aynen oyle vallaha kuzum

Ben hamur ekmek cok yedim birakmadim herşeyi yiyiom ve leslie sporu ney kiz yapmadim hiç de:/ eger okadar kilo veriliyorsa gercekten ben deniycem.
Canım sadece Leslie ile verilmez yemene de dikkat etmen lazım netten yaz çıkar Leslie,,, kaç kilosun boyun kaç

Kız çok yükleme ilk başta pertin çıkmasın
Canım sadece Leslie ile verilmez yemene de dikkat etmen lazım netten yaz çıkar Leslie,,, kaç kilosun boyun kaç
acim şuan bisi yemiyom sabah kahvaltisiylayim boy 158 kilo 67 dogumdan sonra bu haldeyim 45 iken
Naparsinjz kizlar
acıktım ama yemek yemiyom senden naber canisi.
Ne tesaduf bende mutfagi su basti onla ugrastum bisey yapamadim cok acim
Anaaa gecmis olsun gizzz ne zor bi durum.

acim şuan bisi yemiyom sabah kahvaltisiylayim boy 158 kilo 67 dogumdan sonra bu haldeyim 45 iken

Canım evet biraz kilon var ama bence verebilirsin aslında hiç bişey yememek aksine kilo aldırıyor sağlıklı ve hafif şeyler yemelisin

Canım evet biraz kilon var ama bence verebilirsin aslında hiç bişey yememek aksine kilo aldırıyor sağlıklı ve hafif şeyler yemelisin
Aynen gobek sıkıntı kuzum ya ama baktim da yesil cayda etkili ondan alıp atistirmalik ara arada bisiler alirim bugdag ekmegi almam gerek meyve falan bakalim inşallah eritiriz şu göbeği.

Aynen gobek sıkıntı kuzum ya ama baktim da yesil cayda etkili ondan alıp atistirmalik ara arada bisiler alirim bugdag ekmegi almam gerek meyve falan bakalim inşallah eritiriz şu göbeği.
Eritirsin canım bak ben mesela akşamları 3 kaşık yoğurda ,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın katıp yiyorum direk göbeği eritiyor dene istersen

Sorma ya basim catliyo suan sag ol kuzu int paketi yaptm bu arada araniza geldm uzun surmedi

aynen bu dedigini deneyim bende.
Canım çok uzun süre aç kalma o da zararlı bence bu işin piri Kmsl Hnd
Aynen kuzum esim disarda yiycek arkadaslarla coger yapcakmis bende dürüm istedim ahsjcnrif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…