- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.561
Yeni gördüm ya durumu nasilköpeğim balkondan düştü ya bugun işe geldim aklım onda
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl
Benm eşim de kahvaltı yapmaz, sadece pazar günleriVallaha kuzum simdiki nesil hic hazırlamıyormuş ben özeniyom ama alıştirdık adami ne edelim hamilelik boyunca bile kalktim bikerede faydasiz kalkma demedi bana öküz nazlanamadimda hasta numarasi bile edemiyom cok agrim olcakda binde bir hemen söyleniyor biz calisiyoz ne kahvti var ne sey yat anca bikere kalkmayim nankörlük ediyor bazen soylenince tartisiyoz bende sen nankorsun derim bigun kalkmayim lafini sok hemen derim bazen iyise gicikligi tutar. Arada.
Yeni gördüm ya durumu nasil
Bastan temeli biliyorsan öle gider bakalim birdaki hamilelikde ne edecen ama bende kiyamiyom bigun ac gitsin aklim kaliyor üzülüyorum disarda yemiyor zaten pek zayifladida pisman oluyom yemegince bazen benim hazirladigim kahvalti ilede geldigi oluyor eve.Eşimin de kahvaltı huyu olsa kalkar yaparım benden yana olduyok benim öyle hamile olsam kıymaz bana diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Büyük darbe aldı korkar tabi canım benim çok geçmiş olsun bi an önce iyi olursağol canım benim allaha şükürler olsunki gün geçtikçe kendine geliyor ama hala biraz korkuları var yavrumun
Büyük darbe aldı korkar tabi canım benim çok geçmiş olsun bi an önce iyi olur
Öyle alışkanlığı varsa yapacak birşey yok annişim el mecbur yapacam sonra pişman olmamak içinBastan temeli biliyorsan öle gider bakalim birdaki hamilelikde ne edecen ama bende kiyamiyom bigun ac gitsin aklim kaliyor üzülüyorum disarda yemiyor zaten pek zayifladida pisman oluyom yemegince bazen benim hazirladigim kahvalti ilede geldigi oluyor eve.
Hayvanlar zarar gördüğümü kim üzülmez ki ağızları dilleri yok zaten ;(inşallah canım ya valla herkesin içi burkuldu
Amin inşallahCansim tatlis annem sen meleksin melek annesisin seviyorum seni rabbim sana bu duyguyu tekrar yasatsin insallah
yok bizimki disardanda yemiyor pek sevmez oglenleri bile sulu yemek yiyor disarda hazir seyler pek sevmez kahvaltida disarda yapmaz işe başlıyorlar zaten evden yemeden gitmiyor anliycagin bide bi kahvaltiliklada yetinse ya kizartma melemen haslama vs yapiyom illa bisi yapıcaz.Benm eşim de kahvaltı yapmaz, sadece pazar günleriama ben alıştırmadım kendisi öyleydi
Hayvanlar zarar gördüğümü kim üzülmez ki ağızları dilleri yok zaten ;(
Hep ben uyurken kaynatıyorsunuz
-Adel- @balbocuuu minik kalp0753 @Limonsuzzcay @RosSsS @Reyyan__ @Blue_Perii @SeviyomHee @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @benmarian @Dilos06 @MaviKuplik @imzaben @immzaben @sivastrabzon @Ada duru @AnneAslan @PalomA_SolitariA @Anneyim @zorkadin53 @Gunyeli @gurtmingotam @Ayas19 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi @Culhagibi hizuran @Browni_intense @melankolimm @Memleketsevdalisi @Kutsal Tiramisu @deniz us @bide bele cek @2014prenseslerim2015 @silsilesil @Goldenpanthera @Nurov @minnakhatun01 @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @Hicoloji @terelelli34 @bulca @ilginc Kiz @Nnuurrr @Ilaymilya @Ufukta_bebek @Minikriko @Kmsl Hnd @kahvesevmemben hayirli geceler canlar.
oh cok şükür ya oda bir can ya.minnoşum iyileşiyorrrrr canını yediğim
aynen kuzum kahvalti hazırlamak degilde bazen kalkmadigim zaman dedigi laf dokunuyor alistim artik onada ne edem:)Öyle alışkanlığı varsa yapacak birşey yok annişim el mecbur yapacam sonra pişman olmamak için
Kıyamam yaöyle canım ağrısı oldumu sızılanıyor masaj yapıyorum ya nasıl yalıyor bacaklarımı sanki teşekkür ediyor kuzuk ya :'(
Aman kuzum ayak bel dikkat et skcaga kapilik aldanmaHep ben uyurken kaynatıyorsunuzdun gece karnım agriyordu boynum da tutulmuş. Tabi yaz geldi ben atlet şort sere serpe geziyorum evde. Bir yerden soğuk aldım belli kivrana kivrana uyudum.
Alistinsa sorun yok anniş ama öyle laf etmek olmaz enişte ayıp ediyooh cok şükür ya oda bir can ya.
aynen kuzum kahvalti hazırlamak degilde bazen kalkmadigim zaman dedigi laf dokunuyor alistim artik onada ne edem:)
Daha bebiş küçük değil mi canımGünaydın kızlar ben buğün suni sancıyla doğum için hastaneye yatişimi yapcam inşallah sıkıntısız sağ salim kızımı alırız kucağımıza çok bekledik. Lütfen bana dua edin canlarım dualarınıza ihtiyacım var. Çok korkuyorum buğün çabuk ve kolay geçer inşallah
İşte uzun bir tayt giydim. Evet haftasonu ve tayt önemliAman kuzum ayak bel dikkat et skcaga kapilik aldanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?