- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.801
Erken evlenmişsin baya nasıl geçti alışana kadar onu çok merak ediyorum yaBende 5sene evliyim kuzum.
Direk diyecegm niyetin varsa gel ailenle eğer yoksa yolun açık olsunSeverse gelir bu yola iste artik beni yaslarimiz geldi cocuk degiliz yeterincede yanidik de haber bekliyorum sendende. Elbet birgün ya devam ya eyw yani.
Zaten anası cok fena smdiden sevmiyorum bana ayrı oynuyor oğluna ayri. Benimkide ana kuzusu
Kesinlikle konuşmalısın ya ne hakki var seni üzmeye zamanını boşa harcamayaKonuscam kizlar yarin. Kararliyim bu sefer. Gerçi ha ona konuşmuşum ha duvara da neysee
Aynen baya erken evlenmişsin kizErken evlenmişsin baya nasıl geçti alışana kadar onu çok merak ediyorum ya
Öyle birinj erkenkende nebilem bizdede kall var evlilikde bırakma nedenj çok var cok hemde ama olmuyor da sen bastayken bitir evlenince bode cocuk olunca zor oluyor . Bizim burda 30unda evlenen var anliycagn baska nasip çıkar senj kaybetmek istemezsede. Evlenelim der.Konuscam kizlar yarin. Kararliyim bu sefer. Gerçi ha ona konuşmuşum ha duvara da neysee
Ben bi kafalasam ikisinin kafasını birbirine bile tokustururum da yok anam girisi gecemedik ki gelişme ve sonuca gecelimAna kuzusundan koca olmaya fırsat gelmezbenimki de ana kuzusu azıcık bana ilgiye dönse kaynanam ağlama krizlerine giriyor aman diyim biz ettik sen etme. Adam anneyi anne karısını da karısı gibi taşımazsa iç savaş başlamış demektir
Aynen kuzum tavrini net koy cik haber gelir zaten sevmiyorsada hoc uzulme boşanan ne sevgiyle evleniyor unutma.Direk diyecegm niyetin varsa gel ailenle eğer yoksa yolun açık olsun
Anammm ailesiyle evlendim sankim kizzz neler cektim nelerr anammmmErken evlenmişsin baya nasıl geçti alışana kadar onu çok merak ediyorum ya
Aynen oyle isterse buyursun gelsin istemezse yol alsin gitsinÖyle birinj erkenkende nebilem bizdede kall var evlilikde bırakma nedenj çok var cok hemde ama olmuyor da sen bastayken bitir evlenince bode cocuk olunca zor oluyor . Bizim burda 30unda evlenen var anliycagn baska nasip çıkar senj kaybetmek istemezsede. Evlenelim der.
Kız agzin neguzel laf etti bal damliyor ballll yavrimmmAna kuzusundan koca olmaya fırsat gelmezbenimki de ana kuzusu azıcık bana ilgiye dönse kaynanam ağlama krizlerine giriyor aman diyim biz ettik sen etme. Adam anneyi anne karısını da karısı gibi taşımazsa iç savaş başlamış demektir
Guzel haberle gel insallah gülüm benimAynen oyle isterse buyursun gelsin istemezse yol alsin gitsin
Ay ben şimdiden bile neler çektim anlıyorum seni bizimkinin kız kardeşi var iki tane kıskançlıktan durduk yete ne iftiralar attılar tabi benimki kardeşlerini iyi tanıdığı için şimdi beni onlarla konuşturmuyoAnammm ailesiyle evlendim sankim kizzz neler cektim nelerr anammmm
Insallah kizlarGuzel haberle gel insallah gülüm benim
Anammm görümceler başladı şimdiden desene iyi inşallah öylede gider sende seviyeni koru güvenme bunlara.Ay ben şimdiden bile neler çektim anlıyorum seni bizimkinin kız kardeşi var iki tane kıskançlıktan durduk yete ne iftiralar attılar tabi benimki kardeşlerini iyi tanıdığı için şimdi beni onlarla konuşturmuyo
Seviliyorsun canım üzme isteğin kadar gel dertles hep destekinizInsallah kizlar
Seviye kalmadı hiç görüşmüyoruz sağolsun bu konuda çok anlayışlı annesine bile seni izliyorum tavırların hoşuma gitmezse sende konuşmayacaksın diye uyardı o da kızlarının doldurusuyla hareket etmişti bu olaylardaAnammm görümceler başladı şimdiden desene iyi inşallah öylede gider sende seviyeni koru güvenme bunlara.
Cok sevdim inşallah boylede gider bazen evlenince eşler arasinda sorun olumca ailede kiymetli oluyotr donu veriyorlar kerataler.Seviye kalmadı hiç görüşmüyoruz sağolsun bu konuda çok anlayışlı annesine bile seni izliyorum tavırların hoşuma gitmezse sende konuşmayacaksın diye uyardı o da kızlarının doldurusuyla hareket etmişti bu olaylarda
Evet evet doğru inşallah hiç bozmaz kendini çünkü bu sefer bende bozarım yani o kadar yapılan şeye rağmen her seferinde ona açık açık sana olan saygım ve sevgimden susuyorum diyip hiç kendimi bozmadım ailesini savunduğu an çok kötü durumlar ortaya çıkarCok sevdim inşallah boylede gider bazen evlenince eşler arasinda sorun olumca ailede kiymetli oluyotr donu veriyorlar kerataler.
Sen aile konuları hiç acma ve kötü olsalarda savun gibi et ama huzurumuza yuvamiza bksver gibisi ilerde der hep kötü bildiğiniz beni birkez olsun kiskirtmadi zararsa uzak kal.Evet evet doğru inşallah hiç bozmaz kendini çünkü bu sefer bende bozarım yani o kadar yapılan şeye rağmen her seferinde ona açık açık sana olan saygım ve sevgimden susuyorum diyip hiç kendimi bozmadım ailesini savunduğu an çok kötü durumlar ortaya çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?