- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.301
Görüşürüz canımBen kaçayım da az uyuyayım hava kapalı yağmur var tam uyuma havası :) kalkıncada fasulyelerle görüşücez artık :) görüşürüz kızlar
Aynen yavrum yapmamiz gereken de bu
sendemiiioooo duygularımız karşılıklı olmadı
ohhhh afiyett olsunnn yanina ayran salata immmmm. Sogan kir bideKizlar ben balkonda mangal yakicam elktirik ızgara da
ayyyy benimde ikizlerim olsa keske saglikla buyusuer kizmiydi ikisi.Bende salata yaparım yanına pilav yenmez şimdi. O değilde ilk günler böyle üşeniyorum, eşimin mesaisine alışınca da ona yemek yapasım gelmiyor sonrarahata alışıyorum :) eline sağlık seninde afiyet olsun.
Yok kuzum ikizler+tek bebek var bende :) ikizlerin teki anannede kaldı bayramda gelmedi geri şuan kalan tekle bebe var :)
Görüşürz canimmmBen kaçayım da az uyuyayım hava kapalı yağmur var tam uyuma havası :) kalkıncada fasulyelerle görüşücez artık :) görüşürüz kızlar
Nettin giz oyleee ... evlilik gbi bi karar zaten bi anlik cahillikle askla kor olmayla olmasa hic yapilmaz benceBen okul bırakınca yeni telfon aldim normalde babam asla izin vermez bi şekilde aldim sonra eşim mahalleden abi derdim beni 7 yasindan beri tanir 15 senelik komsuyuz aramizdada 10 yaş var beklenmedik bisi ama abi derdim hep abilerimde arkadaşı ayrica neyse telefon aldim kuzenlerden görüp instgram indirdim daha telimin tadini çıkarmadan esimle takiplestik 2 gun konusmayla evlilik karari aldi 1haftada nisan bir ayda dugun oldu
Yakarız buralarıbazen aşkımız başlıyor herkes kaçsın burdan
1saat İngilizce 1 saat KPSS çalış dinlenALıntı yapamadım kızlar mesajlarınızı, teşekkürler :) Ben de iyiyim valla öğle yemeği yiyordum. Kahve istiyor canım çok ya :) Kahve yapıcam kendime valla :)
sonra da ingilizce mi çalışsam kpss mi baksam kararsız kaldım, onu düşünüyorum :)
Bizimkisi bir aşk hikayesiii
ooo sen salata yap yeter ahahah
yıldırım evliliği bizimki esim ben senj taniyom sende beni dedi 1 gunde konuş ne ask var ne bsii ikincu gun evlilik karari.Nettin giz oyleee ... evlilik gbi bi karar zaten bi anlik cahillikle askla kor olmayla olmasa hic yapilmaz bence
kolay gelsin kuzum bol bol zihin açıklığı diliyorum sana.ALıntı yapamadım kızlar mesajlarınızı, teşekkürler :) Ben de iyiyim valla öğle yemeği yiyordum. Kahve istiyor canım çok ya :) Kahve yapıcam kendime valla :)
sonra da ingilizce mi çalışsam kpss mi baksam kararsız kaldım, onu düşünüyorum :)
Ohh sen ne rahatsin yawww nohudunu sevdiğim. Senin ismin nohutcu kaldi ben siyirdim kendimi.kızlar bn yemeğe kv gidiyorum benim nohut pilav gene kaldı sadfsdffsyarın bana yemek sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?