- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.961
Tatlı olarak ne yaptın canım. Yanına bide kurabiye ve poğaça yapsan yeter gibi 2 kişi geliyorlar sonuçta. Çerez de istersen koyarsın yaninaKizceler aksama yarin sadicligini yapacagimiz gelinle damat geliyor. Aksam cayina gelin demis esim dün aksam tatli yaptim
Düsünüyorum yanina ufak tefek seyler de hazirlasam mi diye
Pogaca habuc salatasi vs?
Yoksa cerez, tatli cay ve meyve yeterlimidir
Evimize ilk defa geliyorlar
Serbetli Baba tatlisi yaptim cnm cok güzel oldu.Tatlı olarak ne yaptın canım. Yanına bide kurabiye ve poğaça yapsan yeter gibi 2 kişi geliyorlar sonuçta. Çerez de istersen koyarsın yanina
Hoşgeldin canim stresten uzakta icin ferah mutlu ve duayla birlikte bu zor gunleri insallah atlatcaksin hem bu sayfanin sahibi sen degilmisin sikintili icimizin daraldigi vakitte birbirimize destek neşe ve keyif vermek için degilmi o yuzden hic bisey yokmus gibi kendini ve bizi uzme lutfen allahim buyuk hersey yoluna gircek insallah hayirlisiyla.amin....Hayırlı geceler kızlarzarifinci @Esseteacher @Bayan Papatya @Yorgun Savasci B Bitterlokumu D __Dahlia__ @Asiyemmm2121
Bak ben genelde misafirlerime bu menüyü yapıyorum. Poğaça, elmalı turta, tuzlu kurabiye, tavuk gögsu tatlisi, makarnalı rus salatası yapıyorum. Eğer kalabalık gelecekse 1 2 çeşit daha ekliyorum. Genel olarak yaptığım menü bu. Tabi degistiriyorum tarifeleri herkese her seferinde aynını yapmıyorumSerbetli Baba tatlisi yaptim cnm cok güzel oldu.
Cok az olmaz dimi? Sonucta aksam cayina gelin demis esim :)
Hayir canim ben doguda yasiyorum bizim burda yazdan cok diger iklimler yasanir malesefAy yok akdeniz de yaşamıyorsun sanırım yaşasaydın hiç sevmezdin hele bunda ne var yazın nemle dahada artar 50 derece bile hissedilir hatta üstüne bile çıkar @Eses07 değil mi :)
Evet rus salatasi yapabilirim yada patates salatasi yaninaBak ben genelde misafirlerime bu menüyü yapıyorum. Poğaça, elmalı turta, tuzlu kurabiye, tavuk gögsu tatlisi, makarnalı rus salatası yapıyorum. Eğer kalabalık gelecekse 1 2 çeşit daha ekliyorum. Genel olarak yaptığım menü bu. Tabi degistiriyorum tarifeleri herkese her seferinde aynını yapmıyorum
Hayirli sabahlar canlarHayirli sabahlar poncikler
Aynen bende ya rus ya patates vazgecilmezim ikisi :) yaz bakalımEvet rus salatasi yapabilirim yada patates salatasi yaninahem cabuk oluyor
Senin menüde iyimis yaziyim ben bi kenara
Nasilsin cnmHayirli sabahlar canlar
Aynen bende ya rus ya patates vazgecilmezim ikisi :) yaz bakalım
Aksam oldugu icin tatli ve bir kurabiye daha yapabilirsin yaninda da cerez ve meyve varmis dedin fazlada abarti olmasin sonucya iki kişi bunlar yeter bence simdi allah utandirmasin misafirine karsi diyim canm ben hep oyle dua ederim rabbim beni misafirime karsi utandirma dieKizceler aksama yarin sadicligini yapacagimiz gelinle damat geliyor. Aksam cayina gelin demis esim dün aksam tatli yaptim
Düsünüyorum yanina ufak tefek seyler de hazirlasam mi diye
Pogaca habuc salatasi vs?
Yoksa cerez, tatli cay ve meyve yeterlimidir
Evimize ilk defa geliyorlar
Nasilsin cnm cok sukur canim iyiyim sen nasilsin
bu dondurmali emojiye bayiliyorum yaa
Allah razi olsun senden
Dur sabah sabah aklıma getirme benim adam uyuyor daha kalk git dondurma kap gel demeyim şimdiNasilsin cnm
bu dondurmali emojiye bayiliyorum yaa
Allah razi olsun senden
Ayni duayi bende ediyorum herzaman. Arkamdan konusulmasini istemiyorumAksam oldugu icin tatli ve bir kurabiye daha yapabilirsin yaninda da cerez ve meyve varmis dedin fazlada abarti olmasin sonucya iki kişi bunlar yeter bence simdi allah utandirmasin misafirine karsi diyim canm ben hep oyle dua ederim rabbim beni misafirime karsi utandirma die
Dur sabah sabah aklıma getirme benim adam uyuyor daha kalk git dondurma kap gel demeyim şimdisağol canim senden de razi olsun ne yaptim sanki :)
Sanada kuzummGüzel hafta sonları Canlar
Çok pis boğaz oldum zaten ama hala kilo almadim çok şükür çünkü miniğim annesinin midesinde bişey bırakmıyor hala :) sağol canım :)Ayni duayi bende ediyorum herzaman. Arkamdan konusulmasini istemiyorum
Herlade pogaca ve 1-2 cesit salata yaparim yoksa icim rahat etmez. Sonucta ilk defa geliyorlar.
bisey demedim bennn. Olsun yinede canin cektiyse kahvaltidan kahvaltidan sonra gidip alsin
Almadiysan ye kuzumÇok pis boğaz oldum zaten ama hala kilo almadim çok şükür çünkü miniğim annesinin midesinde bişey bırakmıyor hala :) sağol canım :)
Ne guzelmis valla..Almadiysan ye kuzumfirsat bu firsat bebis büyüsün yeter. Bi srkadasim 9ayda sadece 6kilo almis. Fizigi hanimelikten önce ki gibi ne güzel
Evet onun mide asiti cok fazlaymis hamilelikte yaninyediklerini hemen eritiyordu.. agzina hic bos durmuyordu :)Ne guzelmis valla..
Ilkinde 13 kilo aldım ama doğumdan sonra 44 kiloya kadar düştüm şimdi 46 kiloyum yine veririm diye düşünüyorum iki çocuğun peşinde koşmak daha çok efor ister :) sezeryan korkutuyor bi tek beni göbek kalmasın daAlmadiysan ye kuzumfirsat bu firsat bebis büyüsün yeter. Bi srkadasim 9ayda sadece 6kilo almis. Fizigi hanimelikten önce ki gibi ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?