- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.961
Kız çok yükleme ilk başta pertin çıkmasınbaktimda yarin başlıyorum insallah sabahtan
Aminnn guzel tatli arkadaşım.
Canım sadece Leslie ile verilmez yemene de dikkat etmen lazım netten yaz çıkar Leslie,,, kaç kilosun boyun kaçaynen oyle vallaha kuzum
Ben hamur ekmek cok yedim birakmadim herşeyi yiyiom ve leslie sporu ney kiz yapmadim hiç de:/ eger okadar kilo veriliyorsa gercekten ben deniycem.
Canın inşallah ilerlemezİlerlerse doğumdan önce ameliyat olabilirmişim. Ama diyelim doğuma kadar sabrettik normal doğum bile olsa sezeryan gibi iki tarafımdan müdahale edilecek
İnşallahhh kuzum yata yata geçiriyoruz hamileliği halbuki enerjim falanda yerine gelmiştiCanın inşallah ilerlemez
Çok fazla düşünme canım eğer bebeğe bi sıkıntı yapmıyorsaİnşallahhh kuzum yata yata geçiriyoruz hamileliği halbuki enerjim falanda yerine gelmişti
Yok kuzum onu özellikle sordum ona hiçbir zararı yokmuşÇok fazla düşünme canım eğer bebeğe bi sıkıntı yapmıyorsa
Yemek bekliyorumNaparsinjz kizlar
İyi canım çok şükürYok kuzum onu özellikle sordum ona hiçbir zararı yokmuş
Kız çok yükleme ilk başta pertin çıkmasın
acim şuan bisi yemiyom sabah kahvaltisiylayim boy 158 kilo 67 dogumdan sonra bu haldeyim 45 ikenCanım sadece Leslie ile verilmez yemene de dikkat etmen lazım netten yaz çıkar Leslie,,, kaç kilosun boyun kaç
acıktım ama yemek yemiyom senden naber canisi.Naparsinjz kizlar
Anaaa gecmis olsun gizzz ne zor bi durum.Ne tesaduf bendemutfagi su basti onla ugrastum bisey yapamadim cok acim
Canım evet biraz kilon var ama bence verebilirsin aslında hiç bişey yememek aksine kilo aldırıyor sağlıklı ve hafif şeyler yemelisinacim şuan bisi yemiyom sabah kahvaltisiylayim boy 158 kilo 67 dogumdan sonra bu haldeyim 45 iken
acıktım ama yemek yemiyom senden naber canisi.
Anaaa gecmis olsun gizzz ne zor bi durum.
Aynen gobek sıkıntı kuzum ya ama baktim da yesil cayda etkili ondan alıp atistirmalik ara arada bisiler alirim bugdag ekmegi almam gerek meyve falan bakalim inşallah eritiriz şu göbeği.Canım evet biraz kilon var ama bence verebilirsin aslında hiç bişey yememek aksine kilo aldırıyor sağlıklı ve hafif şeyler yemelisin
Eritirsin canım bak ben mesela akşamları 3 kaşık yoğurda ,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın katıp yiyorum direk göbeği eritiyor dene istersenAynen gobek sıkıntı kuzum ya ama baktim da yesil cayda etkili ondan alıp atistirmalik ara arada bisiler alirim bugdag ekmegi almam gerek meyve falan bakalim inşallah eritiriz şu göbeği.
Canım çok uzun süre aç kalma o da zararlı bence bu işin piriacim şuan bisi yemiyom sabah kahvaltisiylayim boy 158 kilo 67 dogumdan sonra bu haldeyim 45 iken
Canimsinn tatliannemmmmbaktimda yarin başlıyorum insallah sabahtan
Aminnn guzel tatli arkadaşım.
Sorma ya basim catliyo suan sag ol kuzu int paketi yaptm bu arada araniza geldm uzun surmediacim şuan bisi yemiyom sabah kahvaltisiylayim boy 158 kilo 67 dogumdan sonra bu haldeyim 45 iken
aynen bu dedigini deneyim bende.Eritirsin canım bak ben mesela akşamları 3 kaşık yoğurda ,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın katıp yiyorum direk göbeği eritiyor dene istersen
Aynen kuzum esim disarda yiycek arkadaslarla coger yapcakmis bende dürüm istedim ahsjcnrif
iki gözümün cicegii.Canimsinn tatliannemmmm
Iyi ettin giz sizsizde olmuyor canomm.Sorma ya basim catliyo suan sag ol kuzu int paketi yaptm bu arada araniza geldm uzun surmedi
Bu azimle 5 yılda anca verirsin tatlişaynen bu dedigini deneyim bende.
Aynen kuzum esim disarda yiycek arkadaslarla coger yapcakmis bende dürüm istedim ahsjcnrif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?