Ben aynı canlar mide bulantılarım azıcık arttı sizler nasılsınız bakim ramazan nasıl geçti
Dur daha bunlar iyi günler diyen çıkmamış. Ben diyeyim:)) Gececek merak etme. Hafif kokusuz az tuzlu seyler yemeye çalış ki güçten düşme. Bol bol su iç.

Dur daha bunlar iyi günler diyen çıkmamış. Ben diyeyim:)) Gececek merak etme. Hafif kokusuz az tuzlu seyler yemeye çalış ki güçten düşme. Bol bol su iç.
Az duymuyor değilim canım hiç bastırmadı midemi ekşi elma yoğurt ve süt denedim olmadı tuzlu çubuk az bastırıyor ama afedersin istifra olacaksa o da kesmiyor su şişesiyle yatıp kalkıyorum

Az duymuyor değilim canım hiç bastırmadı midemi ekşi elma yoğurt ve süt denedim olmadı tuzlu çubuk az bastırıyor ama afedersin istifra olacaksa o da kesmiyor su şişesiyle yatıp kalkıyorum
İstifra gebeliğin vazgeçilmezi :) sen ye vitaminini al gene çıkaracaksan çıkar. Millete kulak asma. Tadini çıkar şimdinin de sonranin da.. Sadece bulunduğum ana hayata şükretmeyi bilmek gerek. Dediğimi yap, yaptığımı yapma:) derler bizim oralarda

Oy kuzum ciddimisin kaç hafta olduu insallah çabuk atlatirsin kuzum ramazan da çabuk geçti kuzum ya üzülüyorum biraz daha uzasin bu mübarek ay
Ben aynı canlar mide bulantılarım azıcık arttı sizler nasılsınız bakim ramazan nasıl geçti
j

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…