Bense eksin yokki yurt dışında tanıştık seni alacam dedi piki dedim ergendim anneme düşman zamanlarımdı zaar :) 16da evlensin sonradan sevdim ama :)
Sendemi küçük evlendin . Seni alacam derken konustunuzmu hic bi adam çıkıp karşına demedi insalah ahah

Sendemi küçük evlendin . Seni alacam derken konustunuzmu hic bi adam çıkıp karşına demedi insalah ahah
Tabi canım ben dalga geçiyordum herifle meğer cidden evlenmek istiyormuş. Babamın uzaktan akrabasıydı bizim evde tanıştık ama ne evliliği ben daha odamda barbie bebeklerimi diziyordum ozamanlar :) iyiki karşıma çıkmış diyorum şimdi. Başıma gelen en güzel olay oldu :)
oboooooo 16 yaşındamıydın
Evet kızlar

Iyi cesaret valla

vay gidi çılgınlar sizi ee sende mi kaçtın sevişerek mi evlendiniz adsfdsa severek yani öhöm
Ben okul bırakınca yeni telfon aldim normalde babam asla izin vermez bi şekilde aldim sonra eşim mahalleden abi derdim beni 7 yasindan beri tanir 15 senelik komsuyuz aramizdada 10 yaş var beklenmedik bisi ama abi derdim hep abilerimde arkadaşı ayrica neyse telefon aldim kuzenlerden görüp instgram indirdim daha telimin tadini çıkarmadan esimle takiplestik 2 gun konusmayla evlilik karari aldi 1haftada nisan bir ayda dugun oldu

aynen
kizlat size doyum olmaz ben kacar yemek yicem
ben eve gidiyom kızıçeler siz yazın herkese sabah cvp vericim seviliyosunuz öpüldünüz
hadi kizlar görüşürz öpüyorum sizi.
Iste o mükkemmel yuvayi bukunca iyiki demek neguzel.

Hep abiyle baslar sonra kociş olur sizi gidi aşıklar

Hep abiyle baslar sonra kociş olur sizi gidi aşıklar
benimkisi ole oldu arada şakalar olur birbirimize abi deme lazim olur hesabi.
Çok şükür ara sıra didişsekte pişmanlık yaşatmadı. Allah hepimizin yuvasını korusun ♡
Aminnn yasatmazda insallah benimde oluyor bazen evet desemde bi sekilde yürüyor icimdeki sevgiyi yenemiyom seviyorum oda seviyor ama bitmez inşallah her evlilikde olan şeyler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…