Ya alintilayamadom dondu telefon.7 24 ilgilenince hele gercekten sabir bitiyor. Ben kizim dogunca ciktim isten onj ben buyuteyim diye en azndan 4 5 yasa kadar pisman degilim asla ise gitmek kafa dagitiyor bi kere hergn ust bas giy git 2 sohbet et isinle mesgul ol derkene bi degisiklik en olmadi kendine cocuktan ayri bi alan olmus oluyor taniki bizim bi abla da hep derdi ben ise gelnce dinleniyorum diye onu suan cok iyi anliyorum

Ben 62 idim ogrendigimde 67 filandi doguma girdim sonra gazli ve uykusuz bebegmle ve emziriyorken 40 icinde cook kilo verdim 1 yil kdr cok zayiftim 49 u gordum tartida ki genc kizlgmda bile gormedgm bi kiloydu

Ben 62 idim ogrendigimde 67 filandi doguma girdim sonra gazli ve uykusuz bebegmle ve emziriyorken 40 icinde cook kilo verdim 1 yil kdr cok zayiftim 49 u gordum tartida ki genc kizlgmda bile gormedgm bi kiloydu
Ben 43 45 civari 3 dusuk yasadim onlardan aldigim 48 kilo ile sonuncu hamile kalırken 64le dogum yaptım ve şuan 66 yim inana biliyormusun sezeryan bide göbek hamilelik gibi esim kilo al kilo derken arada göbeğim le ılgili nebu kaldi bakmiyon kendine umursamiyon demeye başlar ken anladim erkekleri vicdansiz ya okadar aci cektim hamilelikden kalan bisi bide gel morel boz karar verdim eritcem 5 6 aylik sanarsin sen. Gorsen

Kızım eşim uyudu. Ben de takılıyorum buralarda :)
bende uyurken ancak takılıyorum kuzum.
Yok yavru ya benimki ramazanlikla alakali degil genel halimiz boyle malesef
Ben bende degilim mechullerdeyim
niye hayirdir o durum bendede var yaakuzu
Tatlış senin neyin var? Mesajları okuyamadım. Bir küslük gördüm ama. Kafan rahatsa bırak öyle kalsin.
kusuyor kendime herseyde beni suuyor son tartismada esiminde zoruna gitmis ben yinw kırgın degilimallah bilsin ama yine bi 2 3 aydır konuşmuyoruz normalde esim duramaz giderdikgonul almaya haklida olsak ama busefer kendi gitmedi kırıldı epey de bayramda gitcez konuşur konuşmaz allaha kaldi ama benim moreli bozacağı kesin. Kuslukde olmuyor gideriz dedi eşim bi gun annemde bigün kvde doncez 3 gun hemen durunca olaylar oluyor.

Kuzum ben grip ve öksürükle uğraşıyorum havada çok sıcak bunalım uyku başka birşey yok. Sen nasılsın meleğin nasıl ❤
Oy kuzum dikkat et biran önce iyileş insallah meleğin de ortalığı dagitiyo teyzesi bn topluyorum o batiriyo bnim meleklerim napiyo nasıllar

Kızlar nasılsınızzzzzzz
Neler yapıyorsunuz bakem oruç nasıl gidiyor

Ben bugün çok zorlandım yaaaa sonlara doğru geldik ya çokkkk kötü oldum hele son yarım saat elim ayağım titredi resmen sağolasıca küçük cadım da hiç durmadı sürekli kucak istedi bi ara bayılacaktım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…