Ahahhhhh gerçek mi kızzzzzzzz
Yat kız yat bebek doğunca yatamican
Tabi kız azimli düzenliydin iki çocuklar her kadının harcı değil
Şimdi bile acıkınca uyandırıyor beni ben bi kafayı vursam 10 saat yatardım şimdi yiyip yatıyorum Mac. 6 saat sonra ayaktayız

Amin canım biz hep burdayız aklına takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum
Teşekkür ederim bitanemmm iyi ki sizler varsınız sizi tanıdığıma çok mutlu oldum yüzünüzü görmesem de az çok ne kadar mukkemmel karektere sahip olduğunuzu biliyorum

Teşekkür ederim bitanemmm iyi ki sizler varsınız sizi tanıdığıma çok mutlu oldum yüzünüzü görmesem de az çok ne kadar mukkemmel karektere sahip olduğunuzu biliyorum
Canım benim iyiki sende varsın inşallah gönlümüzden geçen hemen olur minnoş bekletmez bizi
Blue_Peri sen ide ikinciyi istiyorsun demi ballı lokmam

Sagol kuzum.kız valla benim kızın şimdiden cürüyo dişler daha 3 yasında 6 yasına gelene kadar simsiyah kalmasa bari vardı bi komsumuzun oglunun öyle. Birde babasına çekmez inşallah yoksa yandım.
Valla şimdiden fırçayla kanka yap çocuğu. Ben benimkilere günde kaç kez fırçalattırıyorum bana benzemeyin diye.. hoş benim gebelikte bozuldu hepsi,anneminde öyle olmuş. Süt dişi hadi neysede kalıcı dişler çıkınca dikkat edersiniz canım.

Arada alıyor fırcalıcam diye babasından görüp sonra unutuyoruZ üzerine de pek düşmedim ama en iyisi öyle yapayım kuzum yoksa ilerisi daha kötü olmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…