- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.001
Yarasın minnakımada balımadaAnlaştık bacım biz yemeğemizi yidik geldik
Hahahahh aynenBen yoruldum okurken. Özet geçiyorum totunun üstüne oturmamışsın
Teşekkür ederiz teyzelerin gülüYarasın minnakımada balımada
Uyu bacım bulaşıkları diz yeter çamaşır yarına hallolurHahahahh aynen
Daha bulaşıklar makinaya yerleşecek 1 makina daha çamaşır yıkanacak ama hiç kalkasın yok çok uykum geldi yaaaaaa
Yarın anneme gidecem yıkansın hazırda beklesin sabah sererim,,,,, offffffff ne çamaşır bitiyor ne bulaşıklkkkkUyu bacım bulaşıkları diz yeter çamaşır yarına hallolur
oyle gözüküyor tüm annelerimize kolaylik versin rabbim sagligin yerinde olsunda askim.Aynen canım valla yorulmuşum yaaaaa
kl da sohbet bebişim sen napiyon bakemmNapıyorsunuz kizlar
OooooHahahahh aynen
Daha bulaşıklar makinaya yerleşecek 1 makina daha çamaşır yıkanacak ama hiç kalkasın yok çok uykum geldi yaaaaaa
Sağol tatlımoyle gözüküyor tüm annelerimize kolaylik versin rabbim sagligin yerinde olsunda askim.
kl da sohbet bebişim sen napiyon bakemm
Ooooo
Haklısın valla kuzum bide sende minnoş var çamaşırına bereket düşerYarın anneme gidecem yıkansın hazırda beklesin sabah sererim,,,,, offffffff ne çamaşır bitiyor ne bulaşıklkkkk
Biz bile 2kisi camasir gunluk yikaniyor bacim.Sağol tatlım
Bebe uyutmaya çalışıyorum çay içesim var ama uyumuyoroyle gözüküyor tüm annelerimize kolaylik versin rabbim sagligin yerinde olsunda askim.
kl da sohbet bebişim sen napiyon bakemm
Ooooo
Ayyy kiyamam ya sana bem hazirlayip getiresim geldi sana.Bebe uyutmaya çalışıyorum çay içesim var ama uyumuyor
Canım seni bi de bebişden sonra dinlemek isterimHaklısın valla kuzum bide sende minnoş var çamaşırına bereket düşerzaten şu bulaşık çamaşır ve çöpteki bolluğu hiç anlamıyorum biz iki kişiyiz bizde de çıkıyor
2 gün yıkamadım 4 makina biriktiBiz bile 2kisi camasir gunluk yikaniyor bacim.
Sağol anniş düşünmen yeter :)Ayyy kiyamam ya sana bem hazirlayip getiresim geldi sana.
Yok valla haklısın bebişten sonrası başka evreCanım seni bi de bebişden sonra dinlemek isterim
Bakalım çamaşır bulaşık çıkıyormuymuşşşl
Kolay gelsin canım bebeğin ne kadarlıkBebe uyutmaya çalışıyorum çay içesim var ama uyumuyor
Aynen kuzum yaaaaa bitmez sen evde misin çalışıyor musunYok valla haklısın bebişten sonrası başka evreama bu kadar bile çıkıyor ona şaşırıyorum baksan ortada birşey yok ama iş bitmiyor
bitmez kadinlar emekli olmaz bacim olmazzz2 gün yıkamadım 4 makina birikti
Ne yaptin bugun bakem canimmSağol anniş düşünmen yeter :)
11 ayı bitti canım sağol valla sıcakta biryandanKolay gelsin canım bebeğin ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?