- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.181
gullusunu bilmiyordumoh iyi etmissiniz aynen buralarda kötü hep bkr hafta oldu hava iyi degil.
bende ufakdan yapiyom ev supurdum fasulye koydum pilav yapcam corbam vardi cicek diktim saksiya suladım çiçeklerimi ihlamur toplamisti esim kuruttum onlari topluycam.
var var gullu pudinq hatta antep fistikli pudinq vanilyali pudinq duydum:)))
Menuler ayni
Kız olursa sürpriz olacak bize genelde erkek diyenler çok fazlaaa hadi insallah kizdir
gecdi sayilir süsler hala tavanda asili usenyom sokmeye
Hala kumpas peşinde karı yaBlue_Peri minik kalp0753 U Ufukta_bebek -Adel- P Pia22 @MaviKuplik size kokteyli bisiler yapimmi nedersiniz
İnşallahhh bi tanemKuzum benim çok ayakta durma olabiliyor böyle durumlar,inşallah sağ salim hayırla atlatır, kucağına alırsın minnakımızı.
Olur valla bide sipaya yollayın beniBlue_Peri minik kalp0753 U Ufukta_bebek -Adel- P Pia22 @MaviKuplik size kokteyli bisiler yapimmi nedersiniz
yaa ne kumpasi yaaa anirmam bugün dertliyim ahahah içelim bak adel istedi ahahahahHala kumpas peşinde karı ya
Hemen hazir ediyorum bol köpüklüOlur valla bide sipaya yollayın beni
Kız valla masaja ele ihtiyacım var ki anlatamam ya kemiklerimin çatlaması lazımyaa ne kumpasi yaaa anirmam bugün dertliyim ahahah içelim bak adel istedi ahahahah
Hemen hazir ediyorum bol köpüklü
Adel garibim dün yaşadıklarımızı görmediyaa ne kumpasi yaaa anirmam bugün dertliyim ahahah içelim bak adel istedi ahahahah
Hemen hazir ediyorum bol köpüklü
sen don bakem kuluckayi buldum ben ahanda catir cutur ettiKız valla masaja ele ihtiyacım var ki anlatamam ya kemiklerimin çatlaması lazım
Bilmesin aman kurban olammAdel garibim dün yaşadıklarımızı görmedi
Ben kendi kokteylimi kendim getiririm balım zahmet etme senBlue_Peri minik kalp0753 U Ufukta_bebek -Adel- P Pia22 @MaviKuplik size kokteyli bisiler yapimmi nedersiniz
Bu sefer ağır damardan olcak bak tatli mi tatli doyamazsin.Ben kendi kokteylimi kendim getiririm balım zahmet etme sen
Eniyisi kuzum benim inşallah minnakım iyidir. Ve sende malum dikkat et.İnşallahhh bi tanembu haftaki randevu başka hastanede o doktora da bir danışacam bide perinatoloğa gidecem hem fikir sahibi olmak için hem bebekle ilgili ayrıntılı bilgi almak için
Aman amannn kalsın napcan balgammı atcanBu sefer ağır damardan olcak bak tatli mi tatli doyamazsin.
HaaayiiiiirrrrBlue_Peri minik kalp0753 U Ufukta_bebek -Adel- P Pia22 @MaviKuplik size kokteyli bisiler yapimmi nedersiniz
Aman amannn kalsın napcan balgammı atcan
Sizede yaranmaz beeeHaaayiiiiirrrr
Sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruzSizede yaranmaz beee
Ahahha iyiydi ama yogurt soguk soguk gel vereyimSütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz
Yok benim var yanımda Yoğurdum tişikkirliiiir şırdan olayı beni benden etti dünAhahha iyiydi ama yogurt soguk soguk gel vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?