- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.481
Cırarım valla onu küçük gelin dememKesin berbat olur korkma
Kız sen yeni evlenmemiş miydin? Ne ara gösterdi o yüzünü??Kayniş mii ?kakişş baaya amann canimcim oğlunu dolduruyor. Esimde onun agzina bakiyor malesefkiiii
Ayyyy canımSana haberim vardıbebeğime kız dedi doktor
Amiiiiin..Siz daha iyisini bilirsiniz elbet. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Sağlıkla gelsin inşallah.Sana haberim vardıbebeğime kız dedi doktor
Eltiler görümce den fena olurmuş duysam inanmazdımCırarım valla onu küçük gelin demem
Amin canım Allah razı olsun inşallahSağlıkla gelsin inşallah.
Yeni amaaa keske nişanlılık dönemi gorseydimKız sen yeni evlenmemiş miydin? Ne ara gösterdi o yüzünü??
Ilk çocuk mu?Amin canım Allah razı olsun inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun canım seninde senindeeeeAyyyy canımçok sevindim sağlıkla gelsin prenses inşallah
İkinci nasipse :)Ilk çocuk mu?
Ayy amin kuzum biz biraz geç öğrendikAmin inşaallah Allah razı olsun canım seninde senindeeee❣
Seninki level yapmış kaynana değil terminatör mübarek 9 ayda bıktırmışYeni amaaa keske nişanlılık dönemi gorseydimbu 9 ay bile geç görmüşüm
Oğulları evde kalmasın diye göstermezler. Topunun canı ...Yeni amaaa keske nişanlılık dönemi gorseydimbu 9 ay bile geç görmüşüm
Bende iki gün önceöğtendim. Zar zor acmıyor du bacağını vuruyordu cihazaAyy amin kuzum biz biraz geç öğrendikdetaylıda
Hayırlı evlat olur ikisi de ins.İkinci nasipse :)
Ayy deme deme hiccc . Benden uzak allaha yakin olsun kocamida bıraksın yeter vallah.Seninki level yapmış kaynana değil terminatör mübarek 9 ayda bıktırmış
İnşaaalllaahhhHayırlı evlat olur ikisi de ins.
Ahahahahah kıyamamBende iki gün önceöğtendim. Zar zor acmıyor du bacağını vuruyordu cihaza
Bu cok iyidiOğulları evde kalmasın diye göstermezler. Topunun canı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?