Nettiniz oyle kizlar gece 12 de temizlikler yemekler ... gervi eskiden bende yapardm saat farksiz temixlik ise giderken cpcuk yokken kafama ne zaman ne eserse.yapardim hey gidi gunlerr.... hic yasanmamis gbi gecip giden zaman yas yillar ... efksrlandim gene ne zaman kendjme gelecegm ben ya cikamadim su moddan aglama istegi hicbisey yapmama istegi depresyonàmi giriyorum acaba

Girme bakimm depresyona ac müziği al eline sıksıkacagi bezi temizle sarki soyle vilodoş al muzoge uyumlu dans et bakemm bide kahve yudumla.

Valla canim gece gorumcemin kizi dogum yapmıştı durumda gorduk gittik süpriz yaptik geldik dus alamadim evi topladim dus aldim uzandim buralardayim cookk dua ettim dedi sanciliyken insaallah bamada bizede nasip olur cokk tatliydi yaaa
Ayyy duygulandim kiz bende vallaha insallah nasip edecek kuzum sana insallah maşallah saglikla büyüsün inşallah

Ayyy duygulandim kiz bende vallaha insallah nasip edecek kuzum sana insallah maşallah saglikla büyüsün inşallah
Insaallah bitanem severken icim gitti edim kapida bekledi yegeni bebeği emziricekti esim oturmus iki eli basinda ahhh dedim sanki brn dogum yapmisimda orda bekliyoo bi degisik oldummm

Valla canim gece gorumcemin kizi dogum yapmıştı durumda gorduk gittik süpriz yaptik geldik dus alamadim evi topladim dus aldim uzandim buralardayim cookk dua ettim dedi sanciliyken insaallah bamada bizede nasip olur cokk tatliydi yaaa
Allahım tez zamanda nasip etsin insaAllah Canım..
Yüzünü güldürsün

Tatlisim naber nasılsın bakalım?
napim kuzum biraz iş biraz kk takiliyok bacim sen napiyon.
Insaallah bitanem severken icim gitti edim kapida bekledi yegeni bebeği emziricekti esim oturmus iki eli basinda ahhh dedim sanki brn dogum yapmisimda orda bekliyoo bi degisik oldummm
ayy ben bile duygusal oluyom sizede herkese isteyene inşallah melegim.
Yağmuru izliyorum siz naparsınız bakem
Yala yala pekmez dolapda bekmez ance yee yiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…