Tatli annem seni gormek ne guzel cok tatlisiiiiiin
Ben seni ama cokkk özledim

Doktora git kuzum emme derler bizde şişmesine gargara felan verir en azından

Valla bencede benim oyle oldu bi arkadasm inanamazdi kizim 1 bucuk yasndayken filan bile baya baya vardi bol sutum. Neyse barim o ise yaradilar
BEnim de göğüslerim küçük sütüm de bol olur ama kızlar emmiyor orası ayrı büyük kızz 7 ay küçük de 8 ay emdi

BEnim de göğüslerim küçük sütüm de bol olur ama kızlar emmiyor orası ayrı büyük kızz 7 ay küçük de 8 ay emdi
Olsun kismet napicaksn aslnda dha erkenmis sagmaya devam edip mamalarina filan karistiranlar var ama . Valla emzirmek lafi gecince bana basiyor beni asiri bunaltti benimki o konuda . Herseyn hayirlisi onlar ne derse o oluyor . Bazen diyorm sen benim annem degolsin ben senin annenim ama kime diyorum

Sürmesin kuzu ya valla böyle giderse çocuk kilo alamaz
Sana da geçmiş olsun diş ağrısı fenadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…