- 1 Haziran 2019
- 472
- 573
- 23
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.781
Oyalıyor 3 senedir.. bir kendini akıllı sanıyor söylediği yalanlara önce kendin inan sonra bana inandırmaya çalış ama dimi. Bugün yine cinlerimi getirdi 30 yaşına geldi adam bi evleniyim demiyo . Kalbime gömüp var git yoluna dicem artıkKuzum eger oyaliykrsa zaman kaybetme baska çıkar bekleme onlan yaw kendinede bunu etme kiziyom haa hayat devam ediyor.
Benden bes tokat yiycek şimdi birine bagli kalirisn da seni üzüp oylaiyorsa bide sevgilinse evlenmeye niyet yoksa o üzülsün kaybettiğine.Amin inşallah sen daha güzel şeyler yaşarsın kendini asla üzme
Inşallah hepimiz mutlu oluruz. Güzel dileklerin icin çok sagol canimAmin inşallah sen daha güzel şeyler yaşarsın kendini asla üzme
Kuzum bu adam niye farkli hemde yalan da varsa baştan olmasın bak ne evlilikler bitiyor seviyom oluyum bitiyom dedigin sevgi bibyere kadar sen yoluna devam et.Oyalıyor 3 senedir.. bir kendini akıllı sanıyor söylediği yalanlara önce kendin inan sonra bana inandırmaya çalış ama dimi. Bugün yine cinlerimi getirdi 30 yaşına geldi adam bi evleniyim demiyo . Kalbime gömüp var git yoluna dicem artık
Benim babam yok ta kaynana uzakta yaşiyor bununla evlenirsem benm tek sorunum evleneceğim adam diğerlerine sıra gelene kadarBen 27 yaşımda evlendim bi 3 sene daha beklesem olurmuşevlenince baba evini özlüyor insan birde kaynana derdi çekmiyorsun
Yas kacti kuzum.Bana da öyle olacak gibi geliyor
Evlenince yakin oluyot bi telefonları yetiyor adamaBenim babam yok ta kaynana uzakta yaşiyor bununla evlenirsem benm tek sorunum evleneceğim adam diğerlerine sıra gelene kadar
23 olacak 10 gün sonraYas kacti kuzum.
Bende anlamıyorum dile kolay da kalbe zor. Mantık kabul etmiyor ama kalp onun icin ölüp bitiyor . 24 yaşına kadar kimseyi sevemedim asik olamadm sonra bu cikti karsima. Mahvetti beni kim ah etti bana yahuKuzum bu adam niye farkli hemde yalan da varsa baştan olmasın bak ne evlilikler bitiyor seviyom oluyum bitiyom dedigin sevgi bibyere kadar sen yoluna devam et.
Benim babam yok ta kaynana uzakta yaşiyor bununla evlenirsem benm tek sorunum evleneceğim adam diğerlerine sıra gelene kadar
Zaten anası cok fena smdiden sevmiyorum bana ayrı oynuyor oğluna ayri. Benimkide ana kuzusuEvlenince yakin oluyot bi telefonları yetiyor adama
Malesef ama kendini hapsetme ciddi ciddi bir yola gir girmiyorsa yanasmiyorsa bunda bir bot yenigi var ozaman kuzu.Bende anlamıyorum dile kolay da kalbe zor. Mantık kabul etmiyor ama kalp onun icin ölüp bitiyor . 24 yaşına kadar kimseyi sevemedim asik olamadm sonra bu cikti karsima. Mahvetti beni kim ah etti bana yahu
Bana yakinsin 22 bende.23 olacak 10 gün sonra
Aynrn oyle kararımı verdim zaten artik ya bitecek ya gidecek baska yolu yokMalesef ama kendini hapsetme ciddi ciddi bir yola gir girmiyorsa yanasmiyorsa bunda bir bot yenigi var ozaman kuzu.
Anamm başyan varma kiz bastan bilsek evlenirmiydik seninki resme ortada ya evlenince. Saka bi anada yaşamayan yoktur çoğunluk. Sen cidk ciddi konuş.Zaten anası cok fena smdiden sevmiyorum bana ayrı oynuyor oğluna ayri. Benimkide ana kuzusu
Yaa yakınızBana yakinsin 22 bende.
Severse gelir bu yola iste artik beni yaslarimiz geldi cocuk degiliz yeterincede yanidik de haber bekliyorum sendende. Elbet birgün ya devam ya eyw yani.Aynrn oyle kararımı verdim zaten artik ya bitecek ya gidecek baska yolu yok
Konuscam kizlar yarin. Kararliyim bu sefer. Gerçi ha ona konuşmuşum ha duvara da neyseeAnamm başyan varma kiz bastan bilsek evlenirmiydik seninki resme ortada ya evlenince. Saka bi anada yaşamayan yoktur çoğunluk. Sen cidk ciddi konuş.
Bende 5sene evliyim kuzum.Yaa yakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?