Okurken bile icim isindi sanki ben oo sicakta oturuyorum zannettim ben sicagi sevdigim icin beni rahatsiz etmez
Ay yok akdeniz de yaşamıyorsun sanırım yaşasaydın hiç sevmezdin hele bunda ne var yazın nemle dahada artar 50 derece bile hissedilir hatta üstüne bile çıkar Eses07 değil mi :)

Sabah 7 buçukta kalktım kahvaltıdan sonra saat 2 ye kadar temizlik yaptım oğlumu banyo yaptırdım kendim yaptım yemek yaptım sonra eşime poğaça yaptım yani anlayacağınız bir sürü şey yapıp yoruldum ama bu saat oldu yatakta dönüyorum hala uyuyamıyorum nedense kafayı yicem. Çok ilginç yorgun da hissetmiyorum ne oldum ben bugün

Bahar geliyorrr bahar hisleri

Masallah nazar degmesin cok is yapmisin gercekten

Bahar geliyorrr bahar hisleri

Masallah nazar degmesin cok is yapmisin gercekten
Normalde hamile halimle bayılırım bugün tam tersi ne mide bulantısı ne bi yorgunluk. Hala uyumadım. Benim oğlan yine sabahın köründe kalkar nasıl uyanırım sabah bilmiyorum

Normalde hamile halimle bayılırım bugün tam tersi ne mide bulantısı ne bi yorgunluk. Hala uyumadım. Benim oğlan yine sabahın köründe kalkar nasıl uyanırım sabah bilmiyorum

Zaten çok sıcak ayaklarım yanıyor resmen sönmüyor ateşi. Var bugün bende bişey hadi bakalım

Günaydin cnm uyuyabildin mi gece?

Kizceler aksama yarin sadicligini yapacagimiz gelinle damat geliyor. Aksam cayina gelin demis esim dün aksam tatli yaptim
Düsünüyorum yanina ufak tefek seyler de hazirlasam mi diye
Pogaca habuc salatasi vs?
Yoksa cerez, tatli cay ve meyve yeterlimidir
Evimize ilk defa geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…