- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.961
eee anos ettim katliam yapcam diyeeAman yarabbi toplu katliam yapmışın resmen gülüm ya
sincan kuzum bizimkide.T Tatlianne20 Keçiören kuzumm
sagol kuzum bi toparlayamadi yaa.Haklısın canım babana da geçmiş olsun
Kuzum okadar masum cocuk gibi sakin bir adam olmuski ilaclar etmis bu hal zoruma gidiyor oyle gormek duzelemedi bi allah rahmet eylesin bitanem mekanı cennet olsun inşallah kuzum. Babalarimizi eksim etmesin gölgesi senin üzerindedir merak etme.Babana iyi bak hala nefes alıyorken çok kıymetli bu zamanlar. .
Bugün babamın ölüm yıldönümü mesela tüm gün ruh gibiydim kaç yaşında olursa olsun yeri dolmuyor
Başın sağolsun canımBabana iyi bak hala nefes alıyorken çok kıymetli bu zamanlar. .
Bugün babamın ölüm yıldönümü mesela tüm gün ruh gibiydim kaç yaşında olursa olsun yeri dolmuyor
Cozutmayı severimİsminin hakkını veriyorsun şekerimmm
Aldım anonsu gülüm önceden bekliyodum katliamı zaten nezaman yapcaksın diyeeee anos ettim katliam yapcam diyee
gecmis olsun bebegim hayirli sonuçlarla gel aşkım bende dun misafir geldiya 12 gibi gece 9da haberi nasil aldiysam bir temizlik yaptim geldiler yemek yeyip gittiler 3 gibi bugunde ev temizdi ferah ferah yastiklardan başladım yıkamaya tek tek yorganlar havalandi basladim bugum temizlige.Sağol dişçiye gittim geldim evi topladım bi iş yapmadım yarın yapcam erzuruma gidiyoz yarin annişim sen naptın
ahhaah yok yok burda elleye olmaz kuzum rahat olHoşbuldum güzelim buralar çok kalabalık kaybolurum ben buralarda. Annem göster ama elletme dedi ay yok başka bir şey söyleyecektim ben jxjxjdj
Gecmis olsun kuzum. Allah kolaylık versin şifasını versin inşallah.Tatlım ben babama yardıma geldim. Bu gece nöbetçi eczaneyiz. Gençliğimizdeki gibi abimle ikimiz yardıma gidiyoruz. Belki bu gece uğrayamam
Herkese sevgiler
Heran her yerde ahahah ne ettin bakem imzammAldım anonsu gülüm önceden bekliyodum katliamı zaten nezaman yapcaksın diye
Ya ben ellersem?ahhaah yok yok burda elleye olmaz kuzum rahat ol
Amin kuzum çokça geçmiş olsun amcaya Rabbim tez vakitte şifa versineee anos ettim katliam yapcam diyee
sincan kuzum bizimkide.
sagol kuzum bi toparlayamadi yaa.
Kuzum okadar masum cocuk gibi sakin bir adam olmuski ilaclar etmis bu hal zoruma gidiyor oyle gormek duzelemedi bi allah rahmet eylesin bitanem mekanı cennet olsun inşallah kuzum. Babalarimizi eksim etmesin gölgesi senin üzerindedir merak etme.
Allah razı olsun canım benim o an anlıyor insan ne kadar büyük bir yük olduğunu ama nasılsa taşıyor işte yıllarcaBaşın sağolsun canımmekanı cennet olsun Allah sabır versin
ellenirsin ozaman kuzum kaşınma aaaaaYa ben ellersem?
