- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.541
Aleyküm selam canım hoşgeldin GünaydınSelam hanımlar, ben buralarda yeniyim
Hoş buldum canım günaydın nasılsınAleyküm selam canım hoşgeldin Günaydın
Canım yanında kim varsa, içeceğin suya 7 defa meryem süresini okusun ,iç, sen bile anlamayacaksın nasıl olup bittiğini, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımGünaydın kızlar ben buğün suni sancıyla doğum için hastaneye yatişimi yapcam inşallah sıkıntısız sağ salim kızımı alırız kucağımıza çok bekledik. Lütfen bana dua edin canlarım dualarınıza ihtiyacım var. Çok korkuyorum buğün çabuk ve kolay geçer inşallah
Allah iyiliğini daim etsin tatlimben sukue iyiyim kuzum telaslar bitti kabugumuza çekildik oturuyorum sen napiyon kuzummm.
şaka şaka yedim kekinden ellerine sağlık onada yer vardi:))
demi ayni seyler dönüyor bizde tatil olduğu yok:)
kaç çocuk vardi kuzum ayyy hadi bekliyoz güzel haberler canimm.
balli lolumumm canimin içi yerimm seniii tabi cocuk falan olunca başını kaldircak hal olmuyor ama arada tiklat ihmal etme.
ilahi canim tam yerindr olmuş ahahah
simdi koydum gel kuzum:)
bazdn hüzün bazrn sevinç insan oglu ne olduğumuz belli değil:))
tammm sonra bekliyom seniii sohbete günaydın bu aradaa.
bu etiketi arada böle yaparim kuzum az olduda:)
alışama dinmi giiiii
Aynen güzel konustun kuzuummm
Kıyamamya bi ağrı kesici bişey vermedimi zor yaa
-Adel- @balbocuuu minik kalp0753 @Limonsuzzcay @RosSsS @Reyyan__ @Blue_Perii @SeviyomHee @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @benmarian @Dilos06 @MaviKuplik @imzaben @immzaben @sivastrabzon @Ada duru @AnneAslan @PalomA_SolitariA @Anneyim @zorkadin53 @Gunyeli @gurtmingotam @Ayas19 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi @Culhagibi @hizuran @Browni_intense @melankolimm @Memleketsevdalisi @Kutsal Tiramisu @deniz us @bide bele cek @2014prenseslerim2015 @silsilesil Goldenpanthera _Nur_ @minnakhatun01 @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @Hicoloji @terelelli34 @bulca @ilginc Kiz @Nnuurrr @Ilaymilya U Ufukta_bebek @Minikriko @Kmsl Hnd @kahvesevmemben hayirli geceler canlar.
günaydın kuzun hoşgeldin.Selam hanımlar, ben buralarda yeniyim
ayy hadi bir cirpida alirisn kucagina bitsnem insallah.Günaydın kızlar ben buğün suni sancıyla doğum için hastaneye yatişimi yapcam inşallah sıkıntısız sağ salim kızımı alırız kucağımıza çok bekledik. Lütfen bana dua edin canlarım dualarınıza ihtiyacım var. Çok korkuyorum buğün çabuk ve kolay geçer inşallah
günaydın balum hoşgeldin.Selam kenksler zabahın körüynen yazıyorum
rabbim iyilik versin sana kuuzm günaydın.Allah iyiliğini daim etsin tatlim
Bende iyiyim çok şükür
günaydın bacim.günaydın gızlar
Günaydın adelim.Günaydınlar
Kaçta uyuyon uyaniyon böyle anniş erkencisin hepgünaydın kuzun hoşgeldin.
ayy hadi bir cirpida alirisn kucagina bitsnem insallah.
günaydın balum hoşgeldin.
rabbim iyilik versin sana kuuzm günaydın.
günaydın bacim.
Günaydın adelim.
7 7bucuk kahvalti hazirliyom adama. Gonderdim topladim az kkya bakim dedim uyudugum bellu degil 3 4 5 i buluyorKaçta uyuyon uyaniyon böyle anniş erkencisin hep
Ama öyle de iyi değil anniş ha7 7bucuk kahvalti hazirliyom adama. Gonderdim topladim az kkya bakim dedim uyudugum bellu degil 3 4 5 i buluyor
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasılköpeğim balkondan düştü ya bugun işe geldim aklım onda
Vallaha kuzum simdiki nesil hic hazırlamıyormuş ben özeniyom ama alıştirdık adami ne edelim hamilelik boyunca bile kalktim bikerede faydasiz kalkma demedi bana öküz nazlanamadimda hasta numarasi bile edemiyom cok agrim olcakda binde bir hemen söyleniyor biz calisiyoz ne kahvti var ne sey yat anca bikere kalkmayim nankörlük ediyor bazen soylenince tartisiyoz bende sen nankorsun derim bigun kalkmayim lafini sok hemen derim bazen iyise gicikligi tutar. Arada.Ama öyle de iyi değil anniş haAllahtan bizim adamın kahvaltı huyu yok bende adamı üniversite sınavına yolladım
Sanada günaydın iceri daldin direk ahahaGeçmiş olsun kuzum şimdi nasıl
Bnm iki hastanede de iri çıkıyo, annesi iri babası iri zaten minnak olsa şaşırırımYok ya bazi doktorlarn cihazlarndan mi kaynaklaniyo nedir arkadasima iri bebek iri deyip durdular kac kisi hamileydik hep benim bebek iride ondan filan diyordu kiz bi dogurduk en zayifi onunki oldu sasirdik .
Eşimin de kahvaltı huyu olsa kalkar yaparım benden yana olduVallaha kuzum simdiki nesil hic hazırlamıyormuş ben özeniyom ama alıştirdık adami ne edelim hamilelik boyunca bile kalktim bikerede faydasiz kalkma demedi bana öküz nazlanamadimda hasta numarasi bile edemiyom cok agrim olcakda binde bir hemen söyleniyor biz calisiyoz ne kahvti var ne sey yat anca bikere kalkmayim nankörlük ediyor bazen soylenince tartisiyoz bende sen nankorsun derim bigun kalkmayim lafini sok hemen derim bazen iyise gicikligi tutar. Arada.
3,5 kilo çok güzel bir kilo amaGecen sene dogum yaptigim hastahanede anam herkes mi 4 kilo 5 kilo dogurmus benim kide 3 bucuk kilo anam sonra bunlarin bebisleri sabahina tartiliyor nazdan bebisleri emzirememisler 400 gm 500 grm bebekten gitmis benim minakimin sade 30 grm di:)
Benimkide kilolu dogdu gorunusu oledi.Bnm iki hastanede de iri çıkıyo, annesi iri babası iri zaten minnak olsa şaşırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?