- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.381
Tabi kız azimli düzenliydin iki çocuklar her kadının harcı değilAhahhhhh gerçek mi kızzzzzzzz
Yat kız yat bebek doğunca yatamican
İyi çok şükür kuzum büyüyor kendi halinde
Ohhh iyi maşallah büyüsün bakalım tatliş tatlişİyi çok şükür kuzum büyüyor kendi halinde
Yaa 7070 miydin gi neysem az az ye eniyisi sonra vicdan azabı çekerim.ana yüreği iştee kurban olurum
Teşekkür ederiz teyzesiOhhh iyi maşallah büyüsün bakalım tatliş tatliş
Kuzum daha yok tedaviye başladım insallah olur canımTeşekkür ederiz teyzesisenin hiç bebiş var mıydı? Buara istediğini görmüştüm sanki
Allah uzun ömür versin tüm annelere ballı LokumumYaa 70
Öyle vallahi annelik başkaymış babamdan sonra hem anne hem baba oldu hiç eksik etmedi birşeyimi kurban olduğum
İnşallahhh canım benim benim gibi yorucu olmasın yolun ama sonu daha tatlı olsun inşallahKuzum daha yok tedaviye başladım insallah olur canım
Amin kuzum dünya hep sizin gibi annelerle dolsunAllah uzun ömür versin tüm annelere ballı Lokumum
İnşallah bitanem biraz bnde yoruldum ama napalım hayırlısı neyse o olsunİnşallahhh canım benim benim gibi yorucu olmasın yolun ama sonu daha tatlı olsun inşallah
Amin canım biz hep burdayız aklına takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurumİnşallah bitanem biraz bnde yoruldum ama napalım hayırlısı neyse o olsun
Teşekkür ederim bitanemmm iyi ki sizler varsınız sizi tanıdığıma çok mutlu oldum yüzünüzü görmesem de az çok ne kadar mukkemmel karektere sahip olduğunuzu biliyorumAmin canım biz hep burdayız aklına takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum
Canım benim iyiki sende varsınTeşekkür ederim bitanemmm iyi ki sizler varsınız sizi tanıdığıma çok mutlu oldum yüzünüzü görmesem de az çok ne kadar mukkemmel karektere sahip olduğunuzu biliyorum
İnşallah bitanemmmCanım benim iyiki sende varsıninşallah gönlümüzden geçen hemen olur minnoş bekletmez bizi
Blue_Peri sen ide ikinciyi istiyorsun demi ballı lokmam
Valla şimdiden fırçayla kanka yap çocuğu. Ben benimkilere günde kaç kez fırçalattırıyorum bana benzemeyin diye.. hoş benim gebelikte bozuldu hepsi,anneminde öyle olmuş. Süt dişi hadi neysede kalıcı dişler çıkınca dikkat edersiniz canım.Sagol kuzum.kız valla benim kızın şimdiden cürüyo dişler daha 3 yasında 6 yasına gelene kadar simsiyah kalmasa bari vardı bi komsumuzun oglunun öyle. Birde babasına çekmez inşallah yoksa yandım.
Arada alıyor fırcalıcam diye babasından görüp sonra unutuyoruZ üzerine de pek düşmedim ama en iyisi öyle yapayım kuzum yoksa ilerisi daha kötü olmasın inşallah.Valla şimdiden fırçayla kanka yap çocuğu. Ben benimkilere günde kaç kez fırçalattırıyorum bana benzemeyin diye.. hoş benim gebelikte bozuldu hepsi,anneminde öyle olmuş. Süt dişi hadi neysede kalıcı dişler çıkınca dikkat edersiniz canım.
sukur kuzum iyiyim sen nasılsın napiyon bakem.Kizlarrr nasilsiniz napiyonuz bakem
yok kuzum normal kurban babasi amcasi kuzenj girdi.Adak kurbanı mı canım
teşekkür ederim balimmmAllah kabul etsin kuzum,afiyet olsun
Ben iyiyim diyim kuzum şükür.İyiyim canım sen nasıl oldun
Anladım canım Allahım kabul etsinsukur kuzum iyiyim sen nasılsın napiyon bakem.
yok kuzum normal kurban babasi amcasi kuzenj girdi.
teşekkür ederim balimmm
Ben iyiyim diyim kuzum şükür.
Nasilsin kuzum.Anladım canım Allahım kabul etsin
Cok sukur napim canimm uzaniyorumsukur kuzum iyiyim sen nasılsın napiyon bakem.
yok kuzum normal kurban babasi amcasi kuzenj girdi.
teşekkür ederim balimmm
Ben iyiyim diyim kuzum şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?