- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.161
Aynen canım ee bugun naptınız bakem kizlar.Tabi kuzum yinede günahını almayalım belki vardır bir açıklamasıda, sende kendine dikkat et hem,
Bugün doktora gittim canım şuan yağmura yakalandık bekliyoruz şehir dışından geldik bugünüde böyle kapattıkHoşgeldin ballimm rapor alim naptin bugün
Inşallah öledir kuzum biraz takip ederim bakalim bisi yoksa sorarim nedenini öğrenirim.
Napayım ben günlük rutin şeyler kuzu ama pek elim işe gitmedi bugün nedense hep oturdum yemek vsAynen canım ee bugun naptınız bakem kizlar.
kiz güllu pudingmi varvay be nasılda tuturdum bak evdee var gidince yapayım :)
aynen gıı çalışıyom klimanın altında yoruldum valla
FASUlye pilavAynen canım ee bugun naptınız bakem kizlar.
kiz güllu pudingmi var
ah kolay gelsin cano zordur calismak
aa hadi insallah kizdirEvet teyzesi yarın yada perşembe günü görüş günümüz var cinsiyet için
Siz ne yaptınız doğum günü yorgunluğu geçti mi
kiz bn sen saka yapyon bnde ondan en sevdigim dedim bilmiyom harbii gullüsünudemi yapmislarevet bilmiyomuydun o zaman nie seviyorum diyorsun
oh iyi etmissiniz aynen buralarda kötü hep bkr hafta oldu hava iyi degil.Bugün doktora gittim canım şuan yağmura yakalandık bekliyoruz şehir dışından geldik bugünüde böyle kapattık
aynen tatlışım benim
bende ufakdan yapiyom ev supurdum fasulye koydum pilav yapcam corbam vardi cicek diktim saksiya suladım çiçeklerimi ihlamur toplamisti esim kuruttum onlari topluycam.Napayım ben günlük rutin şeyler kuzu ama pek elim işe gitmedi bugün nedense hep oturdum yemek vs
var var gullu pudinq hatta antep fistikli pudinq vanilyali pudinq duydum:)))kiz güllu pudingmi var
ah kolay gelsin cano zordur calismak
Menuler ayniFASUlye pilav
Maşallah sana balımoh iyi etmissiniz aynen buralarda kötü hep bkr hafta oldu hava iyi degil.
bende ufakdan yapiyom ev supurdum fasulye koydum pilav yapcam corbam vardi cicek diktim saksiya suladım çiçeklerimi ihlamur toplamisti esim kuruttum onlari topluycam.
var var gullu pudinq hatta antep fistikli pudinq vanilyali pudinq duydum:)))
Menuler ayni
Antepli fıstık cesaret edip almadim hahdnejdrnfMaşallah sana balım.. Antep fıstıklı yedim bi harika
Niye kız çok güzelAntepli fıstık cesaret edip almadim hahdnejdrnf
- @adel8893
balbocuuu minik kalp0753 @Limonsuzzcay @RosSsS @Reyyan__ Blue_Peri @SeviyomHee @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @benmarian @Dilos06 @MaviKuplik @imzaben @immzaben sivastrabzon @Ada duru @AnneAslan @PalomA_SolitariA @Anneyim @zorkadin53 @Gunyeli @gurtmingotam @Ayas19 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi @Culhagibi @hizuran @Browni_intense @melankolimm @Memleketsevdalisi @Kutsal Tiramisu @deniz us @bide bele cek @2014prenseslerim2015 @silsilesil @Goldenpanthera @Nurov @minnakhatun01 @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @Hicoloji @terelelli34 @bulca @ilginc Kiz @Nnuurrr @Ilaymilya @Ufukta_bebek @Minikriko @Kmsl Hnd @kahvesevmemben hayirli geceler canlar.
kiz bn sen saka yapyon bnde ondan en sevdigim dedim bilmiyom harbii gullüsünudemi yapmislar
oh iyi etmissiniz aynen buralarda kötü hep bkr hafta oldu hava iyi degil.
bende ufakdan yapiyom ev supurdum fasulye koydum pilav yapcam corbam vardi cicek diktim saksiya suladım çiçeklerimi ihlamur toplamisti esim kuruttum onlari topluycam.
var var gullu pudinq hatta antep fistikli pudinq vanilyali pudinq duydum:)))
Menuler ayni
bidakine deniycemmNiye kız çok güzel
Bebişim
Kizzz bi kacgunde fasulye yeriz ahahahbiz senle aynıyız aynı evdemı yaşıyoz hahah
Kizzz bi kacgunde fasulye yeriz ahahah
Bende az yaptim ama 2 3 tabakta ciksa kalir gibibu sefer az bnmki gııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?