Artık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
yaa konustun mu kuzum tepkisi ne oldu niye oyalamis seni yaw. Sen kurtulduguna sevin evlenince cok pisman olurdun iyi ettin bebegim.
öğretirim sana yazip sen paylaşırsın aşkım.
Yok canım yaaaa sıcakta hiç yatmıyor dikkat ediyorum üstüne uzun kollu inçe giydirdim
Iyi yapiyon benim fundik buyudumu gi nasil oldu.

Sağol minigim öğret

Büyüdü kuzum çok fena oldu sabah yerdeki ölü sineği yemek üzereyken yakaladım

Aman yarabbi toplu katliam yapmışın resmen gülüm ya

Sağol minigim öğret
naptin bakem bugün aşkım.
Büyüdü kuzum çok fena oldu sabah yerdeki ölü sineği yemek üzereyken yakaladım
yaaa okadar gelişti desene aman amann
T Tatlianne20 Konustum canm ne diyecek benden bsey olmaz ben Korkagim seni üzüyorum diye saçma sapan konustu bende devam edecek bsey kalmadi dedim bitirdik
bemce birimi var hayatinda bunun ya bumadar cesaret etmemesi neden yada aile baskin korkuyor neyse zararin neresinden donsen kar sen biraz kafani dinle sonra hayatina bak gez dolas kafani dağıt.

biraz ayri kalmak iyi gelcek bende babam rasiz hem kafam dinlensin biraz.
neresi kuzum benim.

Aynen oyle yapacam kuzum biraz iyi vakit geçirmeyi düşünüyorm.
Babana iyi bak hala nefes alıyorken çok kıymetli bu zamanlar. .
Bugün babamın ölüm yıldönümü mesela tüm gün ruh gibiydim kaç yaşında olursa olsun yeri dolmuyor

Sağol dişçiye gittim geldim evi topladım bi iş yapmadım yarın yapcam erzuruma gidiyoz yarin annişim sen naptın

Tatlım ben babama yardıma geldim. Bu gece nöbetçi eczaneyiz. Gençliğimizdeki gibi abimle ikimiz yardıma gidiyoruz. Belki bu gece uğrayamam
Herkese sevgiler

Artık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
56 yaşında bir bekar konuşuyor:Bekarlık sultanlıkdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…