- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.341
İnan gram kilo almadım daha ama yiyebildiğim faydalı herşeyden yemeye çalışıyorumİstifra gebeliğin vazgeçilmezi :) sen ye vitaminini al gene çıkaracaksan çıkar. Millete kulak asma. Tadini çıkar şimdinin de sonranin da.. Sadece bulunduğum ana hayata şükretmeyi bilmek gerek. Dediğimi yap, yaptığımı yapma:) derler bizim oralarda
Canımsınniye kuzu cokmu bakiyon diyorr
hoş geldin kuzum tahmin ediyorum duygunuu.
bide geceee::))
Bende oruç tutarken ramazan bitince üzülürdümOy kuzum ciddimisin kaç hafta olduuinsallah çabuk atlatirsin kuzum ramazan da çabuk geçti kuzum ya üzülüyorum biraz daha uzasin bu mübarek ay ❤
j
Ya ne bileyim hayata karsi yorgunum bu ara kizimda huysuz bana cok yapisik hic biseyden tat alamiyorum pik yapti bu araNoldu ki? Anlatmaya geldik :)
hadiyaa üzüldüm cnm dur özele gel.Eşimle tartıştık kuzum babamın evindeydim kuzum dün geldimşükür herşey iyi oldu
Allah bağışlasın ne kadarlık? Bir tane de bende var o koala yavrusundan :)) Tez zamanda gecer yorgunlukların inşallah.Ya ne bileyim hayata karsi yorgunum bu ara kizimda huysuz bana cok yapisik hic biseyden tat alamiyorum pik yapti bu ara
Canimm uzulme sen kilo aldin esitir bebek saglikli anlamina gelmiyor 17 hafta bende mide bulantisi cektim hareketlerini hissetmeye baslayinca bitti sonra istahmda geri geldi ama 5 6 kg filan aldim yoplamda iyi oluyo bastan alamamak yaniİnan gram kilo almadım daha ama yiyebildiğim faydalı herşeyden yemeye çalışıyorum
Aminn gulum ya eylulde 3 yas olcak ama hala fenalardayiz . Yaramaz degil ama cok mizmiz inat dedigim dedik.Allah bağışlasın ne kadarlık? Bir tane de bende var o koala yavrusundan :)) Tez zamanda gecer yorgunlukların inşallah.
Ay inşallah canım ya bende çok kilo almak istemiyorumCanimm uzulme sen kilo aldin esitir bebek saglikli anlamina gelmiyor 17 hafta bende mide bulantisi cektim hareketlerini hissetmeye baslayinca bitti sonra istahmda geri geldi ama 5 6 kg filan aldim yoplamda iyi oluyo bastan alamamak yani
Temmuzda iki yaşında olacak. 2,3,4 yas diye gidiyor. Donemselmis. Inatcilik, hayır, benim dediğim olacak dönemleriymiş. 3 yas da benzer sanırım. Idare edip gidiyoruz. Içerde koltukta oturuyorum, karşımda oyuncak oynuyor, bir anda benim annem nerde diye aramaya çıkıyor evin içinde :)) çağırıyorum kucagima zipliyor:)) öyle garip bir dönemlerdeyiz.Seninkinjde Allah bagislasin bu arada seninki ne kadarlik
16 kilo aldım. Bana göre çok değildi bence:) doktorum 15e kadar izin vermişti, bir kilo da benden olsun dedim :))Ay inşallah canım ya bende çok kilo almak istemiyorum
Zayıfsan ve kilo verme eğilimin varsa sıkıntı değil tabi16 kilo aldım. Bana göre çok değildi bence:) doktorum 15e kadar izin vermişti, bir kilo da benden olsun dedim :))
Gönlüne göre olsun inşallah :)Zayıfsan ve kilo verme eğilimin varsa sıkıntı değil tabiama ben zaten şuan 71 kiloyum 11 kilo almam idealmiş
Anladim canim bi sure 5 6 yasa kadar mi ne artik bu sekil gidecek heralde de bazen sabri zorluyorlar. Gunde kac kez sacini yaptiriyor kac kez kiyafet degistirtiyo bilsen varya. Ne olursa olsan ne yaparsa yapsij benle olacak benden baskasiyla bile oynasa ben yaninda olmaliyim ne bileyim bisuru sey yorucu oluyor bide gec yatiyor kendme hic vaktm.kalmadgndan kendimi ubutuyorum bu ara cogaldi krizleri aslnda bi donem dha iyiydi git gide ayrilacagindan dha cok yapisiyo bana anlamadimTemmuzda iki yaşında olacak. 2,3,4 yas diye gidiyor. Donemselmis. Inatcilik, hayır, benim dediğim olacak dönemleriymiş. 3 yas da benzer sanırım. Idare edip gidiyoruz. Içerde koltukta oturuyorum, karşımda oyuncak oynuyor, bir anda benim annem nerde diye aramaya çıkıyor evin içinde :)) çağırıyorum kucagima zipliyor:)) öyle garip bir dönemlerdeyiz.
İnşallahhh canımmGönlüne göre olsun inşallah :)
Çok iyi anlıyorum. Yorgunluk zaten sabrı tüketiyor. Ben bakıcıya bırakıyorum 3 gün. Çalıştığım zamanlar dinlenme geliyor diyebilirim:)) Seneye krese vereceğim. Bakalım neler yaşayacağız?Anladim canim bi sure 5 6 yasa kadar mi ne artik bu sekil gidecek heralde de bazen sabri zorluyorlar. Gunde kac kez sacini yaptiriyor kac kez kiyafet degistirtiyo bilsen varya. Ne olursa olsan ne yaparsa yapsij benle olacak benden baskasiyla bile oynasa ben yaninda olmaliyim ne bileyim bisuru sey yorucu oluyor bide gec yatiyor kendme hic vaktm.kalmadgndan kendimi ubutuyorum bu ara cogaldi krizleri aslnda bi donem dha iyiydi git gide ayrilacagindan dha cok yapisiyo bana anlamadim
Beni soruyorsan 48 ile hamile kaldim. Şimdi 51-52 arasındayim. Dogumdan sonra bir hafta bir iştahsızlık sardı beni bir anda tüm kilolarımı verdim, sonradan süt olsun falan derken birazcık olsun aldım. Göbek dışında memnunum da spor yapmaya çok üşeniyorum.Hamile kaldgnda kac kiloydun. Ben 50 kilo alani bile duydum ben 5 bucuk 6 almistim kendim bile inanamadim da iste o mide bulantularindan oyle oldu heralde bunyem kiloya elverisli cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?