- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.321
Ohhh en güzelini yapmıssın canımAhhh canm uzuuuun zaman sonra kjzim erken yatnxa bende yattim oh iyide yapmisim valla siz sohbet etmssnz baya okuyaym bakm
@adel8893Blue_Peri Reyyan__ @MaviKuplik balbocuuu @AnneAslan @Dilos06 @ecesaygi @kitapkahvehuzur @kahvesevmemben Kara_gozlum @Limonsuzzcay U Ufukta_bebek @Ada duru minik kalp0753 @bulca @imzaben drdotty @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @hizuran @RosSsS @Yarimm66 @Brunello Cicinelli @Browni_intense @EternaaLLove @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @Bayan Papatya @Gunyeli @kukrim27 @Busraa00 @Asi00 @ignores @Birmabelsakizi @deniz us Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsalll BULUT Kutsal Tiramisu @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz C Cay6 @Albunualalalal @HemGevezeHemDeli Kmsl Hnd @HayatSevinceGuzeell @slnkhrmn008 @gulse14 @SaryamV @SeviyomHee @safari_go @_Marla_ @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @Oeksuez @38his @1s3m @ailemm A n n e y i m @Annelerin en yorgunu @Antepfistiklicikolata @arzum123 @Ask-Erim @Ayas19 @benmarian @bi prenses annesi @Birbardakcay @Bitki Doktoru @Jenna16 @BlueCape @brn88 @bide bele cek @Cennetul Mualla @Cennet Annesi @Culhagibi @CinnetNur Cozuttu @Elif @ChocoLate Chocolita @Delikelebek22 @Deniz_us Khaleesi @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @minnakhatun01 @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @EsaretinBedeli @Finr @Evham Perisi @hicmakam @hicmet16 @Ilayburak2 @IsikOlsun @kevsersoylu @sivastrabzon @kkaderim @Kavimlergocu @Krmzblk @lavantakokulusandik @Mavim- @Lice_sss @Lilaseverr @Lunapark Kedisi @Memleketsevdalisi @Madammor @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Minikriko @nly92 @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @poyrazinmelegi @pinkhouse34 @Pembis Hayaller @Rakika @R4bi4 @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @SAliOsmanF @Silent Scream @Sumeyye-F @TamBirRabia @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Vinka [USE @Zeytintanem @Yarimm66
Girme bakimm depresyona ac müziği al eline sıksıkacagi bezi temizle sarki soyle vilodoş al muzoge uyumlu dans et bakemm bide kahve yudumla.Nettiniz oyle kizlar gece 12 de temizlikler yemekler ... gervi eskiden bende yapardm saat farksiz temixlik ise giderken cpcuk yokken kafama ne zaman ne eserse.yapardim hey gidi gunlerr.... hic yasanmamis gbi gecip giden zaman yas yillar ... efksrlandim gene ne zaman kendjme gelecegm ben ya cikamadim su moddan aglama istegi hicbisey yapmama istegi depresyonàmi giriyorum acaba
Valla canim gece gorumcemin kizi dogum yapmıştı durumda gorduk gittik süpriz yaptik geldik dus alamadim evi topladim dus aldim uzandim buralardayim cookk dua ettim dedi sanciliyken insaallah bamada bizede nasip olur cokk tatliydi yaaatijdaroji C Cay6 Blue_Peri Reyyan__ balbocuuu Kara_gozlum drdotty Chocolita minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu Youlost16 A n n e y i m huhu aşklarım ne ediyir bakemm
Ne ediyirsin loooHe biyirrr
Ayyy duygulandim kiz bende vallaha insallah nasip edecek kuzum sana insallahValla canim gece gorumcemin kizi dogum yapmıştı durumda gorduk gittik süpriz yaptik geldik dus alamadim evi topladim dus aldim uzandim buralardayim cookk dua ettim dedi sanciliyken insaallah bamada bizede nasip olur cokk tatliydi yaaa
Tatlisim naber nasılsın bakalım?tijdaroji C Cay6 Blue_Peri Reyyan__ balbocuuu Kara_gozlum drdotty Chocolita minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu Youlost16 A n n e y i m huhu aşklarım ne ediyir bakemm
Insaallah bitanem severken icim gitti edim kapida bekledi yegeni bebeği emziricekti esim oturmus iki eli basinda ahhh dedim sanki brn dogum yapmisimda orda bekliyoo bi degisik oldummmAyyy duygulandim kiz bende vallaha insallah nasip edecek kuzum sana insallahmaşallah saglikla büyüsün inşallah
Yağmuru izliyorumtijdaroji C Cay6 Blue_Peri Reyyan__ balbocuuu Kara_gozlum drdotty Chocolita minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu Youlost16 A n n e y i m huhu aşklarım ne ediyir bakemm
Yağmur mu yağıyor kiz sizin ordaaaYağmuru izliyorumsiz naparsınız bakem
Allahım tez zamanda nasip etsin insaAllahValla canim gece gorumcemin kizi dogum yapmıştı durumda gorduk gittik süpriz yaptik geldik dus alamadim evi topladim dus aldim uzandim buralardayim cookk dua ettim dedi sanciliyken insaallah bamada bizede nasip olur cokk tatliydi yaaa
napim kuzum biraz iş biraz kk takiliyok bacim sen napiyon.Tatlisim naber nasılsın bakalım?
ayy ben bile duygusal oluyom sizede herkese isteyene inşallah melegim.Insaallah bitanem severken icim gitti edim kapida bekledi yegeni bebeği emziricekti esim oturmus iki eli basinda ahhh dedim sanki brn dogum yapmisimda orda bekliyoo bi degisik oldummm
Yala yala pekmez dolapda bekmez ance yee yiiiYağmuru izliyorumsiz naparsınız bakem
Insaallah bitanemmAllahım tez zamanda nasip etsin insaAllahCanım..
Yüzünü güldürsün
Aminnnnn aminn rumusumde muradını goreydum bii.Allahım tez zamanda nasip etsin insaAllahCanım..
Yüzünü güldürsün
Inşaallah canim bnmnapim kuzum biraz iş biraz kk takiliyok bacim sen napiyon.
ayy ben bile duygusal oluyom sizede herkese isteyene inşallah melegim.
Yala yala pekmez dolapda bekmez ance yee yiii
Ayyyy yaaa hayirlisiyla kuzum insaallahAminnnnn aminn rumusumde muradını goreydum bii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?