İnan gram kilo almadım daha ama yiyebildiğim faydalı herşeyden yemeye çalışıyorum

Oy kuzum ciddimisin kaç hafta olduu insallah çabuk atlatirsin kuzum ramazan da çabuk geçti kuzum ya üzülüyorum biraz daha uzasin bu mübarek ay

j
Bende oruç tutarken ramazan bitince üzülürdüm Allah kabul etsin canım her sene bugünleri görmek nasip olsun 11+5 olduk midem neye bulanıyor onu da anlamıyorum yani bazen yumurtaya bazen poğaça kokusuna bazen durduk yere

Ya ne bileyim hayata karsi yorgunum bu ara kizimda huysuz bana cok yapisik hic biseyden tat alamiyorum pik yapti bu ara
Allah bağışlasın ne kadarlık? Bir tane de bende var o koala yavrusundan :)) Tez zamanda gecer yorgunlukların inşallah.

İnan gram kilo almadım daha ama yiyebildiğim faydalı herşeyden yemeye çalışıyorum
Canimm uzulme sen kilo aldin esitir bebek saglikli anlamina gelmiyor 17 hafta bende mide bulantisi cektim hareketlerini hissetmeye baslayinca bitti sonra istahmda geri geldi ama 5 6 kg filan aldim yoplamda iyi oluyo bastan alamamak yani

Canimm uzulme sen kilo aldin esitir bebek saglikli anlamina gelmiyor 17 hafta bende mide bulantisi cektim hareketlerini hissetmeye baslayinca bitti sonra istahmda geri geldi ama 5 6 kg filan aldim yoplamda iyi oluyo bastan alamamak yani
Ay inşallah canım ya bende çok kilo almak istemiyorum

Seninkinjde Allah bagislasin bu arada seninki ne kadarlik
Temmuzda iki yaşında olacak. 2,3,4 yas diye gidiyor. Donemselmis. Inatcilik, hayır, benim dediğim olacak dönemleriymiş. 3 yas da benzer sanırım. Idare edip gidiyoruz. Içerde koltukta oturuyorum, karşımda oyuncak oynuyor, bir anda benim annem nerde diye aramaya çıkıyor evin içinde :)) çağırıyorum kucagima zipliyor:)) öyle garip bir dönemlerdeyiz.

Anladim canim bi sure 5 6 yasa kadar mi ne artik bu sekil gidecek heralde de bazen sabri zorluyorlar. Gunde kac kez sacini yaptiriyor kac kez kiyafet degistirtiyo bilsen varya. Ne olursa olsan ne yaparsa yapsij benle olacak benden baskasiyla bile oynasa ben yaninda olmaliyim ne bileyim bisuru sey yorucu oluyor bide gec yatiyor kendme hic vaktm.kalmadgndan kendimi ubutuyorum bu ara cogaldi krizleri aslnda bi donem dha iyiydi git gide ayrilacagindan dha cok yapisiyo bana anlamadim

Çok iyi anlıyorum. Yorgunluk zaten sabrı tüketiyor. Ben bakıcıya bırakıyorum 3 gün. Çalıştığım zamanlar dinlenme geliyor diyebilirim:)) Seneye krese vereceğim. Bakalım neler yaşayacağız?

Hamile kaldgnda kac kiloydun. Ben 50 kilo alani bile duydum ben 5 bucuk 6 almistim kendim bile inanamadim da iste o mide bulantularindan oyle oldu heralde bunyem kiloya elverisli cnku
Beni soruyorsan 48 ile hamile kaldim. Şimdi 51-52 arasındayim. Dogumdan sonra bir hafta bir iştahsızlık sardı beni bir anda tüm kilolarımı verdim, sonradan süt olsun falan derken birazcık olsun aldım. Göbek dışında memnunum da spor yapmaya çok üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…