Kaplamalarım değişecekti senelerdir kaçtım artık mecburen geçen hafta başladık. Dişçiden de ölümüne korkuyorum bayada gidip gelicem bakalım kuzum
Hadiyaa eşim de çok çekti dişlerinden baya kötü oluyomuş çok geçmiş olsun kuzum sabret biraz ,inşallah yapılır daha iyi olur rahat olur kıyamam.

Hadiyaa eşim de çok çekti dişlerinden baya kötü oluyomuş çok geçmiş olsun kuzum sabret biraz ,inşallah yapılır daha iyi olur rahat olur kıyamam.
Amin canım Allah razı olsun inşallah. Eşinede çok geçmiş olsun artık fırçamla yatıp kallcam değerlerini daha iyi anlıyorum :)

Amin canım Allah razı olsun inşallah. Eşinede çok geçmiş olsun artık fırçamla yatıp kallcam değerlerini daha iyi anlıyorum :)
Sagol kuzum.kız valla benim kızın şimdiden cürüyo dişler daha 3 yasında 6 yasına gelene kadar simsiyah kalmasa bari vardı bi komsumuzun oglunun öyle. Birde babasına çekmez inşallah yoksa yandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…