- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.361
Çok iyi anlıyorum. Yorgunluk zaten sabrı tüketiyor. Ben bakıcıya bırakıyorum 3 gün. Çalıştığım zamanlar dinlenme geliyor diyebilirim:)) Seneye krese vereceğim. Bakalım neler yaşayacağız?
[
794908"]
Çok iyi anlıyorum. Yorgunluk zaten sabrı tüketiyor. Ben bakıcıya bırakıyorum 3 gün. Çalıştığım zamanlar dinlenme geliyor diyebilirim:)) Seneye krese vereceğim. Bakalım neler yaşayacağız?
Asil sen nasilsin fadisim yaa
Ben 43 45 civari 3 dusuk yasadim onlardan aldigim 48 kilo ile sonuncu hamile kalırken 64le dogum yaptım ve şuan 66 yim inana biliyormusun sezeryan bide göbek hamilelik gibi esim kilo al kilo derken arada göbeğim le ılgili nebu kaldi bakmiyon kendine umursamiyon demeye başlar ken anladim erkekleri vicdansiz ya okadar aci cektim hamilelikden kalan bisi bide gel morel boz karar verdim eritcem 5 6 aylik sanarsin sen. GorsenBen 62 idim ogrendigimde 67 filandi doguma girdim sonra gazli ve uykusuz bebegmle ve emziriyorken 40 icinde cook kilo verdim 1 yil kdr cok zayiftim 49 u gordum tartida ki genc kizlgmda bile gormedgm bi kiloydu
bende uyurken ancak takılıyorum kuzum.Kızım eşim uyudu. Ben de takılıyorum buralarda :)
niye hayirdir o durum bendede var yaakuzuYok yavru ya benimki ramazanlikla alakali degil genel halimiz boyle malesef
Ben bende degilim mechullerdeyim
kusuyor kendime herseyde beni suuyor son tartismada esiminde zoruna gitmis ben yinw kırgın degilimallah bilsin ama yine bi 2 3 aydır konuşmuyoruz normalde esim duramaz giderdikgonul almaya haklida olsak ama busefer kendi gitmedi kırıldı epey de bayramda gitcez konuşur konuşmaz allaha kaldi ama benim moreli bozacağı kesin. Kuslukde olmuyor gideriz dedi eşim bi gun annemde bigün kvde doncez 3 gun hemen durunca olaylar oluyor.Tatlış senin neyin var? Mesajları okuyamadım. Bir küslük gördüm ama. Kafan rahatsa bırak öyle kalsin.
Kuzum ben grip ve öksürükle uğraşıyorum havada çok sıcak bunalım uyku başka birşey yok. Sen nasılsın meleğin nasıl
Oy kuzum dikkat et biran önce iyileş insallahKuzum ben grip ve öksürükle uğraşıyorum havada çok sıcak bunalım uyku başka birşey yok. Sen nasılsın meleğin nasıl ❤
Onlar da iyiler teysi işte okul bitti aynen ev dağımacalar başladıOy kuzum dikkat et biran önce iyileş insallahmeleğin de ortalığı dagitiyo teyzesi bn topluyorum o batiriyo bnim meleklerim napiyo nasıllar
Onlar da iyiler teysi işte okul bitti aynen ev dağımacalar başladı
Onlar da iyiler teysi işte okul bitti aynen ev dağımacalar başladı
bna cevap verme bn kimim kiOy yerim onları ben tek sağlıkları yerinde olsun da batirsinlar demi kuzum
bna cevap verme bn kimim ki
Aynen vallahiOy yerim onları ben tek sağlıkları yerinde olsun da batirsinlar demi kuzum
Kuzum kuzum görmedim çiçeeem çok bildirim vardı inan ki bnde seni düşünüyorum nerde bu kız diye vallahw baknasıl özledim seni nasılsın çiçeeem
Öyle tabi gelmiyim yanına bn seni unuturmuyum hiçhıııı tabi yabiiiii öledir
Öyle tabi gelmiyim yanına bn seni unuturmuyum hiç
Oy kuzum bnimseni hem merak ettim hemde özledim ondan tripliyim
Oy kuzum bnimbiraz sosyal medyadan uzaklaşmak istedim bitanm ama artık burdayım bnde seni çok özledim ilk aklıma sen geldin Allah var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?