- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.361
Demek ki büyüklerin gözüne batıyor muşuzzAllahımyaaa benimde annem derdi uykusuzım uyumadı diye şikayet ederken ben
Ahh ahhDemek ki büyüklerin gözüne batıyor muşuzz
Kurban olduğum benide özledinmiİyi akşamlar hanımlar özledik sizi
Sen özlenmez misin bal teyzeKurban olduğum benide özledinmi
Oyysss ozaman bidaha gönderiyorumSen özlenmez misin bal teyzeama öyle emoji gönderme huylanıyorum
Bol acıkmalı geçiyor kuzuOyysss ozaman bidaha gönderiyorumnapan bakım nasıl geçiyor günler bal kaymak minnakımlan
Amin kuzum benim yaaaHayırlısı bitanem benim Kuzum
Ah ahh gece yemeleri meşurdu beniimBol acıkmalı geçiyor kuzuelimiz hep dolapta hiç laf etmeyen(dikkat etmez böyle şeylere) annem bile sen fazla mı acıkıyorsun dedi ya çok utandım bide kadın arada gidenleri görmüyor
Benim baş prensesim napıyor parka devam mı
Hee oldu sonra yuvarlanayım demiAh ahh gece yemeleri meşurdu beniimyicen tabi kızz benim minnakım nasıl büyücek yoksa 2 kişilik yicen derdi babam bana şunu ye bunu ye diye doysam bile .. Şimdi bende sana diyorum 2 hatta 3 kişilik bile Yee :))
HoşgeldinMuhabbet var dediler geldimmmm
Siz ne yapıyorsunuz acaba 2 prenses 1 kraliçe hazretleriDemek ki büyüklerin gözüne batıyor muşuzz
Sende hoşgeldin canımmmmHoşgeldinbende bugün yeni düştüm
Hoş buldum canımSende hoşgeldin canımmmm
Ayyyy öv beni övvvvvSiz ne yapıyorsunuz acaba 2 prenses 1 kraliçe hazretleri
Ay överim kuzu valla o zayıflama muhabbetşnde az hayran değildim sanaAyyyy öv beni övvvvv
İyiyim kuzum ya iş güç uğraşıyorum sen nasılsın bakalım
Ahahhhhh gerçek mi kızzzzzzzzAy överim kuzu valla o zayıflama muhabbetşnde az hayran değildim sana
Allah kolaylık versin kuzu ben aynı valla ye iç yat
Napıyım kuzum kk takilmacaHoş buldum canımnasılsın ne yapıyorsun
70 miydin gi neysem az az ye eniyisi sonra vicdan azabı çekerimHee oldu sonra yuvarlanayım demi1.61 boyla 70 kiloyum daha nereme yiyeyim bacım
Anam bide gördüğüm herşeyden tattırmaya çalışıyor eee bizdeki de mide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?