- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.141
Dikkat et bitanem.
Ediyorum kuzularım ama 6 ay böyle zor olacak belliAman dikkat et canim.
Inşallah kuzum inşallah sag saglim alirsin ilerde bel kasik olucak illaki yükleniyor bele rahme fındık.Ediyorum kuzularım ama 6 ay böyle zor olacak belliRabbim dayanma gücü verir inşallah ne diyeyim
Aynen canım birkere sebebleride göze sunarak adama hak verdim haksız olsada ole yapmış bulundm.Aman tatliş bunlara bakarsan söz söylese gölgesi üstüne düşse boşa diyenler çıkacak. Tamam herşey çekilmez kadın kendini ezdirmemeli de olaya sadece hep kadın sadece kadın diye bakmakta adil gelmiyor bana
Doktor ilerleyen haftalarda yırtılma benzeri ağrıların olabilir demişti şuan sadece batma şeklindeInşallah kuzum inşallah sag saglim alirsin ilerde bel kasik olucak illaki yükleniyor bele rahme fındık.
Aman benim aşırı oldu sen kremini ihmal etme bebek yagi falan catlak kremi sür.Doktor ilerleyen haftalarda yırtılma benzeri ağrıların olabilir demişti şuan sadece batma şeklinde
Geçmiş zamanın davası olmaz kuzum senin yuvan için nelere katlandığını az çok biliyoruz yaşadıklarını kolay yollardan geçilmiyor kiAynen canım birkere sebebleride göze sunarak adama hak verdim haksız olsada ole yapmış bulundm.
Aynen canım öyle.Geçmiş zamanın davası olmaz kuzum senin yuvan için nelere katlandığını az çok biliyoruz yaşadıklarını kolay yollardan geçilmiyor ki
Yok kuzum yırtılma derken kas fıtığı için dedi ağrısı o şekilde olabilirmiş. Normal çatlak için bana da zeytinyağı dedi daha doğalmışAman benim aşırı oldu sen kremini ihmal etme bebek yagi falan catlak kremi sür.
Kuzum benim çok ayakta durma olabiliyor böyle durumlar,inşallah sağ salim hayırla atlatır, kucağına alırsın minnakımızı.Ediyorum kuzularım ama 6 ay böyle zor olacak belliRabbim dayanma gücü verir inşallah ne diyeyim
Benimde cok ne yapcam bilmiyomYok kuzum yırtılma derken kas fıtığı için dedi ağrısı o şekilde olabilirmiş. Normal çatlak için bana da zeytinyağı dedi daha doğalmış
Benimde cok ne yapcam bilmiyom
Canlarım.
Inşallah öledir kuzum biraz takip ederim bakalim bisi yoksa sorarim nedenini öğrenirim.bilmiyorum bana bişey yokgibi sen evham yapmışsın gibi geldi canım
Birinin aklina yattim engelini kaldircam bakalim mesaj gelcekmi veya eşim yine engelliycekmi eger engellerse demek baglanyi var yine.İnşallah sadece evhamdır yine takipte olmasında fayda var.o acabamı girdiyse içine bikere ne desen rahatsız oluyor insan.
Dene Bakalım kuzum umarım başka bişey yoktur ,Birinin aklina yattim engelini kaldircam bakalim mesaj gelcekmi veya eşim yine engelliycekmi eger engellerse demek baglanyi var yine.
Inşallah gülüm olmazsa dile getirip ne olursa olur biraz gozlemleyince.Dene Bakalım kuzum umarım başka bişey yoktur ,
Tabi kuzum yinede günahını almayalım belki vardır bir açıklamasıda, sende kendine dikkat et hem,Inşallah gülüm olmazsa dile getirip ne olursa olur biraz gozlemleyince.
Geldim canım merhabaTugba 68 sohbete gel tatlim
Hoşgeldin ballimm rapor alim naptin bugünGeldim canım merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?