Canım yanında kim varsa, içeceğin suya 7 defa meryem süresini okusun ,iç, sen bile anlamayacaksın nasıl olup bittiğini, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Allah iyiliğini daim etsin tatlim
Bende iyiyim çok şükür

Selam hanımlar, ben buralarda yeniyim
günaydın kuzun hoşgeldin.
ayy hadi bir cirpida alirisn kucagina bitsnem insallah.
Selam kenksler zabahın körüynen yazıyorum
günaydın balum hoşgeldin.
Allah iyiliğini daim etsin tatlim
Bende iyiyim çok şükür
rabbim iyilik versin sana kuuzm günaydın.
günaydın gızlar
günaydın bacim.
Günaydın adelim.

günaydın kuzun hoşgeldin.
ayy hadi bir cirpida alirisn kucagina bitsnem insallah.
günaydın balum hoşgeldin.
rabbim iyilik versin sana kuuzm günaydın.
günaydın bacim.

Günaydın adelim.
Kaçta uyuyon uyaniyon böyle anniş erkencisin hep

7 7bucuk kahvalti hazirliyom adama. Gonderdim topladim az kkya bakim dedim uyudugum bellu degil 3 4 5 i buluyor
Ama öyle de iyi değil anniş ha Allahtan bizim adamın kahvaltı huyu yok bende adamı üniversite sınavına yolladım

Ama öyle de iyi değil anniş ha Allahtan bizim adamın kahvaltı huyu yok bende adamı üniversite sınavına yolladım
Vallaha kuzum simdiki nesil hic hazırlamıyormuş ben özeniyom ama alıştirdık adami ne edelim hamilelik boyunca bile kalktim bikerede faydasiz kalkma demedi bana öküz nazlanamadimda hasta numarasi bile edemiyom cok agrim olcakda binde bir hemen söyleniyor biz calisiyoz ne kahvti var ne sey yat anca bikere kalkmayim nankörlük ediyor bazen soylenince tartisiyoz bende sen nankorsun derim bigun kalkmayim lafini sok hemen derim bazen iyise gicikligi tutar. Arada.

Yok ya bazi doktorlarn cihazlarndan mi kaynaklaniyo nedir arkadasima iri bebek iri deyip durdular kac kisi hamileydik hep benim bebek iride ondan filan diyordu kiz bi dogurduk en zayifi onunki oldu sasirdik .
Bnm iki hastanede de iri çıkıyo, annesi iri babası iri zaten minnak olsa şaşırırım

Eşimin de kahvaltı huyu olsa kalkar yaparım benden yana oldu yok benim öyle hamile olsam kıymaz bana diye düşünüyorum ama bilemiyorum

Gecen sene dogum yaptigim hastahanede anam herkes mi 4 kilo 5 kilo dogurmus benim kide 3 bucuk kilo anam sonra bunlarin bebisleri sabahina tartiliyor nazdan bebisleri emzirememisler 400 gm 500 grm bebekten gitmis benim minakimin sade 30 grm di:)
3,5 kilo çok güzel bir kilo ama
2kilo 2,5 kilo doğanlar var, onlar zayıf oluyor, ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah, kilodur alıırrr verir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…