Yaaa neden

2senedir kullaniyom demedim kkyi nebilem ozel alan herseyimi paylaşıyom bilmesini istemedim bunu sosyal faaliyet buram var engel olsun istemedim merak eder okur bakar kizar diye heral. Önceden hamileyken bakardim bakma söyle yerlere kafanu kurcalama derdi. Halbuki uyeyim ah bilse ne eder ama allaha emanet ahahah

Valla canım bugün bütün gün kvler ve gorumcemle birlikteydik onlar la yedik içtik çoluk çocuk oyun oynadılar sürekli onlar yorulmak bilmedi ben yoruldum valla hala uyaniklar cadılar resim yapıolar abdest aldım kilamadim hala namazı çok başım ağrıyor niyeyse

Çok şükür canım bugunumuze yarın inşallah büyük cadimi okula yazdircaz birde denize girme olayimiz var tam belli değil sabah belli olacak

Sen nasılsın napıyorsun senin enerjine hayranım

Ahah güzel etmissiniz bunarada gecmis olsun kuzum gozunu dinlendir uykusuzlukda olabilir. Ben niyetliydim esim koye gitti isleri vardi bende gitmedim aksama kadar yataktan çıkmadım ahaha işlerim de bitirmistim. Keymif ettim esimde 9bucuk gibi geldi dışarı cikartti dun götürcem dedi mutfaga girip yemekde yapmadim yedik içtik geldim 1saat kvle konustim esimde uyudu bende kapatinca kkda takilayim dedim artik yarin bi temizlik yaparim yine. Denize bakalim bi pazar gideriz dedi. Olmazsa bayramdan sonra. Yüzme bilmiyom zaten

maşallah canım allah bağışlasın küçükler ozaman tosbikler desene. Benim suan yok canim
Biri 4 yasinda digeri 11 aylik. Evet biliyorum bi arada yazistik yine ama ben yeni uyelik aldim uzun bi yazisma olmadi. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla verir insallah

Ohh yat dinlen valla bacı en güzeli ben dünden beri kvler gorumcemle hep burada olunca çok yoruluyorum çocuklar hiç durmuyor enerjileri pilleri bitmiyor ya benim de eşim gececi büyük cadimi aliom yanına yatarken miss evi süpürmem lazım supuremedim iki gündür ya

Bn söyledim valla özel alanıma bu kadar müdahale etmesinden hoşlanmam girmez okumazda zaten

Selam. T Tatlianne20 nasılsın diğer arkadaşlar sizlere de merhaba bir ara burada baya aktiftim ama biraz geri çekildim yne de uzaktan takip edenlerdenim
uzak kalma gel sohbete gir nebar ne yok nasil gidiyor konuşalım yine canimin içi.
Biri 4 yasinda digeri 11 aylik. Evet biliyorum bi arada yazistik yine ama ben yeni uyelik aldim uzun bi yazisma olmadi. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla verir insallah
aminm canim allah razı olsun.masallah saglikla buyusunler teyzesi kokulu kokulu opsun onlari.
Aha geldim aşkım sen naptın bakem nasıl geçti günün
yedim içtim geldim ahahha
Sanada ozaman bol bol kolay gelsin ben şükür rahatim ya kv uzak annelerdem uzak tek ahahah nispet gibi ahah ay allah yardımcin olsun kizz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…