- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.441
Ne sorusu çözelimIyi çok şükür. Kafada deli sorular o kadar :)))
He kiz daş gibi hemideKaynanam mı o emin misin kız cimcir Bi
Çocuk için. Bakıcı ayrıldı. 2yasinda krese başlayacak yavru kuş.Ne kres kuzum cocuk icinmi senmi gitcen çalışmaya.
Ben zayiflayim derken bugun bi acıktım yiyemedim eve geldim 1 Bide çeyrek yedim 2 3 gun yeter heral şiştim bazen kendimi tanımıyorum yaw.Afiyetolsun annişim bendeabur cubur yed stlstm
Insaallah ahh keşke 9ay adet gormesembenim eşimde 11 gibi yatti bende niyet etcem cok yedim zaten ama cukulat yedim yetti su iccem
Şükür hic olmazsinda kurtul şu sancilardan.
Soru çok. Hepsini yazam miNe sorusu çözelim
Imkan varsa verebilirsin kuzum sende calisiyormuydun.Çocuk için. Bakıcı ayrıldı. 2yasinda krese başlayacak yavru kuş.
Maşallah iştah yerindeBen zayiflayim derken bugun bi acıktım yiyemedim eve geldim 1 Bide çeyrek yedim 2 3 gun yeter heral şiştim bazen kendimi tanımıyorum yaw.
Olcak bak olcekkk dimide dimeeeInsaallah ahh keşke 9ay adet gormesem
Yaz anamSoru çok. Hepsini yazam mi)))
Insaallahhhhh canim kankammmmmOlcak bak olcekkk dimide dimeee
Bilerek diğimde nazarr degsinnn.Maşallah iştah yerinde
Değmesin annisBilerek diğimde nazarr degsinnn.
Çalışıyorum. Çok fazla seçenek var neye gore ayiklayacagim bilemedim. Araştırıp tevekkül edip vereceğiz artık.Imkan varsa verebilirsin kuzum sende calisiyormuydun.
DegsinnnDeğmesin annis
Aynen en iyisj iyi olur kuzum sizin içinde.Çalışıyorum. Çok fazla seçenek var neye gore ayiklayacagim bilemedim. Araştırıp tevekkül edip vereceğiz artık.
Allah etmesin kız ölmesin zatenCabukta ölmez şimdi daş gibiyse
NieDegsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?