- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.981
Aynen değişti daha bi ballandı teyzesiİlk fotoda ikna oldum gözlerinde seni bile yerim ışığı varzaman çok değiştirmiş benim prensesimi
Çok tatlı olmuş gerçekten kuzum Allah nazarlardan saklasın.Aynen değişti daha bi ballandı teyzesi
Senin yiğen napıyor kız bu arada kıskanıyormu
oh miss korkmuştur prensesim ee alis artik perim bendende ne beklenirkiiiKızı banyo yaptırdım geldim bacım maşallah bune böyle tüm kkyı etiketlemişsin yine
gecmis olsun kuzum sicaga aldanip oluyor malesef muz ye kuzum. Iyi gelir ayağını sıcak tut.valla gülüm iyiyim diyemicem bakma güldüğüme miğdemi üşütmüşüm biraz cırcır olmuşum bide üstüne çok ağrıyo karnım
Biz kızlar babalarımıza çok düşkünüz.. benim şuan sağ hayatta ama babalarını kaybedenleri görünce çok etkileniyorum inan ki bian kendimi sizin yerinize koyuyorum çok kötü oluyorum acını tahmin edebiliyorum ben de unutamam aklıma gldikçe ağlarım hatta şuan bile bunları yazarken gözlerim doldu burnum direği sızladıRabbim sabır versin hepimiz birgün gidicez orda buluşmayı nasip etsin sevdiklerimizle mevlam
op pamuğu.
ayyy insallah inşallah guzel mucizeyi bize verirsin birtanem o guzel haberi alalım insallah. Kuzum faydasini görmüşsün dur haberi bekliyom tamm mi ne olursa olsun üzülme nasip hersey.Bebisim tatliannem nasilsin kuzum ben adete son 8 gün ve bu ay hayit otu kullandim hiç aksatmadan bakalim insalalh olmuştur bu ay ya cok heyecanliyim batmasi yasiyorum böyle kemirme tarzi bir agri T Tatlianne20
Ayy kac aylik canim maşallah allahim sağlıkla almayı nasip etsin birtanem bende ev isler temizlik başladım. Bayramda yaklaşıyor. Isler gucler.cinsiyet ne kuzum.Valla yaklaşık 2 bucuk aydır yatıyorum halada devam Allah bundan geri koymasın minnosumuzu bekliyoruz Rabbım olmayana da nasip etsin korkutuyor arada yatıp durmak zor ama sukur yinede sizler sormalı canlar
Alışır canım zamanla ama siz kıskandıracak hareketlerde bulunmayın çok sever o daÇok tatlı olmuş gerçekten kuzum Allah nazarlardan saklasın.
Daha çok anlamıyor ama bana çok düşkün sürekli gelip sarılıyor benimle vakit geçirmek istiyor beni görünce uyumuyor bebeği görünce kıyamet kopacak gibi
Hihi elletiriz bizde hihihiiihKimmiş o yamyamlar? Beni elleyecek adam da el arabasıyla taşınacak kadar yürek olması lazım. Hey gözüm heeey ellerim ama elletmemmmm
İşte hiç bilmediğimiz konu kuzum bizim kardeşler arası nesil farkı var nerdeyseAlışır canım zamanla ama siz kıskandıracak hareketlerde bulunmayın çok sever o da❤❤
Aynen balim herşey nasip ama duadan ve çaba gostermekten vazgecmeyecegim her adet günü olunca resmen ceset gibi dolaniyom ama geçiyor kendime gelip yeniden başlıyorum inşallah olacak ve inşallah olmuştur tabi haber veririrm vermemmi acaba burda hayit otu kullanmis ç hamile kalmis olan varmidiroh miss korkmuştur prensesim ee alis artik perim bendende ne beklenirkiii
gecmis olsun kuzum sicaga aldanip oluyor malesef muz ye kuzum. Iyi gelir ayağını sıcak tut.
op pamuğu.
ayyy insallah inşallah guzel mucizeyi bize verirsin birtanem o guzel haberi alalım insallah. Kuzum faydasini görmüşsün dur haberi bekliyom tamm mi ne olursa olsun üzülme nasip hersey.
Ayy kac aylik canim maşallah allahim sağlıkla almayı nasip etsin birtanem bende ev isler temizlik başladım. Bayramda yaklaşıyor. Isler gucler.cinsiyet ne kuzum.
