- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.341
Gencti galiba. Sağol kuzum yarina yeter yemek derdim yok şükürDostlar sağ olsun kuzum eşimin amcasının eşi ama severdim rahmetliyi iyi insandı . Ellerine sağlık .
Öyle oldu mu iyi oluyor en azından yemek konusunda kafan rahat oluyor .Gençti kuzum hastaydı ramazan da yoğun bakımdaydı acıları dindi .Gencti galiba. Sağol kuzum yarina yeter yemek derdim yok şükür
Hoşbuldum tatlişim
aynrn rabbim fazla çektirmemis mekani tekrar cennet olsun.Öyle oldu mu iyi oluyor en azından yemek konusunda kafan rahat oluyor .Gençti kuzum hastaydı ramazan da yoğun bakımdaydı acıları dindi .
Hamis uyutmadimi tosbikkHoşbuldum tatlişim
Ekmeginin arasina koy ye beni ahahajballı pekmezli lokmam seni yesem yesem şeker krizine girsem
Amin kuzum Amin tüm ölmüşlerimizin inşallahaynrn rabbim fazla çektirmemis mekani tekrar cennet olsun.
Hamis uyutmadimi tosbikk
Yok kız habire su iç çişe git gel yaşıyoruzaynrn rabbim fazla çektirmemis mekani tekrar cennet olsun.
Hamis uyutmadimi tosbikk
AhahahahEkmeginin arasina koy ye beni ahahaj
seninkiler uyudumu.Amin kuzum Amin tüm ölmüşlerimizin inşallah
Bugun garip hislerdeyim konusmak istiyom bol bol ahahAhahahaholur nasılsın Tatlıannem
kolay gelsin arada spor yapiyon iyidir iyiYok kız habire su iç çişe git gel yaşıyoruzsen en yapıyorsun bakim
Ya ne spor oluyor bana sırf bu sayede hala - 1 kiloyla devam ediyorumkolay gelsin arada spor yapiyon iyidir iyibende adam horlayınca kk ya attim kendimi.
Hafiften çevir adamı, kesiliyor veya azalıyor. Bir de ssst de kısık sesle. Bazen kesiliyorkolay gelsin arada spor yapiyon iyidir iyibende adam horlayınca kk ya attim kendimi.
seninki askerdemi şimdi sen tekmisin rahat rahat takiliyon yaniiiiYa ne spor oluyor bana sırf bu sayede hala - 1 kiloyla devam ediyorum
Bende bedelliye gönderince bi rahatladım yoksa bu saatte uyumuştu adam beni
uyanir diye dokunmuyom kendi haline birakiyom arada sag sol yapiyom sarilir gibi ole kimildiyorHafiften çevir adamı, kesiliyor veya azalıyor. Bir de ssst de kısık sesle. Bazen kesiliyor
Uyandırmayacak şekilde olcak iste hafiftenseninki askerdemi şimdi sen tekmisin rahat rahat takiliyon yaniiii
uyanir diye dokunmuyom kendi haline birakiyom arada sag sol yapiyom sarilir gibi ole kimildiyor
Meydan bebikle bana kaldıseninki askerdemi şimdi sen tekmisin rahat rahat takiliyon yaniiii
uyanir diye dokunmuyom kendi haline birakiyom arada sag sol yapiyom sarilir gibi ole kimildiyor
ahahah kız bende aynısıni yapiyom ara sıra sarılıp oda öpüyor sariliyor sonra geri arkami dönüyom oda oldugu givi kalıyor ahahha geceleri merak ederdim ama kimildayinca ışığı kapatil teli uyur gibi ederim beni sıkıyor boğuyor resmenUyandırmayacak şekilde olcak iste hafiftenbir de ben uyuyor taklidi yapıp bacağımı falan atardım yükümü verirdim dönerdi yatakta
Aynen bol bol keyfini çıkar ozaman en iyisi seninki kkyi bikiyormuydu.Meydan bebikle bana kaldızaten tatilimiz 2 hafta sürecek bari uyuyarak heder etmeyelim demi
Ne güzel ya, benim adam da yatakta benden kaçardıahahah kız bende aynısıni yapiyom ara sıra sarılıp oda öpüyor sariliyor sonra geri arkami dönüyom oda oldugu givi kalıyor ahahha geceleri merak ederdim ama kimildayinca ışığı kapatil teli uyur gibi ederim beni sıkıyor boğuyor resmen
Aynen bol bol keyfini çıkar ozaman en iyisi seninki kkyi bikiyormuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?