1) Cocugu nasıl bir kreşe gerek?
2) Tatil dönüşü 1+1 eve çıkmayı düşünüyorum kizimla. Nasıl yapsam?
3) Yarın psikiyatriste ne anlatsam? Verdiği ilaçlar bir ise yaramadı hala çok sinirliyim. Bugün ütü kırdım. Utu yapmam lazım ve yapamiyorum. Ona ayrıca sinirliyim.
4) Niye ayrı eve çıkıyorsun dersen adama kızıp çocuğa patliyorum. Onsuz hayat nasıl olacak merak ediyorum. Sence nasıl olur?
...

Bi eltim var ama kaynım şehit oldu. Gelip gitme yok eltiden saymiyom onu. Bi kaynım daha var ama küçük daha
Biz üç eltiyiz birbirimizi çekemıyoruz sanırım ama en vekemedikleri benim gözdeyim kıskanıyorlar ondanda olan aramızda bozulursa kaynana yla elticikler sayesinde oluyor

Bunlar deli sorular değil anam kafayı corba yapar işin icinden çıkılmaz

Biz üç eltiyiz birbirimizi çekemıyoruz sanırım ama en vekemedikleri benim gözdeyim kıskanıyorlar ondanda olan aramızda bozulursa kaynana yla elticikler sayesinde oluyor
Bizim ki Allahtan konusmuyo yoksa bizde de olurdu sorunlar zaten havali bisey

Bunlar deli sorular değil anam kafayı corba yapar işin icinden çıkılmaz
Sorunlarımızı söylüyordum hee diyor çözemiyoruz. Ayrılabiliriz diyorum, ciddi misin diyor:) bugün sen ne yapsam ne desen batıyor bana dedim. Hicbir şey demedi. Bir süre ayrı takılalım istiyorum. Ama ana baba yanına gitmem. Ev tutarım bir bakarız duruma. Tatil dönüşü çıkarız inşallah bu çorbadan :))

Çocuğum yok o yüzden kreş için bise diyemem. Ama dr herşeyi anlat
Yakında acılır ağzı fragmanı izliosundur bizde sessiz diyorduk kobra cıktı
Yok canım açılmaz o hep soğuk dururmuş kv görüm öyle diyo eşi vefat etti edeli gelip gitmezmiski yılda bi kere ancak ondada evimde oturuyom o gelince

Sorunlarınız konuşarak anlaşarak olmuyo mu ayrı ev dusunuyonuz öyle de zor olmaz mı

Uzakmış bizimkiler yakında

Sorunlarınız konuşarak anlaşarak olmuyo mu ayrı ev dusunuyonuz öyle de zor olmaz mı
Olmuyor. Bu benim düşüncem ona ağustos sonu eylül başı gb söyleyeceğim. Yoruldum biktim. Kv ayrı kocası ayrı anam babam ayrı dert... Cocugumla kendimi herkesten soyutlayıp yeni bir hayata yelken açmayı planlıyorum.

Siz daha iyisini bilirsiniz elbet. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…