- 28 Ocak 2009
- 34.630
- 58.633
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.941
Ay yok akdeniz de yaşamıyorsun sanırım yaşasaydın hiç sevmezdin hele bunda ne var yazın nemle dahada artar 50 derece bile hissedilir hatta üstüne bile çıkarOkurken bile icim isindi sanki ben oo sicakta oturuyorum zannettim ben sicagi sevdigim icin beni rahatsiz etmez
Hoşgeldin iyisindir umarım.Aynen bole durumda insanlar arkadaşlıklar belli oluyor yakınlarında olanlardan bile iyi içten ve dualarini eksik etmeyen arkadaşlıklar allah razi olsun
Hosbulduk canım şükür iyi olmaya calisiyom canımHoşgeldin iyisindir umarım.
Hosbulduk kuzummAyyy hosgeldinn kuzummm. T Tatlianne20
Aynen öle yapiyom dua ediyom tek carem bu dinleniyom canımBiraz yat dinlen buralarda takil kafan dagilsin cnm
Iyiyim canım şükür sen naisln
Bende iyim cnmIyiyim canım şükür sen naisln
Bahar geliyorrr bahar hisleriSabah 7 buçukta kalktım kahvaltıdan sonra saat 2 ye kadar temizlik yaptım oğlumu banyo yaptırdım kendim yaptım yemek yaptım sonra eşime poğaça yaptım yani anlayacağınız bir sürü şey yapıp yoruldum ama bu saat oldu yatakta dönüyorum hala uyuyamıyorum nedense kafayı yicem. Çok ilginç yorgun da hissetmiyorum ne oldum ben bugün
Normalde hamile halimle bayılırım bugün tam tersi ne mide bulantısı ne bi yorgunluk. Hala uyumadım. Benim oğlan yine sabahın köründe kalkar nasıl uyanırım sabah bilmiyorumBahar geliyorrr bahar hisleri
Masallah nazar degmesin cok is yapmisin gercekten
Normalde hamile halimle bayılırım bugün tam tersi ne mide bulantısı ne bi yorgunluk. Hala uyumadım. Benim oğlan yine sabahın köründe kalkar nasıl uyanırım sabah bilmiyorum
Zaten çok sıcak ayaklarım yanıyor resmen sönmüyor ateşi. Var bugün bende bişey hadi bakalım
Günaydın :) maalesef saat 3 ü gördüm sabah da 8 de kalktım oğlum Sağ olsun :)Günaydin cnmuyuyabildin mi gece?
Sen enerjini bosaltamissin dünGünaydın :) maalesef saat 3 ü gördüm sabah da 8 de kalktım oğlum Sağ olsun :)
Aynen hatta öğlen yatmayı düşünüyorum bakalım inşallah :)Sen enerjini bosaltamissin dünbu aksam oglun yattigi gibi sende yat dinlen
Hafi insaallah yatarsin kuzumAynen hatta öğlen yatmayı düşünüyorum bakalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?