- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.301
Aynen aktif edebilirsen. Arada çalarım kapini ahaha.Kendi topiğime mi
Hoş buldum balll annemHoşgeldin efinimmm hoşgeldin
Oh ne güzel benimki de uyuyamıyormuş sözde ben olmayınca oluncada horul horul uyuyor ben nasıl uyuyacaksam.Ben şükür atlattim esim bensiz girmezdi yataga ama bu sene rahatim oturuyorum icerde rahat.
Nasilsin bebegim askitomum.Hoş buldum balll annem
Benimki bu ara kesti gibi arada bir cikartiyor ama yataga girince bende uykum gelip daliyorum gözler yorunca.Oh ne güzel benimki de uyuyamıyormuş sözde ben olmayınca oluncada horul horul uyuyor ben nasıl uyuyacaksam.
Hemen ediyorumAynen aktif edebilirsen. Arada çalarım kapini ahaha.
Çok şükür bugün daha iyiyim sen nasılsın bitanemmmmNasilsin bebegim askitomum.
Benimkide bu ara coştuBenimki bu ara kesti gibi arada bir cikartiyor ama yataga girince bende uykum gelip daliyorum gözler yorunca.
Sağol kuzumm az kaldı uyuyabilcem bugün inşallahAaaa kendimi gördüm biran gecende ben böleydim. Kolay gelsin kuzum
Hadi bakim hayrlisi olsun canisi hakkinda ❤kabizlik aksatma ilac verir doktor sen hamiyleyken ikinmada.
kolay gelsin ohhh masallah
bugun başladık bakalim dua et anamm
nede güzel soyledin bizimki oyunu bıraktı allahtan 2ay bi dadanmisti.
insallah insallah tutsun bebegim.
Aferin sanaaaa
sagol bitanemmmHemen ediyorum
bende yogurt kuru yaptım yiycem sen nasılsın askim.Çok şükür bugün daha iyiyim sen nasılsın bitanemmmm
bant alsa kuzum.Benimkide bu ara coştu
uyursun insallah uykunu al sersem olma.Sağol kuzumm az kaldı uyuyabilcem bugün inşallah
Hayirli geceler askimmİyi geceler tatlşım
Sağol canım benim. Suan yogurt kürü yiyom.Hadi bakim hayrlisi olsun canisi hakkinda ❤
Nasılsın tatlışçmHayirli geceler askimm
Aci aci yogurt yiyom balim sen nasilsil sonra bir dus alcam karnimi sarcam.Nasılsın tatlışçm
İyi yaparsın canım benim iyi gelir. Nabim balkonda oturuyorum öyle balkonda dediğimde kapalı heAci aci yogurt yiyom balim sen nasilsil sonra bir dus alcam karnimi sarcam.
Benimde kapalı balkon çıkmıyorum pek ic acici degil.İyi yaparsın canım benim iyi gelir. Nabim balkonda oturuyorum öyle balkonda dediğimde kapalı he
Sağlık olsun buna da şükürBenimde kapalı balkon çıkmıyorum pek ic acici degil.
Sersemlicem galibaaasagol bitanemmm
bende yogurt kuru yaptım yiycem sen nasılsın askim.
bant alsa kuzum.
uyursun insallah uykunu al sersem olma.
Hayirli geceler askimm
Ahhh canm uzuuuun zaman sonra kjzim erken yatnxa bende yattim oh iyide yapmisim valla siz sohbet etmssnz baya okuyaym bakmGeleyim KuZum nasılsın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?