Eveeet çok mu belli her yerde güldüm gene yazarken dimi
yorumunu gördüm ya aklimda kaldi ama evettt bayada heyecan uykusuz günler başlamış şimdiden nezman peki.
Yine mi evlenen var wallaha atacam kendimi balkondan asagii
Kuzum sakin umidini3 yitirme inşallah nasip olcak nasibinide kapatma sakin nn

Yas oldu 27. Senelerdir saçma sapan sevgilinin saçma sapan planları yani. Evlenecek yürek yok yakında o da kendi yoluna gider bende.. O yüzden evlilik çok zor bana en iyisi güzel bir iş bulmak..

Yas oldu 27. Senelerdir saçma sapan sevgilinin saçma sapan planları yani. Evlenecek yürek yok yakında o da kendi yoluna gider bende.. O yüzden evlilik çok zor bana en iyisi güzel bir iş bulmak..
Kuzum eger oyaliykrsa zaman kaybetme baska çıkar bekleme onlan yaw kendinede bunu etme kiziyom haa hayat devam ediyor.

Ben 27 yaşımda evlendim bi 3 sene daha beklesem olurmuş evlenince baba evini özlüyor insan birde kaynana derdi çekmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…