- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.281
Ahahahha KuZum bian sorunca topiğimin adını unuttumeee kuzum yoksam nasil sohbet etcez millet gelmeyw çekiniyor yüzsüzlük yapiyom kafalari dağılıyorsenin hangi topikdi.
Insallah tutar bebişim ilk tup bebek demi.
Ütü bitti kuzum yemek yapcam mutfağı toparlicam bide viledakk yüzüyorum bogulcam az kaldi. Özledim senuuu
Aman gece cekilmez kiz utude.
Allah senu ben genelde burda toplayip herkezle birebir konuşuyorumAhahahha KuZum bian sorunca topiğimin adını unuttum
İlk tedavi cok zor oldu kuzum ohss fln oldum gözlerimi fln kaybediyordum vücut kaldiramadi ilacalri tutardı ama şişkinlik gitmeye başlayınca embrioda gitti bakalım inslalaah yine aynisi olmaz doktorum busefer çok dikkatli davranıyor ilaç dozlarindaInsallah tutar bebişim ilk tup bebek demi.
Aaaa kendimi gördüm biran gecende ben böleydim. Kolay gelsin kuzumÜtü bitti kuzum yemek yapcam mutfağı toparlicam bide viledayarın hastane işleri var akşama da misafir var yemeklerim hazır olsun dedim
Bu ikincide paralimi yoksa alinan sperlerimi uyguluyor yedek.İlk tedavi cok zor oldu kuzum ohss fln oldum gözlerimi fln kaybediyordum vücut kaldiramadi ilacalri tutardı ama şişkinlik gitmeye başlayınca embrioda gitti bakalım inslalaah yine aynisi olmaz doktorum busefer çok dikkatli davranıyor ilaç dozlarinda
BEN bu aralar cok boşladım topiğimiAllah senu ben genelde burda toplayip herkezle birebir konuşuyorum
Kzuum ilk tadavi paralı oldu 19 yaşındaydım yaş tutmadı 2 ci yarısini devlet karşılıyor dondurma olmadı hiç canımBu ikincide paralimi yoksa alinan sperlerimi uyguluyor yedek.
anladim devam edersin insalah burdan sonra çoğu arkadaşım actoda aktof degil yüzsüz degiller ayni kişileri 10kere etiket ederim gelir sonra ahahahBEN bu aralar cok boşladım topiğimiişlerim vardı
Ayy hadi bu ay tutsun sende dikkat et bebeigm.Kzuum ilk tadavi paralı oldu 19 yaşındaydım yaş tutmadı 2 ci yarısini devlet karşılıyor dondurma olmadı hiç canım
İnsallah bitanemmmmmmAyy hadi bu ay tutsun sende dikkat et bebeigm.
Allah seni yaanladim devam edersin insalah burdan sonra çoğu arkadaşım actoda aktof degil yüzsüz degiller ayni kişileri 10kere etiket ederim gelir sonra ahahah
Ayy hadi bu ay tutsun sende dikkat et bebeigm.
Kutsal değilim ama geldim işte hoşbuldum canımAaaa etiket etmede gelen vatandasim mucskkk hoşgeldin askimm
İnsallah bitanemmmmmm
ol ol burda olllAllah seni yabende yüzsüz müyüm
Hoşgeldin kuzum kutsallar etiket edince öle dedim. Herkese açık alan canimin içi ne ettin bakem.Kutsal değilim ama geldim işte hoşbuldum canım
Olayım bari
ol ol burda olll
Hoşgeldin kuzum kutsallar etiket edince öle dedim. Herkese açık alan canimin içi ne ettin bakem.
Biliyorum canım davete gerek yok gelirim ben ne yapayım canım ya yatağa yattım horultu eşliğinde kk geziniyorum
ol ol burda olll
Hoşgeldin kuzum kutsallar etiket edince öle dedim. Herkese açık alan canimin içi ne ettin bakem.
Bakalim benide etiket edersin artikkOlayım bari
İSTe yine geldik burdayizzzz
Ben şükür atlattim esim bensiz girmezdi yataga ama bu sene rahatim oturuyorum icerde rahat.Biliyorum canım davete gerek yok gelirim ben ne yapayım canım ya yatağa yattım horultu eşliğinde kk geziniyorum
Hoşgeldin efinimmm hoşgeldinİSTe yine geldik burdayizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?