- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.321
ooo sen salata yap yeter ahahah
yıldırım evliliği bizimki esim ben senj taniyom sende beni dedi 1 gunde konuş ne ask var ne bsii ikincu gun evlilik karari.
kolay gelsin kuzum bol bol zihin açıklığı diliyorum sana.
Ohh sen ne rahatsin yawww nohudunu sevdiğim. Senin ismin nohutcu kaldi ben siyirdim kendimi.
Hep öyle olur cnm bir yemeği hevesle yaparsın ama o ne kısmetse bir türlü yenmez hep kalırkızlar bn yemeğe kv gidiyorum benim nohut pilav gene kaldı sadfsdffsyarın bana yemek sormayın
Hep öyle olur cnm bir yemeği hevesle yaparsın ama o ne kısmetse bir türlü yenmez hep kalır
Ahahahahaahaakızlar bn yemeğe kv gidiyorum benim nohut pilav gene kaldı sadfsdffsyarın bana yemek sormayın
Yakışır vallaha agahahnikimi nohutçu ana yapacam nasıl
Çoktan afiyet olmuştur:)ismini duymadim kuzum ankaranin neresiyse.
Karnimi dogurcam sen napıyon aşkım.
Kocayı uyuttum geldim pesimdenNapiyosunuz abla baci evlatlar .... gerci evladim yasta olacak.olan yoktur herhal burda dimi yoktur yoktur
Etiketime alışın ahahahTAtli annemmm
Öyle alıştım ki bazen etiketlememiş beni diye uzuluyorum eksiklik hissediyorum ciddenEtiketime alışın ahahah
Kiymam sana kiz etoket ettiğimi hatirliyor gibiyimde bazen etmiyom dogru ama eksik etmem gulum sende iyiki tanidiarimdansinÖyle alıştım ki bazen etiketlememiş beni diye uzuluyorum eksiklik hissediyorum cidden
Sen de balım benim sen deKiymam sana kiz etoket ettiğimi hatirliyor gibiyimde bazen etmiyom dogru ama eksik etmem gulum sende iyiki tanidiarimdansin
Eee anlat bakem ne yaptin bugun. Yemek ne pisirdin.Sen de balım benim sen de
Fasulye, pilav , nohutlu patates yemeği ve yoğurt vardı kuzum . Cenazemiz vardı iki gündür anca evde yiyoruz hemen hemen her gün oraya gidip geliyoruz . Sen nler yaptın bakım :)Eee anlat bakem ne yaptin bugun. Yemek ne pisirdin.
Bende türlü makarna mantar çorbası salata turşu ayran kuzum basin sagolsun yakın mı cok.Fasulye, pilav , nohutlu patates yemeği ve yoğurt vardı kuzum . Cenazemiz vardı iki gündür anca evde yiyoruz hemen hemen her gün oraya gidip geliyoruz . Sen nler yaptın bakım :)
Dostlar sağ olsun kuzum eşimin amcasının eşi ama severdim rahmetliyi iyi insandı . Ellerine sağlık .Bende türlü makarna mantar çorbası salata turşu ayran kuzum basin sagolsun yakın mı cok.Psikolojik Deliii seni etiket etmekden pest etmem gel bakemm
ayy merhabaa hanimlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?