- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.341
Hadiyaaa abovv koltukları bile yatmaktan çökertmişssindirAynen yaaaaa Doğum yapmadan önce koltukların dili olsa da konuşsaaaaaaaa
Evet anca ağaç altına oturursan eh ama temiz hava iyi geliyor, agrın nasıl oldu geçti mi kanaman devammı kuzuCok sıcak hava canim
Aynen kızzzzzzHadiyaaa abovv koltukları bile yatmaktan çökertmişssindir
Çöksede yenisini mi alsamm diyon yoksa :))Aynen kızzzzzz
Nerde o günlererrrrr
Hayırdır tatlım neoldu kıZNaber kızlar nasılsınız? Yeni geldim eve dişçi koltuğumda aksiyonlar yaşadım,ecel terleri döktüm geldimhavada baya sıcak
Yok kız daha yeni aldım 2 sene oluyor,,,,, ama çok yatıyordum hatta kayınvalidem yattıklarına say derÇöksede yenisini mi alsamm diyon yoksa :))
Kaplamalarım değişecekti senelerdir kaçtım artık mecburen geçen hafta başladık. Dişçiden de ölümüne korkuyorumHayırdır tatlım neoldu kıZ
Allahımyaaa benimde annem derdi uykusuzım uyumadı diye şikayet ederken benYok kız daha yeni aldım 2 sene oluyor,,,,, ama çok yatıyordum hatta kayınvalidem yattıklarına say der
Hadiyaa eşim de çok çekti dişlerinden baya kötü oluyomuşKaplamalarım değişecekti senelerdir kaçtım artık mecburen geçen hafta başladık. Dişçiden de ölümüne korkuyorumbayada gidip gelicem bakalım kuzum
Devam canim devamm pihtili geliyo anlamadimEvet anca ağaç altına oturursan eh ama temiz hava iyi geliyor, agrın nasıl oldu geçti mi kanaman devammı kuzu
Amin canım Allah razı olsun inşallah. Eşinede çok geçmiş olsun artık fırçamla yatıp kallcam değerlerini daha iyi anlıyorum :)Hadiyaa eşim de çok çekti dişlerinden baya kötü oluyomuşçok geçmiş olsun kuzum sabret biraz ,inşallah yapılır daha iyi olur rahat olur kıyamam.
Allahımyaaa regl olma ihtimali varmı peki kuzıDevam canim devamm pihtili geliyo anlamadim
Sagol kuzum.kız valla benim kızın şimdiden cürüyo dişler daha 3 yasında 6 yasına gelene kadar simsiyah kalmasa bari vardı bi komsumuzun oglunun öyle. Birde babasına çekmez inşallah yoksa yandım.Amin canım Allah razı olsun inşallah. Eşinede çok geçmiş olsun artık fırçamla yatıp kallcam değerlerini daha iyi anlıyorum :)
Hoşgeldin kuzum sen geldin bende yemeğe gidiyorumMuhabbet var dediler geldimmmm
H.b bitanem kolay gelsin sanada afiyet olsunnnHoşgeldin kuzum sen geldin bende yemeğe gidiyorum
Döndü zaten regle canimmAllahımyaaa regl olma ihtimali varmı peki kuzı
Hayırlısı bitanem benim KuzumDöndü zaten regle canimm
Sağol kuzummmnmmmH.b bitanem kolay gelsin sanada afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?