Benm eşim de kahvaltı yapmaz, sadece pazar günleri ama ben alıştırmadım kendisi öyleydi

Eşimin de kahvaltı huyu olsa kalkar yaparım benden yana oldu yok benim öyle hamile olsam kıymaz bana diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Bastan temeli biliyorsan öle gider bakalim birdaki hamilelikde ne edecen ama bende kiyamiyom bigun ac gitsin aklim kaliyor üzülüyorum disarda yemiyor zaten pek zayifladida pisman oluyom yemegince bazen benim hazirladigim kahvalti ilede geldigi oluyor eve.

sağol canım benim allaha şükürler olsunki gün geçtikçe kendine geliyor ama hala biraz korkuları var yavrumun
Büyük darbe aldı korkar tabi canım benim çok geçmiş olsun bi an önce iyi olur

Öyle alışkanlığı varsa yapacak birşey yok annişim el mecbur yapacam sonra pişman olmamak için

Benm eşim de kahvaltı yapmaz, sadece pazar günleri ama ben alıştırmadım kendisi öyleydi
yok bizimki disardanda yemiyor pek sevmez oglenleri bile sulu yemek yiyor disarda hazir seyler pek sevmez kahvaltida disarda yapmaz işe başlıyorlar zaten evden yemeden gitmiyor anliycagin bide bi kahvaltiliklada yetinse ya kizartma melemen haslama vs yapiyom illa bisi yapıcaz.

oh cok şükür ya oda bir can ya.
aynen kuzum kahvalti hazırlamak degilde bazen kalkmadigim zaman dedigi laf dokunuyor alistim artik onada ne edem:)
Alistinsa sorun yok anniş ama öyle laf etmek olmaz enişte ayıp ediyo

Daha bebiş küçük değil mi canım
Ayy Allah tek nefeste kurtarsın inşallah
Yemek yiyip git güce ihtiyacın olacak

Aman kuzum ayak bel dikkat et skcaga kapilik aldanma
İşte uzun bir tayt giydim. Evet haftasonu ve tayt önemli üstüme de tişört atleti de iyice taytin içine soktum ki belim üşümesin daha iyiyim şimdi oğlan da sabah erkenden uyandırdı neymiş güneş çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…