- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.321
Aynen canım valla ben bugun iyi bi temizlik yaptım belimi agırtmışım akşam arkadasa caya gittim sen naptınaynen ya ilac gibi yetisiyor dostlar sagolsun ne ettin bugun.
komsuya sardik gii ama yedikde ahah
Sağol kuzum masallah tamda sevilmelik fıstık uyumuyormu.
Günaydın balım dün erken uyudum 1 gibi başım fena agrıyodu gelemedim.
Canım günaydınGünaydın balım dün erken uyudum 1 gibi başım fena agrıyodu gelemedim.
Kız buraya dalınca bazen 3 ü buluyor sohbet muhabbet derkenCanım günaydın
Erken uyudun 1 gibi
AbovvvvvvvvvvKız buraya dalınca bazen 3 ü buluyor sohbet muhabbet derken
Sende gel aradaAbovvvvvvvvvv
Kız ben uykuyu çok seviyom kız uyuyunca bi kahve keyfi sonra uykuya geçiyorum vallaSende gel arada:))
ben köydeyim kurban işi var onu halletmeye geldik aksama döneriz kuzumAynen canım valla ben bugun iyi bi temizlik yaptım belimi agırtmışım akşam arkadasa caya gittim sen naptın
nasılsın bitanem.Kızlar günaydın mutlu pazarlar
Iyi etmissin kuzum dinlen herzamananki gibi olmuyor.Günaydın balım dün erken uyudum 1 gibi başım fena agrıyodu gelemedim.
Adak kurbanı mı canımben köydeyim kurban işi var onu halletmeye geldik aksama döneriz kuzum
nasılsın bitanem.
Iyi etmissin kuzum dinlen herzamananki gibi olmuyor.
Fırsat bu fırsat diyon yani seni Uykucu tavuk seniiiKız ben uykuyu çok seviyom kız uyuyunca bi kahve keyfi sonra uykuya geçiyorum valla
Evde sıkılmaktayım kuzum napayım belkim azsonra cıkarız dılarıya sen napan ballllKizlarrr nasilsiniz napiyonuz bakem
Allah kabul etsin kuzum,afiyet olsunben köydeyim kurban işi var onu halletmeye geldik aksama döneriz kuzum
nasılsın bitanem.
Aynen yaaaaa Doğum yapmadan önce koltukların dili olsa da konuşsaaaaaaaaFırsat bu fırsat diyon yani seni Uykucu tavuk seniii
İyiyim canım sen nasıl oldunben köydeyim kurban işi var onu halletmeye geldik aksama döneriz kuzum
nasılsın bitanem.
Napim canim yaaa bende ayni evdeyim ptliyorum evdeEvde sıkılmaktayım kuzum napayım belkim azsonra cıkarız dılarıya sen napan ballll
Biraz parka çıktık geldik lyi geldi kuzum sende çık biraz hava al evde bunalıyoruz iyceNapim canim yaaa bende ayni evdeyim ptliyorum evde
Cok sıcak hava canimBiraz parka çıktık geldik lyi geldi kuzum sende çık biraz hava al evde bunalıyoruz iyce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?