- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.421
Uyudunmu kızİyi geceler kızçeler
Hayırlı geceler
Tamam tamam demedimAyy dimeeee bi kayinvalide vakasi daha demee.
oyyy kiyamam sana yaa nede zor plur yaw kendim cekiyom gibi hissettim kötü oluyorr.Evde uzandim adet sancisi cekerek oy kullanmaya gittim geldim kalktim yemek yaptim
kizcem hayirli gecelerİyi geceler
ashosgeldin canimmmSa hanım hanımefendiler
Canim nediyonHayırlı geceler
Neydim her zaman ki gibi eşim uyudu bende öyle bakiniyom sizler naparsinizoyyy kiyamam sana yaa nede zor plur yaw kendim cekiyom gibi hissettim kötü oluyorr.
kizcem hayirli geceler
ashosgeldin canimmm
Canim nediyon
Ah kaynisler ahhhTamam tamam demedimgecemiz zehir ilmasin canimcim
Aynn canim neyseki bu sefer cook siddetli degil hep daha siddetli olurduuuoyyy kiyamam sana yaa nede zor plur yaw kendim cekiyom gibi hissettim kötü oluyorr.
kizcem hayirli geceler
ashosgeldin canimmm
Canim nediyon
Hoşgeldin canim benimm şükür iyiyiz kkda takiliyoz sen nerelerdesin bakemmHayırlı geceler. Nasılsınız hanımlar?
Hayırlı geceler hamdolsun ben ıyim sen nassin canHayırlı geceler. Nasılsınız hanımlar?
nie kız biz iyi anlasiyozBi gelin kaynananın cok iyi anlaşmasıayy ne biliyim ya korku filminden hallice
benim eşimde 11 gibi yatti bende niyet etcem cok yedim zaten ama cukulat yedim yetti su iccemNeydim her zaman ki gibi eşim uyudu bende öyle bakiniyom sizler naparsiniz
Şükür hic olmazsinda kurtul şu sancilardan.Aynn canim neyseki bu sefer cook siddetli degil hep daha siddetli olurduuu
Kaynanam mı o emin misin kız cimcir Binie kız biz iyi anlasiyoz
Iyi çok şükür. Arada bakıp çıkıyorum bende. Epeydir yazamadım. Kreş konusunda fikir lazım. Konuya cevap yazan yok. Kafama göre takılacağım artık. Kafamda planlar planlar:))) Sen ne yapiyorsun? Keyfin nasıl?Hoşgeldin canim benimm şükür iyiyiz kkda takiliyoz sen nerelerdesin bakemm
Iyi çok şükür. Kafada deli sorular o kadar :)))Hayırlı geceler hamdolsun ben ıyim sen nassin can
Ne kres kuzum cocuk icinmi senmi gitcen çalışmaya.Iyi çok şükür. Arada bakıp çıkıyorum bende. Epeydir yazamadım. Kreş konusunda fikir lazım. Konuya cevap yazan yok. Kafama göre takılacağım artık. Kafamda planlar planlar:))) Sen ne yapiyorsun? Keyfin nasıl?
Afiyetolsun annişim bendeabur cubur yed stlstmbenim eşimde 11 gibi yatti bende niyet etcem cok yedim zaten ama cukulat yedim yetti su iccem
Şükür hic olmazsinda kurtul şu sancilardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?