Kuzum eger oyaliykrsa zaman kaybetme baska çıkar bekleme onlan yaw kendinede bunu etme kiziyom haa hayat devam ediyor.
Oyalıyor 3 senedir.. bir kendini akıllı sanıyor söylediği yalanlara önce kendin inan sonra bana inandırmaya çalış ama dimi. Bugün yine cinlerimi getirdi 30 yaşına geldi adam bi evleniyim demiyo . Kalbime gömüp var git yoluna dicem artık

Kuzum bu adam niye farkli hemde yalan da varsa baştan olmasın bak ne evlilikler bitiyor seviyom oluyum bitiyom dedigin sevgi bibyere kadar sen yoluna devam et.

Kuzum bu adam niye farkli hemde yalan da varsa baştan olmasın bak ne evlilikler bitiyor seviyom oluyum bitiyom dedigin sevgi bibyere kadar sen yoluna devam et.
Bende anlamıyorum dile kolay da kalbe zor. Mantık kabul etmiyor ama kalp onun icin ölüp bitiyor . 24 yaşına kadar kimseyi sevemedim asik olamadm sonra bu cikti karsima. Mahvetti beni kim ah etti bana yahu

Benim babam yok ta kaynana uzakta yaşiyor bununla evlenirsem benm tek sorunum evleneceğim adam diğerlerine sıra gelene kadar

Benim kaynana da uzakta ama yetişiyor mu? Çok güzel yetişip sinirleri bozuyor ayrıca kızlara katılıyorum eğer oyalanmaktan öteye gitmiyorsa kendine yeni bir yol çizmenin vakti gelmiş demektir

Bende anlamıyorum dile kolay da kalbe zor. Mantık kabul etmiyor ama kalp onun icin ölüp bitiyor . 24 yaşına kadar kimseyi sevemedim asik olamadm sonra bu cikti karsima. Mahvetti beni kim ah etti bana yahu
Malesef ama kendini hapsetme ciddi ciddi bir yola gir girmiyorsa yanasmiyorsa bunda bir bot yenigi var ozaman kuzu.

Zaten anası cok fena smdiden sevmiyorum bana ayrı oynuyor oğluna ayri. Benimkide ana kuzusu
Anamm başyan varma kiz bastan bilsek evlenirmiydik seninki resme ortada ya evlenince. Saka bi anada yaşamayan yoktur çoğunluk. Sen cidk ciddi konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…