- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.921
Tatlianne dan haber yok merak ediyorum onu ne yapti doktorlar ne dedi..
Aynen eve dönüş olmuş..Tatlianne dan haber yok merak ediyorum onu ne yapti doktorlar ne dedi..
Eve dondu canim profil sayfasindan gelismelere bakabilirsin.
Evet okudum canlar. Rabbimizden hayirlisi.Aynen eve dönüş olmuş..
Eger ki sana cok ihtiyaclari yoksa arayipta hallerini hatirlarini sorabilirsin canim bos bir vakitte gider gorursun ama keyfi bir durum olmadigi için vicdan yapcak bir durum degil canimArkadaslar size bisey sormak istiyorum.
Ben ailemden 30km uzaklikta oturuyorum ve her hafta annemi babami ziyarete gitmeye calisiyorum.
Bir hafta gitmedigim zaman kendimi hayirsiz evlat gibi hissediyorum icimde sıkıntı olusuyor.
esimin vardiyesine göre hafta aradi gidiyorum bu hafta gidemedim hafta sonu da gidemicem..
Ailem bu konu hakkinda bisey demez yani istedigim zaman giderim ama son zamanda ailemle zaman geciremiyorum malesef ve bu bende vicdan azabi yapiyor.
Allaha sükür ihtiyaclari yok ama ne bileyim sanki az gidiyormusum görmeye gibi geliyor banaEger ki sana cok ihtiyaclari yoksa arayipta hallerini hatirlarini sorabilirsin canim bos bir vakitte gider gorursun ama keyfi bir durum olmadigi için vicdan yapcak bir durum degil canim
Anliyorum seni çunki sik sik gitmenden kaynaklaniyo şuan ki durum biraz ara verince gitmeye boyle bir his oluyor olsun gidip gorunce bolca sarilip opersin en guzrl duygu canimAllaha sükür ihtiyaclari yok ama ne bileyim sanki az gidiyormusum görmeye gibi geliyor bana
Öyle yapiyorum zatenAnliyorum seni çunki sik sik gitmenden kaynaklaniyo şuan ki durum biraz ara verince gitmeye boyle bir his oluyor olsun gidip gorunce bolca sarilip opersin en guzrl duygu canim
Öyle yapiyorum zateninsan evlendikten sonra anne babasinin degerini daha cok anliyor malesef
Allaha sükür karismaz gidip gelmeme. Ama herzaman yanlarinda degilim ya ondan öyle dedimNiye ole dedin canim el oglu cok mu aratiyor aileyi?
Teşekkür ederim iyiyim canım valla bugün yorgunluk bende de var ama bulunduğum şehirde resmen yaz gelmişti 28 derece ki yazın akşam sıcaklığı 28 ve üstü olur 39 larda bile olur akşamı o kadar bunaltıcı bir sıcaktı ki anlatamamIyiyim cok sükur canim sen nasilsin ve diger arkadaslar bugun lesli ve egzersiz yaptim yorgun oyle uzanmisim
Okurken bile icim isindi sanki ben oo sicakta oturuyorum zannettim ben sicagi sevdigim icin beni rahatsiz etmezTeşekkür ederim iyiyim canım valla bugün yorgunluk bende de var ama bulunduğum şehirde resmen yaz gelmişti 28 derece ki yazın akşam sıcaklığı 28 ve üstü olur 39 larda bile olur akşamı o kadar bunaltıcı bir sıcaktı ki anlatamam
Sağol allah razi olsun hosbulduk prenses özledim ya konuşmayı biraz düştüm ama kendimi sirkeleyip dua etmekten baska çare yok allah büyük.Hosgeldin kuzummmmm
Sen gelince tamam oldu senlendi burasi
Sağol allah razi olsun hosbulduk prenses özledim ya konuşmayı biraz düştüm ama kendimi sirkeleyip dua etmekten baska çare yok allah büyük.
Aynen bole durumda insanlar arkadaşlıklar belli oluyor yakınlarında olanlardan bile iyi içten ve dualarini eksik etmeyen arkadaşlıklar allah razi olsunTabiki de canim Allah buyuk ve dua eden senin icin bu kadar insan var ne guzel Tatli olmaya devam aksi sana yakismaz.
Kendine iyi bak dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?