Eger ki sana cok ihtiyaclari yoksa arayipta hallerini hatirlarini sorabilirsin canim bos bir vakitte gider gorursun ama keyfi bir durum olmadigi için vicdan yapcak bir durum degil canim

Eger ki sana cok ihtiyaclari yoksa arayipta hallerini hatirlarini sorabilirsin canim bos bir vakitte gider gorursun ama keyfi bir durum olmadigi için vicdan yapcak bir durum degil canim
Allaha sükür ihtiyaclari yok ama ne bileyim sanki az gidiyormusum görmeye gibi geliyor bana

Allaha sükür ihtiyaclari yok ama ne bileyim sanki az gidiyormusum görmeye gibi geliyor bana
Anliyorum seni çunki sik sik gitmenden kaynaklaniyo şuan ki durum biraz ara verince gitmeye boyle bir his oluyor olsun gidip gorunce bolca sarilip opersin en guzrl duygu canim

Anliyorum seni çunki sik sik gitmenden kaynaklaniyo şuan ki durum biraz ara verince gitmeye boyle bir his oluyor olsun gidip gorunce bolca sarilip opersin en guzrl duygu canim
Öyle yapiyorum zaten insan evlendikten sonra anne babasinin degerini daha cok anliyor malesef

Iyiyim cok sükur canim sen nasilsin ve diger arkadaslar bugun lesli ve egzersiz yaptim yorgun oyle uzanmisim

Iyiyim cok sükur canim sen nasilsin ve diger arkadaslar bugun lesli ve egzersiz yaptim yorgun oyle uzanmisim
Teşekkür ederim iyiyim canım valla bugün yorgunluk bende de var ama bulunduğum şehirde resmen yaz gelmişti 28 derece ki yazın akşam sıcaklığı 28 ve üstü olur 39 larda bile olur akşamı o kadar bunaltıcı bir sıcaktı ki anlatamam

Okurken bile icim isindi sanki ben oo sicakta oturuyorum zannettim ben sicagi sevdigim icin beni rahatsiz etmez

Sağol allah razi olsun hosbulduk prenses özledim ya konuşmayı biraz düştüm ama kendimi sirkeleyip dua etmekten baska çare yok allah büyük.

Tabiki de canim Allah buyuk ve dua eden senin icin bu kadar insan var ne guzel Tatli olmaya devam aksi sana yakismaz.

Kendine iyi bak dinlen.

Tabiki de canim Allah buyuk ve dua eden senin icin bu kadar insan var ne guzel Tatli olmaya devam aksi sana yakismaz.

Kendine iyi bak dinlen.
Aynen bole durumda insanlar arkadaşlıklar belli oluyor yakınlarında olanlardan bile iyi içten ve dualarini eksik etmeyen arkadaşlıklar allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…