Zaten anası cok fena smdiden sevmiyorum bana ayrı oynuyor oğluna ayri. Benimkide ana kuzusu

Ana kuzusundan koca olmaya fırsat gelmez benimki de ana kuzusu azıcık bana ilgiye dönse kaynanam ağlama krizlerine giriyor aman diyim biz ettik sen etme. Adam anneyi anne karısını da karısı gibi taşımazsa iç savaş başlamış demektir

Konuscam kizlar yarin. Kararliyim bu sefer. Gerçi ha ona konuşmuşum ha duvara da neysee
Öyle birinj erkenkende nebilem bizdede kall var evlilikde bırakma nedenj çok var cok hemde ama olmuyor da sen bastayken bitir evlenince bode cocuk olunca zor oluyor . Bizim burda 30unda evlenen var anliycagn baska nasip çıkar senj kaybetmek istemezsede. Evlenelim der.

Ben bi kafalasam ikisinin kafasını birbirine bile tokustururum da yok anam girisi gecemedik ki gelişme ve sonuca gecelim

Aynen oyle isterse buyursun gelsin istemezse yol alsin gitsin

Kız agzin neguzel laf etti bal damliyor ballll yavrimmm

Anammm görümceler başladı şimdiden desene iyi inşallah öylede gider sende seviyeni koru güvenme bunlara.

Anammm görümceler başladı şimdiden desene iyi inşallah öylede gider sende seviyeni koru güvenme bunlara.
Seviye kalmadı hiç görüşmüyoruz sağolsun bu konuda çok anlayışlı annesine bile seni izliyorum tavırların hoşuma gitmezse sende konuşmayacaksın diye uyardı o da kızlarının doldurusuyla hareket etmişti bu olaylarda

Cok sevdim inşallah boylede gider bazen evlenince eşler arasinda sorun olumca ailede kiymetli oluyotr donu veriyorlar kerataler.

Cok sevdim inşallah boylede gider bazen evlenince eşler arasinda sorun olumca ailede kiymetli oluyotr donu veriyorlar kerataler.
Evet evet doğru inşallah hiç bozmaz kendini çünkü bu sefer bende bozarım yani o kadar yapılan şeye rağmen her seferinde ona açık açık sana olan saygım ve sevgimden susuyorum diyip hiç kendimi bozmadım ailesini savunduğu an çok kötü durumlar ortaya çıkar

Sen aile konuları hiç acma ve kötü olsalarda savun gibi et ama huzurumuza yuvamiza bksver gibisi ilerde der hep kötü bildiğiniz beni birkez olsun kiskirtmadi zararsa uzak kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…