- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.041
Bugün pekbişi yok tatlım nugget ve pattis kızarttım,dünden domates çorbam vardı. Yedik bitti bile. Koca mesaide olunca rahatım :)
Oh ellerine saglik afiyet olsun sende anlatta tanisma hikayeni dinleyekbalbocuuu minik kalp0753 ilginc baya. Araya gir
Bende eksin yokki yurt dışında tanıştık seni alacam dedi piki dedimOh ellerine saglik afiyet olsun sende anlatta tanisma hikayeni dinleyekbalbocuuu minik kalp0753 ilginc baya. Araya gir
napsın kurban oldugum verdi isteiyyi kız baban inada binmemiş kız kaçırana vermem diye
Sendemi küçük evlendin . Seni alacam derken konustunuzmu hic bi adam çıkıp karşına demedi insalah ahahBense eksin yokki yurt dışında tanıştık seni alacam dedi piki dedimergendim anneme düşman zamanlarımdı zaar :) 16da evlensin sonradan sevdim ama :)
Bende eksin yokki yurt dışında tanıştık seni alacam dedi piki dedimergendim anneme düşman zamanlarımdı zaar :) 16da evlendim sonradan sevdim ama :)
napsın kurban oldugum verdi iste
Bende 17 girer ken evlendim.oboooooo 16 yaşındamıydın
16 miBende eksin yokki yurt dışında tanıştık seni alacam dedi piki dedimergendim anneme düşman zamanlarımdı zaar :) 16da evlendim sonradan sevdim ama :)
Bende 17 girer ken evlendim.
aynenkorkmuştur adam bu deli benim kızı kaçırır durur diye
Afiyet olsun cnimaynen
kizlat size doyum olmaz ben kacar yemek yicem
Tabi canım ben dalga geçiyordum herifle meğer cidden evlenmek istiyormuş. Babamın uzaktan akrabasıydı bizim evde tanıştık ama ne evliliği ben daha odamda barbie bebeklerimi diziyordum ozamanlar :) iyiki karşıma çıkmış diyorum şimdi. Başıma gelen en güzel olay oldu :)Sendemi küçük evlendin . Seni alacam derken konustunuzmu hic bi adam çıkıp karşına demedi insalah ahah
oboooooo 16 yaşındamıydın
Evet kızlar
Iyi cesaret vallaTabi canım ben dalga geçiyordum herifle meğer cidden evlenmek istiyormuş. Babamın uzaktan akrabasıydı bizim evde tanıştık ama ne evliliği ben daha odamda barbie bebeklerimi diziyordum ozamanlar :) iyiki karşıma çıkmış diyorum şimdi. Başıma gelen en güzel olay oldu :)
Evet kızlar
Ben okul bırakınca yeni telfon aldim normalde babam asla izin vermez bi şekilde aldim sonra eşim mahalleden abi derdim beni 7 yasindan beri tanir 15 senelik komsuyuz aramizdada 10 yaş var beklenmedik bisi ama abi derdim hep abilerimde arkadaşı ayrica neyse telefon aldim kuzenlerden görüp instgram indirdim daha telimin tadini çıkarmadan esimle takiplestik 2 gun konusmayla evlilik karari aldi 1haftada nisan bir ayda dugun olduvay gidi çılgınlar sizi ee sende mi kaçtın sevişerek mi evlendiniz adsfdsaseverek yani öhöm
aynen
kizlat size doyum olmaz ben kacar yemek yicem
hadi kizlar görüşürz öpüyorum sizi.ben eve gidiyom kızıçeler siz yazın herkese sabah cvp vericim seviliyosunuz öpüldünüz
Iste o mükkemmel yuvayi bukunca iyiki demek neguzel.Tabi canım ben dalga geçiyordum herifle meğer cidden evlenmek istiyormuş. Babamın uzaktan akrabasıydı bizim evde tanıştık ama ne evliliği ben daha odamda barbie bebeklerimi diziyordum ozamanlar :) iyiki karşıma çıkmış diyorum şimdi. Başıma gelen en güzel olay oldu :)
Evet kızlar
Hep abiyle baslar sonra kociş olurBen okul bırakınca yeni telfon aldim normalde babam asla izin vermez bi şekilde aldim sonra eşim mahalleden abi derdim beni 7 yasindan beri tanir 15 senelik komsuyuz aramizdada 10 yaş var beklenmedik bisi ama abi derdim hep abilerimde arkadaşı ayrica neyse telefon aldim kuzenlerden görüp instgram indirdim daha telimin tadini çıkarmadan esimle takiplestik 2 gun konusmayla evlilik karari aldi 1haftada nisan bir ayda dugun oldu
Çok şükür ara sıra didişsekte pişmanlık yaşatmadı. Allah hepimizin yuvasını korusun ♡hadi kizlar görüşürz öpüyorum sizi.
Iste o mükkemmel yuvayi bukunca iyiki demek neguzel.
benimkisi ole oldu arada şakalar olur birbirimize abi deme lazim olur hesabi.Hep abiyle baslar sonra kociş olursizi gidi aşıklar
Aminnn yasatmazda insallah benimde oluyor bazen evet desemde bi sekilde yürüyor icimdeki sevgiyi yenemiyom seviyorum oda seviyor ama bitmez inşallah her evlilikde olan şeyler .Çok şükür ara sıra didişsekte pişmanlık yaşatmadı. Allah hepimizin yuvasını korusun ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?