Oyysss ozaman bidaha gönderiyorum napan bakım nasıl geçiyor günler bal kaymak minnakımlan
Bol acıkmalı geçiyor kuzu elimiz hep dolapta hiç laf etmeyen(dikkat etmez böyle şeylere) annem bile sen fazla mı acıkıyorsun dedi ya çok utandım bide kadın arada gidenleri görmüyor
Benim baş prensesim napıyor parka devam mı

Ah ahh gece yemeleri meşurdu beniim yicen tabi kızz benim minnakım nasıl büyücek yoksa 2 kişilik yicen derdi babam bana şunu ye bunu ye diye doysam bile.. Şimdi bende sana diyorum 2 hatta 3 kişilik bile Yee :))

Ah ahh gece yemeleri meşurdu beniim yicen tabi kızz benim minnakım nasıl büyücek yoksa 2 kişilik yicen derdi babam bana şunu ye bunu ye diye doysam bile.. Şimdi bende sana diyorum 2 hatta 3 kişilik bile Yee :))
Hee oldu sonra yuvarlanayım demi 1.61 boyla 70 kiloyum daha nereme yiyeyim bacım
Anam bide gördüğüm herşeyden tattırmaya çalışıyor eee bizdeki de mide

Hee oldu sonra yuvarlanayım demi 1.61 boyla 70 kiloyum daha nereme yiyeyim bacım
Anam bide gördüğüm herşeyden tattırmaya çalışıyor eee bizdeki de mide
70 miydin gi neysem az az ye eniyisi sonra vicdan azabı çekerim .ana yüreği iştee kurban olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…