Aminnn allah razı olsun kardeşim.Amin kuzum çokça geçmiş olsun amcaya Rabbim tez vakitte şifa versin
Allah razı olsun canım benim o an anlıyor insan ne kadar büyük bir yük olduğunu ama nasılsa taşıyor işte yıllarca
Haaaaaaaaa ifşa fotolarını atarım yakaladığım andaPrensesim yapmaz öyle şeyler ya o çok hanım hanımcık bi kere bunlar kuru iftira inanmıyorum
Ya hayır önce ben önce beeenellenirsin ozaman kuzum kaşınma aaaaa
Üzerine salarim bak yamyamlarii agir basar ahahahYa hayır önce ben önce beeen
Benim prensesim yer yer örümcek prenses oooHaaaaaaaaa ifşa fotolarını atarım yakaladığım anda
Kızı banyo yaptırdım geldim bacım maşallah bune böyle tüm kkyı etiketlemişsin yine@adel8893Blue_Peri @Reyyan__ @MaviKuplik @balbocuuu @AnneAslan @Dilos06 @ecesaygi @kitapkahvehuzur @kahvesevmemben @Kara_gozlum @Limonsuzzcay U Ufukta_bebek @Ada duru @minik kalp0753 @bulca Diktorya Secret @drdotty @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @hizuran @RosSsS Yarimm66 @Brunello Cicinelli @Browni_intense @EternaaLLove @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @Bayan Papatya @Gunyeli @kukrim27 @Busraa00 @Asi00 @ignores @Birmabelsakizi @deniz us @Kutsalll Enerjiii @Kutsalll BULUT @Kutsal Tiramisu @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Cay6 @Albunualalalal @HemGevezeHemDeli Kmsl Hnd @HayatSevinceGuzeell @slnkhrmn008 @gulse14 @SaryamV @SeviyomHee @safari_go @_Marla_ @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @Oeksuez @38his @1s3m @ailemm @Anneyim @Annelerin en yorgunu @Antepfistiklicikolata @arzum123 @Ask-Erim @Ayas19 @benmarian @bi prenses annesi @Birbardakcay @Bitki Doktoru @Jenna16 @BlueCape @brn88 @bide bele cek @Cennetul Mualla @Cennet Annesi @Culhagibi C CiNNET NUR @Elif @ChocoLate @Chocolita @Delikelebek22 @Deniz_us Khaleesi @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @minnakhatun01 @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @EsaretinBedeli @Finr @Evham Perisi @hicmakam @hicmet16 @Ilayburak2 @IsikOlsun @kevsersoylu @sivastrabzon @kkaderim @Kavimlergocu @Krmzblk @lavantakokulusandik @Mavim- @Lice_sss @Lilaseverr @Lunapark Kedisi @Memleketsevdalisi @Madammor @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Minikriko @nly92 @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @poyrazinmelegi pinkhouse34 @Pembis Hayaller @Rakika @R4bi4 @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @SAliOsmanF @Silent Scream @Sumeyye-F @TamBirRabia @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Vinka [USE @Zeytintanem Yarimm66
Heran her yerde ahahah ne ettin bakem imzamm
Biz kızlar babalarımıza çok düşkünüz.. benim şuan sağ hayatta ama babalarını kaybedenleri görünce çok etkileniyorum inan ki bian kendimi sizin yerinize koyuyorum çok kötü oluyorum acını tahmin edebiliyorum ben de unutamam aklıma gldikçe ağlarım hatta şuan bile bunları yazarken gözlerim doldu burnum direği sızladıAllah razı olsun canım benim o an anlıyor insan ne kadar büyük bir yük olduğunu ama nasılsa taşıyor işte yıllarca
Valla yaklaşık 2 bucuk aydır yatıyorum halada devam Allah bundan geri koymasın minnosumuzu bekliyoruz Rabbım olmayana da nasip etsin korkutuyor arada yatıp durmak zor ama sukur yinede sizler sormalı canlarCanimsiniz artik okadar hafizada kaldiki sizler aklima geliyorsunuz canim bende iftarimi açtım kola sisirdi oturdum aldim elime teli kkda sizlerle keyif yapim sohbetin dibine vuralim dedim eee neler edersiniz naparsiniz bakalim menude neler vardi nasil gecti gununuz.
İlk fotoda ikna oldum gözlerinde seni bile yerim ışığı varHaaaaaaaaa ifşa fotolarını atarım yakaladığım anda
Kimmiş o yamyamlar? Beni elleyecek adam da el arabasıyla taşınacak kadar yürek olması lazım. Hey gözüm heeey ellerim ama elletmemmmmÜzerine salarim bak yamyamlarii agir basar ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?