- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.321
hayirdim kuzum noldu kotu bise yoktur umarimCiddimisin kuzum ❤canımın içisin çok kötü zamanlar geçirdim kuzum biraz sosyal medyadan ve insanlardan uzak kalmak istedim ama geldim şükür eski Fadik olarak ❤
niye kuzu cokmu bakiyon diyorrEs kisisi yasak koydu
hoş geldin kuzum tahmin ediyorum duygunuu.Ciddimisin kuzum ❤canımın içisin çok kötü zamanlar geçirdim kuzum biraz sosyal medyadan ve insanlardan uzak kalmak istedim ama geldim şükür eski Fadik olarak ❤
bide geceee::))Napiyosunuz kuzular bi sabah yazdm bi de aksam olsun
Oyy ne kusuru giz bal küpüm kusurunu yirim :)Kafa gel gitli bnim kuzum❤kb olurmu
Ben aynı canlar mide bulantılarım azıcık arttı
:)))Aynen bizim saat mekan kim kac ne nerde herswy birbirine girdiginden bilemedim gece olmus ya la
ramazan yaramadi heral kimseye ahahhaSahura dek burdayiz ins bakalm bugun herkesn cani bi sikkin
hoşgeldin kuzum dinleniyom mutfakdaydim sen napıyon bakemmSelam hatunlar.. Uyuyamayangillere hoş geldiniz :)) Ne var ne yok?
Gecmis olsun canim bi çıkaydı :))Ben aynı canlar mide bulantılarım azıcık arttısizler nasılsınız bakim ramazan nasıl geçti
Kızım eşim uyudu. Ben de takılıyorum buralarda :):)))
ramazan yaramadi heral kimseye ahahha
hoşgeldin kuzum dinleniyom mutfakdaydim sen napıyon bakemm
Dur daha bunlar iyi günler diyen çıkmamış. Ben diyeyim:)) Gececek merak etme. Hafif kokusuz az tuzlu seyler yemeye çalış ki güçten düşme. Bol bol su iç.Ben aynı canlar mide bulantılarım azıcık arttısizler nasılsınız bakim ramazan nasıl geçti
Daha yolun 3 te 1 i bitti tatlişimGecmis olsun canim bi çıkaydı :))
Az duymuyor değilim canım hiç bastırmadı midemi ekşi elma yoğurt ve süt denedim olmadı tuzlu çubuk az bastırıyor ama afedersin istifra olacaksa o da kesmiyorDur daha bunlar iyi günler diyen çıkmamış. Ben diyeyim:)) Gececek merak etme. Hafif kokusuz az tuzlu seyler yemeye çalış ki güçten düşme. Bol bol su iç.
İstifra gebeliğin vazgeçilmezi :) sen ye vitaminini al gene çıkaracaksan çıkar. Millete kulak asma. Tadini çıkar şimdinin de sonranin da.. Sadece bulunduğum ana hayata şükretmeyi bilmek gerek. Dediğimi yap, yaptığımı yapma:) derler bizim oralardaAz duymuyor değilim canım hiç bastırmadı midemi ekşi elma yoğurt ve süt denedim olmadı tuzlu çubuk az bastırıyor ama afedersin istifra olacaksa o da kesmiyorsu şişesiyle yatıp kalkıyorum
Tatlış senin neyin var? Mesajları okuyamadım. Bir küslük gördüm ama. Kafan rahatsa bırak öyle kalsin.Gecmis olsun canim bi çıkaydı :))
Noldu ki? Anlatmaya geldik :)Yok yavru ya benimki ramazanlikla alakali degil genel halimiz boyle malesef
Ben bende degilim mechullerdeyim
hayirdim kuzum noldu kotu bise yoktur umarim
jBen aynı canlar mide bulantılarım azıcık arttısizler nasılsınız bakim ramazan nasıl geçti
Aynn öyle vallaha havalardan mı kiSahura dek burdayiz ins bakalm bugun herkesn cani bi sikkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?