Alistinsa sorun yok anniş ama öyle laf etmek olmaz enişte ayıp ediyo
tabi bende kızıyorum uzuluyor sonradanda allahtan uzarmiyoz konuyu ben o arada kapatiyom bi konunun üzerine gitmiyom.
oh iyi etmişsin bende tayt tişört le duruyorum iyi oluyor bizim tosbikde isik auld anne yatilmaz demek istedi heral uykuyu alinca ahhajd

Vay bayağı lüksmüş senin eşin he
Benim eşim kahvaltı yapmıyor, öğlen olunca öğle yemeği yiyor direk, çok acıkırsa poğaça filan alıyo yiyo..

Evde olduğu gün yani pazar günü saat 8 gibi uyanır kendisine kahve yapar, telefonla akasya durağı falan izler.. Sonra saat on gibi çay demler, gider kahvaltılık alır, ekmek alır sonra beni uyandırır beraber sofrayı kurar yeriz

ben yine uyuyakalmışım bi buraya yazdıktan sonra bi de sevgilimle mesajlaşırken uyuyakalıyorum he Hem de bir anda çat diye gidiyorum. Öncesinde “çok uykum var iyi geceler” bile diyemiyorum...

Günaydın herkeşe

Ekmek arası falan yemez mi? Hazirlayamadigin zamanda yanına alsin yesin. Eşim kahvaltı etmez evde. Uykuyu tercih eder kaç kez hazırladım da kalkamadigi için yumurtasini ekmeğin içine koyup vermiştim. Şimdi ne yapıyorum biliyor musun aksamdan öğle yemeğini kaplara koyuyorum. Ekmek arasına peynir domates biber falan doldurup güzelce sarıp dolaba koyuyorum. Sabah çıkarken alıp yiyor. Sağlıkli besleniyor ve aç kalmıyor böylece.

G
Günaydınnn

Bende aynen öyle valla konuya bakıyoken dalmışım. Günaydın demeden daldım konuya dünkü yerden hahaj
. Günaydın millet

Ay eşimle sevgililik zamanımızı hatırladım. Gece yorganın altında mesajlaşıyorduk. Neyse bu doğumgünümü kutlamak için şiir yazmış yolladı. O zaman whatsapp falan yok SMS ben karanliktan mayısip çat diye uyu. Garibim şiire cevap beklemiş çok bozulmuştu

G

Günaydınnn

Bende aynen öyle valla konuya bakıyoken dalmışım. Günaydın demeden daldım konuya dünkü yerden hahaj
. Günaydın millet

Burdayken uyum sağlıyoruz da en komiği erkek arkadaşımla gece romantik romantik konuşurken bir anda cevap yazmam kesiliyor, yanlış yazıyorum kelimeleri Başta kızıyordu da sonradan alıştı 5 dk sonra cevap gelmeyince “uyudun” deyip iyi geceler mesajları atıyodu

Ayy sürekli sevdiğinden bahsedip milleti bıktıran kız oldum ama napayım özledim

Yoo bahset, ne var ki
İyi bari alışmış çocuk

Aynen biz de öyleyiz ilk flörtleşmede sabahlara kadar konuşurduk annem gelince yorganın altına girerdim hahahahha o zamanların da tatlı bir heyecanı oluyor geçen sevgilime de dedim, keşke yine başa dönsek böyle heyecanlıydı ne güzel diye manyaklaştım da biraz

Biz de eşimle onu konuştuk. O zamanın heyecanı yok. Olamaz da. Flört döneminin heyecanı bambaşka. Evliligin huzuru çok güzel ama işte... Ben ilişkinin odun tarafıyım eşim daha duygusaldır. Evlendikten sonra da uyuyakalmalarim yüzünden çok trip yedim

siz bizim ileriki versiyonumuzsunuz ben de çok odunum, sevgilim daha duygusal. Aslında ben daha kolay ağlarım ama romantiklik konularında kütüğüm

ne iş yapıyorsun canım
İşsizim İş bulabilirsem inşallah planlarım var, kendi alanımla ilgili onları yapıcam. Sertifika vs. alıcam yüksek lisansla o da baya pahalı bi şey onun için iş bakıyorum artık kasiyerlik, satış danışmanlığı ne olursa para biriktirmem lazım. :) Öyle.

siz bizim ileriki versiyonumuzsunuz ben de çok odunum, sevgilim daha duygusal. Aslında ben daha kolay ağlarım ama romantiklik konularında kütüğüm
Romantizmle hiç alakam yok uzun süre bakisamam romantik sozler söyleyemem. Eşim söylerse utanırım

taz zamanda bulursunda hayallerin bir bir gerçekleşir canım bbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…