- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.541
Aman diyim ozaman yat o bakış pek tekin bakış değilKuzum yeni geldim zati yatacam herif evde ara ara bakış atıyor
Amaan kendi de aynı çokta tıınnnAman diyim ozaman yat o bakış pek tekin bakış değil
Kendi neye bakiyorAmaan kendi de aynı çokta tıınnn
Bu günü de geçirdik şükür
Günlerdir fırın yemekleri, kalan yemekler, pilavlar derken içim kurudu resmen. Bu akşam iftara barbunyalı karalahana ve domates çorbası yaptım. Tatlı yok, hamur işi yok :))))
Perşembe günü misafir menümü de oluşturdum, bu arada Cuma günü de misafirim var, Allahtan yardım diliyorum kendime:)))
Perşembe menüsü 14 kişilik;
Ezogelin çorba
İslim kebabı
Pilav
Zeytinyağlı biber dolması
Fellah köftesi
Cacık
Kalburabastı
Cuma menüsü 6 kişilik :
Yayla çorba
Tavuk sote
Pilav
Közlenmiş patlıcan salatası
Turşu kavurması
Salata
İrmik tatlısı dondurmalı
Lütfen bana gaz veriiiinnn, aslansın kaplansın yaparsın deyinnnn:)))
Bu sene çok yoğun oldu misafirlerim, çok hoşuma gidiyor gelmeleri ama biraz yoruldum sanırım, yine de çok şükür, becericem inş:)
1000 aldım kalan 69000
16 yaşında evlendim caneyKaç yaşında evlendin kızz bendende hızlısı varmış kele
aynnenn canım 16 yaşında evlendim sağol canımKiz yoksam 16 yasindami evlendin maşallah sana benden farkin yok cocuk eksik bende bi:))
Bende valla bayramda pek sessizdi buralar. Sen napıyon ballllAz dur zaten özledim bu ortamiii
16 yaşında evlendim caney
aynnenn canım 16 yaşında evlendim sağol canım
Zaren illa tatanne gelip etiket etcek cagircakk siziii.Bende valla bayramda pek sessizdi buralar. Sen napıyon ballll
Kızlar yeni katıldım herkesi tanımıyorum zamanla tanicam hepinizigüzel muhabbetler donmuş ben çok geç kalmışım
Ozaman karşılıklı bakışın sizde kuzu önce sen bırak teli yapınAmaan kendi de aynı çokta tıınnn
Hoşgeldin cnm ben de yeniyim bu topikteKızlar yeni katıldım herkesi tanımıyorum zamanla tanicam hepinizigüzel muhabbetler donmuş ben çok geç kalmışım
bizde muhabeetler bitmez ooo heran ne olcagimiz belli olmaz tanışırız tabi alışınca bırakasın gelmiyor:))Kızlar yeni katıldım herkesi tanımıyorum zamanla tanicam hepinizigüzel muhabbetler donmuş ben çok geç kalmışım
Adam herof koca dersin artikYalnız evliler eşlerinden bahsederken “benim herif” falan diyor
Allahım ilerde ben de mi böyle olacağım ki aceba
Anam ben sankiii kaynak yaptım gibiBacım sıra varkaynak yapma araya ikametgah belgesiyle kayıt yaptırıyoruz muhabbete dahil olmak için
Ev sahibisin ya kuzu ne edek çat kapı giremiyokk ellaaam
Zaren illa tatanne gelip etiket etcek cagircakk siziii.
Vayyyy ikametgah mı bizim buranın muhtarı öldü napacazzBacım sıra varkaynak yapma araya ikametgah belgesiyle kayıt yaptırıyoruz muhabbete dahil olmak için
Neyyyyyy mihtirrrr oldumuuuuuVayyyy ikametgah mı bizim buranın muhtarı öldü napacazz
Avrat fln karışık bizde her telden varbizde muhabeetler bitmez ooo heran ne olcagimiz belli olmaz tanışırız tabi alışınca bırakasın gelmiyor:))
Adam herof koca dersin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?