- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.761
Uyanik olanlari etiket ederim böyle toplarımhoşgeldin gülüm
Eee ne edersin necisen bakemmNe güzel oldu şuan
EHangi konuda
Valla heyecandan uyuyamıyorum ben yaEee ne edersin necisen bakemm
Ben hem sicak hem sinek sanki yiyor benj yaw.Hava çok sıcak her an buharlaşıp ucabilirim havaya karışarak
Ne heyecani kiz düğün hazirliklari heralS
E
Valla heyecandan uyuyamıyorum ben ya
Eveeet çok mu belli her yerde güldüm gene yazarken dimiNe heyecani kiz düğün hazirliklari heral
Yine mi evlenen var wallaha atacam kendimi balkondan asagiiNe heyecani kiz düğün hazirliklari heral
yorumunu gördüm ya aklimda kaldi ama evettt bayada heyecan uykusuz günler başlamış şimdiden nezman peki.Eveeet çok mu belli her yerde güldüm gene yazarken dimi
Kuzum sakin umidini3 yitirme inşallah nasip olcak nasibinide kapatma sakin nnYine mi evlenen var wallaha atacam kendimi balkondan asagii
4 ağustos hayırlısıyla inşallahyorumunu gördüm ya aklimda kaldi ama evettt bayada heyecan uykusuz günler başlamış şimdiden nezman peki.
Kuzum sakin umidini3 yitirme inşallah nasip olcak nasibinide kapatma sakin nn
Anamm 1ay kadi kizz şimdi uynulmazda ayyy4 ağustos hayırlısıyla inşallah
Valla uyuyamıyorum yarın gelinlik için gidicem onunda şimdi heyecanı geldi gece geceAnamm 1ay kadi kizz şimdi uynulmazda ayyy
Kuzum eger oyaliykrsa zaman kaybetme baska çıkar bekleme onlan yaw kendinede bunu etme kiziyom haa hayat devam ediyor.Yas oldu 27. Senelerdir saçma sapan sevgilinin saçma sapan planları yani. Evlenecek yürek yok yakında o da kendi yoluna gider bende.. O yüzden evlilik çok zor bana en iyisi güzel bir iş bulmak..
Inşallah herşey çok güzel olur. Allah keşke dedirtmesin canm.Valla uyuyamıyorum yarın gelinlik için gidicem onunda şimdi heyecanı geldi gece gece
Kiz uykusuz uykusuz giyersin artik gelinlik.Valla uyuyamıyorum yarın gelinlik için gidicem onunda şimdi heyecanı geldi gece gece
Yas oldu 27. Senelerdir saçma sapan sevgilinin saçma sapan planları yani. Evlenecek yürek yok yakında o da kendi yoluna gider bende.. O yüzden evlilik çok zor bana en iyisi güzel bir iş bulmak..
Evet neden umudunu kaybetmeme izin verdiriyosun ki demekki senin için hayirli olan kişi baska birisiKuzum eger oyaliykrsa zaman kaybetme baska çıkar bekleme onlan yaw kendinede bunu etme kiziyom haa hayat devam ediyor.
Amin inşallah sen daha güzel şeyler yaşarsın kendini asla üzmeInşallah herşey çok güzel olur. Allah keşke dedirtmesin canm.
Bana da öyle olacak gibi geliyorKiz uykusuz uykusuz giyersin artik gelinlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?