- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.981
Yaaaaa deluuu aynen giioBu azimle 5 yılda anca verirsin tatliş
Bende oturdum pek bir iş yapmadim bile.Benim gunum belli nawil gectigi a dostlar siz naptiniz
Burdan kovulmadiniz cagnimmm partiden
Bişey ikram ederse burda yemiyelim tokuz diyelim
Şina bak şinaaaq birdaha elimi birşey sürersem size ekram edersem gör bah hihhhBişey ikram ederse burda yemiyelim tokuz diyelim
Oh iyisin felekten bi gun caliyon hee .. oyle yorgnmki insallah erken uyur benim minikte uyuyabilirim. Sicaktada evde her is oyle zorkiBende oturdum pek bir iş yapmadim bile.
Ayy gülmekten yazamadımyaaaŞina bak şinaaaq birdaha elimi birşey sürersem size ekram edersem gör bah hihhh
Hahahhahhhhhh kız hem diyet diyon hep de dürümaynen bu dedigini deneyim bende.
Aynen kuzum esim disarda yiycek arkadaslarla coger yapcakmis bende dürüm istedim ahsjcnrif
buralar serin ya güzel de evin içi inşallah kuzum dinlenemeyince zorr.Oh iyisin felekten bi gun caliyon hee .. oyle yorgnmki insallah erken uyur benim minikte uyuyabilirim. Sicaktada evde her is oyle zorki
hahahahahaha komikkkkkkkkkkAyy gülmekten yazamadımyaaa
Yemedim ama hakkınıda vermek gerek shfjfndjfHahahhahhhhhh kız hem diyet diyon hep de dürüm
Anlaştık bacım biz yemeğemizi yidik geldikBişey ikram ederse burda yemiyelim tokuz diyelim
Ohhhh neguzel bir rapor oldu bundan sonra hergun alacam herkezden rapor sohbet guzel oluyorKızlar hemen rapor vereyim
Sabah kalktık kahvaltı yaptık
Evi süpürdüm
Ablam geldi oturduk akşama doğru o gitti bende kızları aldım parka gittik
ordan dönüşte Pazar’a gittik
eve geldik
yemek yedik
Minnoşumu uyuttum
Çamaşır serdim
Pazar eşyalarını yerleştirdim
Şimdi de kk keyfi yapıyorum
Ben yoruldum okurken. Özet geçiyorum totunun üstüne oturmamışsınKızlar hemen rapor vereyim
Sabah kalktık kahvaltı yaptık
Evi süpürdüm
Ablam geldi oturduk akşama doğru o gitti bende kızları aldım parka gittik
ordan dönüşte Pazar’a gittik
eve geldik
yemek yedik
Minnoşumu uyuttum
Çamaşır serdim
Pazar eşyalarını yerleştirdim
Şimdi de kk keyfi yapıyorum
Sevindimmmm kuzummmm hedefe dogruuŞükürr sınavı geçtim
Aynen canım valla yorulmuşum yaaaaaOhhhh neguzel bir rapor oldu bundan sonra hergun alacam herkezden rapor sohbet guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?