Aynen yavrum yapmamiz gereken de bu
oooo duygularımız karşılıklı olmadı
sendemiii
Kizlar ben balkonda mangal yakicam elktirik ızgara da
ohhhh afiyett olsunnn yanina ayran salata immmmm. Sogan kir bide
ayyyy benimde ikizlerim olsa keske saglikla buyusuer kizmiydi ikisi.
Ben kaçayım da az uyuyayım hava kapalı yağmur var tam uyuma havası :) kalkıncada fasulyelerle görüşücez artık :) görüşürüz kızlar
Görüşürz canimmm

Nettin giz oyleee ... evlilik gbi bi karar zaten bi anlik cahillikle askla kor olmayla olmasa hic yapilmaz bence

ALıntı yapamadım kızlar mesajlarınızı, teşekkürler :) Ben de iyiyim valla öğle yemeği yiyordum. Kahve istiyor canım çok ya :) Kahve yapıcam kendime valla :)

sonra da ingilizce mi çalışsam kpss mi baksam kararsız kaldım, onu düşünüyorum :)

1saat İngilizce 1 saat KPSS çalış dinlen

T Tatlianne20 öyle yapicam kuzum pişirme işi eşimde
ooo sen salata yap yeter ahahah
Nettin giz oyleee ... evlilik gbi bi karar zaten bi anlik cahillikle askla kor olmayla olmasa hic yapilmaz bence
yıldırım evliliği bizimki esim ben senj taniyom sende beni dedi 1 gunde konuş ne ask var ne bsii ikincu gun evlilik karari.
kolay gelsin kuzum bol bol zihin açıklığı diliyorum sana.
kızlar bn yemeğe kv gidiyorum benim nohut pilav gene kaldı sadfsdffs yarın bana yemek sormayın
Ohh sen ne rahatsin yawww nohudunu sevdiğim. Senin ismin nohutcu kaldi ben siyirdim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…