- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.481
Yaaa nedensagol aşkım ee napiyon ne ediyon bakem kuzum nasil gecti bugun ne yemek yedin ne yaptin yarin ne yapcan üzüntün mutlu olduğun
ben telefonla giremiyom esim yalnis anlar diyede kk yi bilmiyor adam daha keyif yer ama ahahah
sagol kuzum ramazandan sonra tutulan şevval ayi orucuydu kuzu 10 gun kalmisti bende bitmeden tutayim dedim bugun şükür bitti 6gun orucu. Dayaniyor bunye şükür tutsam kazalarida tutarim güzel gittide ara verim bayramdan sonra kazalari tutarim.
Hayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın.
Bugunumuze sukur uykuyla uyaniklik arasinda bi yerdeyim kk ilac gibi geliyor bu durumdaHayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın.
2senedir kullaniyom demedim kkyi nebilem ozel alan herseyimi paylaşıyom bilmesini istemedim bunu sosyal faaliyet buram var engel olsun istemedim merak eder okur bakar kizar diye heral. Önceden hamileyken bakardim bakma söyle yerlere kafanu kurcalama derdi. Halbuki uyeyim ah bilse ne eder ama allaha emanet ahahahYaaa neden
Valla canım bugün bütün gün kvler ve gorumcemle birlikteydik onlar la yedik içtik çoluk çocuk oyun oynadılar sürekli onlar yorulmak bilmedi ben yoruldum valla hala uyaniklar cadılar resim yapıolarsagol aşkım ee napiyon ne ediyon bakem kuzum nasil gecti bugun ne yemek yedin ne yaptin yarin ne yapcan üzüntün mutlu olduğun
ben telefonla giremiyom esim yalnis anlar diyede kk yi bilmiyor adam daha keyif yer ama ahahah
sagol kuzum ramazandan sonra tutulan şevval ayi orucuydu kuzu 10 gun kalmisti bende bitmeden tutayim dedim bugun şükür bitti 6gun orucu. Dayaniyor bunye şükür tutsam kazalarida tutarim güzel gittide ara verim bayramdan sonra kazalari tutarim.
Hayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın.
Aynen öyle ya iyiki var bura benim enerji kaynagim bura kafa dagitcak en samimi yer. Canim ee kendinden bahsedermisin evli bekar.Bugunumuze sukur uykuyla uyaniklik arasinda bi yerdeyim kk ilac gibi geliyor bu durumda
Evliyim canim 5 yillik. 2 oglum var seni arada okuyorum ama pek yazma firsatim olmadiAynen öyle ya iyiki var bura benim enerji kaynagim bura kafa dagitcak en samimi yer. Canim ee kendinden bahsedermisin evli bekar.
Ahah güzel etmissiniz bunarada gecmis olsun kuzum gozunu dinlendir uykusuzlukda olabilir. Ben niyetliydim esim koye gitti isleri vardi bende gitmedim aksama kadar yataktan çıkmadım ahaha işlerim de bitirmistim. Keymif ettim esimde 9bucuk gibi geldi dışarı cikartti dun götürcem dedi mutfaga girip yemekde yapmadim yedik içtik geldim 1saat kvle konustim esimde uyudu bende kapatinca kkda takilayim dedim artik yarin bi temizlik yaparim yine. Denize bakalim bi pazar gideriz dedi. Olmazsa bayramdan sonra. Yüzme bilmiyom zatenValla canım bugün bütün gün kvler ve gorumcemle birlikteydik onlar la yedik içtik çoluk çocuk oyun oynadılar sürekli onlar yorulmak bilmedi ben yoruldum valla hala uyaniklar cadılar resim yapıolarabdest aldım kilamadim hala namazı çok başım ağrıyor niyeyse
Çok şükür canım bugunumuze yarın inşallah büyük cadimi okula yazdircaz birde denize girme olayimiz var tam belli değil sabah belli olacak
Sen nasılsın napıyorsun senin enerjine hayranım
maşallah canım allah bağışlasın küçükler ozaman tosbikler desene. Benim suan yok canim bilirsen galiba konulardan.Evliyim canim 5 yillik. 2 oglum var seni arada okuyorum ama pek yazma firsatim olmadi
Dimii sözde plan pazarlari olur ama.Pazarlar daha da bi sıkici oliyo
Biri 4 yasinda digeri 11 aylik. Evet biliyorum bi arada yazistik yine ama ben yeni uyelik aldim uzun bi yazisma olmadi. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla verir insallahmaşallah canım allah bağışlasın küçükler ozaman tosbikler desene. Benim suan yok canim
Aha geldim aşkım sen naptın bakem nasıl geçti günün
Ohh yat dinlen valla bacı en güzeli ben dünden beri kvler gorumcemle hep burada olunca çok yoruluyorum çocuklar hiç durmuyorAhah güzel etmissiniz bunarada gecmis olsun kuzum gozunu dinlendir uykusuzlukda olabilir. Ben niyetliydim esim koye gitti isleri vardi bende gitmedim aksama kadar yataktan çıkmadım ahaha işlerim de bitirmistim. Keymif ettim esimde 9bucuk gibi geldi dışarı cikartti dun götürcem dedi mutfaga girip yemekde yapmadim yedik içtik geldim 1saat kvle konustim esimde uyudu bende kapatinca kkda takilayim dedim artik yarin bi temizlik yaparim yine. Denize bakalim bi pazar gideriz dedi. Olmazsa bayramdan sonra. Yüzme bilmiyom zaten
Bn söyledim valla özel alanıma bu kadar müdahale etmesinden hoşlanmam girmez okumazda zaten2senedir kullaniyom demedim kkyi nebilem ozel alan herseyimi paylaşıyom bilmesini istemedim bunu sosyal faaliyet buram var engel olsun istemedim merak eder okur bakar kizar diye heral. Önceden hamileyken bakardim bakma söyle yerlere kafanu kurcalama derdi. Halbuki uyeyim ah bilse ne eder ama allaha emanet ahahah
uzak kalma gel sohbete gir nebar ne yok nasil gidiyor konuşalım yine canimin içi.Selam. T Tatlianne20 nasılsın diğer arkadaşlar sizlere de merhaba bir ara burada baya aktiftim ama biraz geri çekildim yne de uzaktan takip edenlerdenim
aminm canim allah razı olsun.masallah saglikla buyusunler teyzesi kokulu kokulu opsun onlari.Biri 4 yasinda digeri 11 aylik. Evet biliyorum bi arada yazistik yine ama ben yeni uyelik aldim uzun bi yazisma olmadi. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla verir insallah
yedim içtim geldim ahahhaAha geldim aşkım sen naptın bakem nasıl geçti günün
Sanada ozaman bol bol kolay gelsin ben şükür rahatim ya kv uzak annelerdem uzak tek ahahah nispet gibi ahah ay allah yardımcin olsun kizz.Ohh yat dinlen valla bacı en güzeli ben dünden beri kvler gorumcemle hep burada olunca çok yoruluyorum çocuklar hiç durmuyorenerjileri pilleri bitmiyor ya benim de eşim gececi büyük cadimi aliom yanına yatarken miss evi süpürmem lazım supuremedim iki gündür ya
Bende bigun elbet açıklarım ama okadar konum varki kafami burda dagitiyom belki merak eder diye demiyom.Bn söyledim valla özel alanıma bu kadar müdahale etmesinden hoşlanmam girmez okumazda zaten
Afiyet olsun aşkitommmmmyedim içtim geldim ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?