- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.581
tabi bende kızıyorum uzuluyor sonradanda allahtan uzarmiyoz konuyu ben o arada kapatiyom bi konunun üzerine gitmiyom.Alistinsa sorun yok anniş ama öyle laf etmek olmaz enişte ayıp ediyo
oh iyi etmişsin bende tayt tişört le duruyorum iyi oluyor bizim tosbikde isik auld anne yatilmaz demek istedi heral uykuyu alinca ahhajdİşte uzun bir tayt giydim. Evet haftasonu ve tayt önemliüstüme de tişört atleti de iyice taytin içine soktum ki belim üşümesin daha iyiyim şimdi oğlan da sabah erkenden uyandırdı neymiş güneş çıkmış
Vay bayağı lüksmüş senin eşin heyok bizimki disardanda yemiyor pek sevmez oglenleri bile sulu yemek yiyor disarda hazir seyler pek sevmez kahvaltida disarda yapmaz işe başlıyorlar zaten evden yemeden gitmiyor anliycagin bide bi kahvaltiliklada yetinse ya kizartma melemen haslama vs yapiyom illa bisi yapıcaz.
Güneş doğdu kalk kadınoh iyi etmişsin bende tayt tişört le duruyorum iyi oluyor bizim tosbikde isik auld anne yatilmaz demek istedi heral uykuyu alinca ahhajd
oh cok şükür ya oda bir can ya.
aynen kuzum kahvalti hazırlamak degilde bazen kalkmadigim zaman dedigi laf dokunuyor alistim artik onada ne edem:)
Kıyamam ya
öyle canlarım çok seviyorumnapim saatlerce anlatabilirim haha
sizler napıyorsunuz ben işe geldim vallah
Ekmek arası falan yemez mi? Hazirlayamadigin zamanda yanına alsin yesin. Eşim kahvaltı etmez evde. Uykuyu tercih eder kaç kez hazırladım da kalkamadigi için yumurtasini ekmeğin içine koyup vermiştim. Şimdi ne yapıyorum biliyor musun aksamdan öğle yemeğini kaplara koyuyorum. Ekmek arasına peynir domates biber falan doldurup güzelce sarıp dolaba koyuyorum. Sabah çıkarken alıp yiyor. Sağlıkli besleniyor ve aç kalmıyor böylece.yok bizimki disardanda yemiyor pek sevmez oglenleri bile sulu yemek yiyor disarda hazir seyler pek sevmez kahvaltida disarda yapmaz işe başlıyorlar zaten evden yemeden gitmiyor anliycagin bide bi kahvaltiliklada yetinse ya kizartma melemen haslama vs yapiyom illa bisi yapıcaz.
Günaydınnnben yine uyuyakalmışımbi buraya yazdıktan sonra bi de sevgilimle mesajlaşırken uyuyakalıyorum he Hem de bir anda çat diye gidiyorum. Öncesinde “çok uykum var iyi geceler” bile diyemiyorum...
Günaydın herkeşe
Ay eşimle sevgililik zamanımızı hatırladım. Gece yorganın altında mesajlaşıyorduk. Neyse bu doğumgünümü kutlamak için şiir yazmış yolladı. O zaman whatsapp falan yok SMSben yine uyuyakalmışımbi buraya yazdıktan sonra bi de sevgilimle mesajlaşırken uyuyakalıyorum he Hem de bir anda çat diye gidiyorum. Öncesinde “çok uykum var iyi geceler” bile diyemiyorum...
Günaydın herkeşe
Ben triple daldım daha fenaG
Günaydınnn
Bende aynen öyle valla konuya bakıyoken dalmışım. Günaydın demeden daldım konuya dünkü yerden hahaj
. Günaydın millet
G
Günaydınnn
Bende aynen öyle valla konuya bakıyoken dalmışım. Günaydın demeden daldım konuya dünkü yerden hahaj
. Günaydın millet
Yoo bahset, ne var kiBurdayken uyum sağlıyoruz da en komiği erkek arkadaşımla gece romantik romantik konuşurken bir anda cevap yazmam kesiliyor, yanlış yazıyorum kelimeleriBaşta kızıyordu da sonradan alıştı 5 dk sonra cevap gelmeyince “uyudun” deyip iyi geceler mesajları atıyodu
Ayy sürekli sevdiğinden bahsedip milleti bıktıran kız oldum ama napayımözledim
Ay eşimle sevgililik zamanımızı hatırladım. Gece yorganın altında mesajlaşıyorduk. Neyse bu doğumgünümü kutlamak için şiir yazmış yolladı. O zaman whatsapp falan yok SMSben karanliktan mayısip çat diye uyu. Garibim şiire cevap beklemiş çok bozulmuştu
Ben de işe geldim yazmak istiyorum( İnş olur
Biz de eşimle onu konuştuk. O zamanın heyecanı yok. Olamaz da. Flört döneminin heyecanı bambaşka. Evliligin huzuru çok güzel ama işte... Ben ilişkinin odun tarafıyım eşim daha duygusaldır. Evlendikten sonra da uyuyakalmalarim yüzünden çok trip yedimAynen biz de öyleyizilk flörtleşmede sabahlara kadar konuşurduk annem gelince yorganın altına girerdim hahahahha o zamanların da tatlı bir heyecanı oluyor geçen sevgilime de dedim, keşke yine başa dönsek böyle heyecanlıydı ne güzel diye manyaklaştım da biraz
siz bizim ileriki versiyonumuzsunuzBiz de eşimle onu konuştuk. O zamanın heyecanı yok. Olamaz da. Flört döneminin heyecanı bambaşka. Evliligin huzuru çok güzel ama işte... Ben ilişkinin odun tarafıyım eşim daha duygusaldır. Evlendikten sonra da uyuyakalmalarim yüzünden çok trip yedim
İşsizimne iş yapıyorsun canım
Romantizmle hiç alakam yoksiz bizim ileriki versiyonumuzsunuzben de çok odunum, sevgilim daha duygusal. Aslında ben daha kolay ağlarım ama romantiklik konularında kütüğüm
İşsizimİş bulabilirsem inşallah planlarım var, kendi alanımla ilgili onları yapıcam. Sertifika vs. alıcam yüksek lisansla o da baya pahalı bi şey onun için iş bakıyorum artık kasiyerlik, satış danışmanlığı ne olursa para biriktirmem lazım. :) Öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?