Güzel koktuda bende sudan cıkmış balığa döndüm :)). Vallahi ben 78 kişiye nasıl teşekkür mesajı atcam onu düşünüyorum sana maşallah şuanoh miss korkmuştur prensesim ee alis artik perim bendende ne beklenirkiii
gecmis olsun kuzum sicaga aldanip oluyor malesef muz ye kuzum. Iyi gelir ayağını sıcak tut.
op pamuğu.
ayyy insallah inşallah guzel mucizeyi bize verirsin birtanem o guzel haberi alalım insallah. Kuzum faydasini görmüşsün dur haberi bekliyom tamm mi ne olursa olsun üzülme nasip hersey.
Ayy kac aylik canim maşallah allahim sağlıkla almayı nasip etsin birtanem bende ev isler temizlik başladım. Bayramda yaklaşıyor. Isler gucler.cinsiyet ne kuzum.
Benim yeğenlerim doğduğunda büyük kızım 2 yaşındaydı ama hiç kıskanmadı biliyor Muş’un çok sevdi onları hala da öyle,,,, öncelinin kendinde olduğunu ama onun da bebek olduğunu yardıma ihtiyacı olduğunu anlatırsanız zaten anlayacaktır her ne kadar küçük olsa da düzgün bir dille konuşmak gerçekten ilşe yarayacaktırİşte hiç bilmediğimiz konu kuzum bizim kardeşler arası nesil farkı var nerdeyse
İnşallahhh kuzum zaten hırçın bir çocuk değil beni düşündüren onun gözünde ben nasıl olurum ister istemez bebekle ben ilgilenecem önünde. Kurban olduğum elimde büyüdü o da kızım gibi benim müzik açılsa direk beni arar gözleri oynayalım diye anneyle anneanneyle çok oynamaz bide her hareketimi taklit ediyor annem seni örnek alıyor diyor onu da ilgimden mahrum etmek istemiyorum öyle karışık duygular içindeyimBenim yeğenlerim doğduğunda büyük kızım 2 yaşındaydı ama hiç kıskanmadı biliyor Muş’un çok sevdi onları hala da öyle,,,, öncelinin kendinde olduğunu ama onun da bebek olduğunu yardıma ihtiyacı olduğunu anlatırsanız zaten anlayacaktır her ne kadar küçük olsa da düzgün bir dille konuşmak gerçekten ilşe yarayacaktır
Hayırlı akşamlar kuzum kızları ve seni öpüyorumKızlar ben kaçar
Hepimize hayırlı akşamlar
ben okudumda hayit tohumunu kari koca keciboynuzu hayıt tohumu yiyen faydasi olan görmüş yararli sperm yumurtaliklar için kullanan gördüm inşallah kuzum böyle güçlü olmanada sevindim.Aynen balim herşey nasip ama duadan ve çaba gostermekten vazgecmeyecegim her adet günü olunca resmen ceset gibi dolaniyom ama geçiyor kendime gelip yeniden başlıyorum inşallah olacak ve inşallah olmuştur tabi haber veririrm vermemmi acaba burda hayit otu kullanmis ç hamile kalmis olan varmidir
Ne teşekkür mesaji kiz ben yazim senin yerineGüzel koktuda bende sudan cıkmış balığa döndüm :)). Vallahi ben 78 kişiye nasıl teşekkür mesajı atcam onu düşünüyorum sana maşallah şuan
öpüyorum birtanem görüşürz.Kızlar ben kaçar
Hepimize hayırlı akşamlar
Kismetinide baglama asla elbet biri cikacak o kosoyide engelle numaranida degistir yer verme hayatinda kac yillik evlilikler bir cirlida bitiyor boşver.T Tatlianne20
Aynen bundan sonra hayatıma bakcam tek beni üzen şey hayatımı ona gore planladığım icin hep elimde hicbsey yok. Artık kendime yatırım yapcam kendim icin yasicam
Ahah aynen dogru demis kuzum sende sincana geldinmi hic eskiden amcam ordaydi babannemde demet evlerde benim.T Tatlianne20 kecibuynuzu bende yapiyorum.benim ki en sonunda keçileri kaciricakk herşeyi unut ama kecibuynuzu asla unutma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?