- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.461
Evet babamlardayiz canm baba evi huzur anne yemegi missmuck muck napiyon ne ediyon şuan bakem babandamisin.
Koca belki acıkır kiz
Ben izlemedim onu hiç heyecanli olmalıbugun neler ettin bakem yemek falan.
kolay gelsin diloss hanimmm utu sevmeyen bennDiloş napsin iş güç sıra ütülere geldi kuzum
bende biraz bogazi tutuyorum bubara 1haftatir bende yemek yapmıyorum.ayyyy canımmm benimmmmmçoooook teşekkür ediyorum ❤❤
yokk kızz yavrum rejimde zatennn ondan ötürüde yapmıyorum bir haftadır pek yemek
aynen kuzu galiba aktif üye secilecem ahaha napim herifi bekliyom dışarı cikartacak daha yemek yemedim oruc açmadım sen neediyon bakemmsen bayaa hizlisin hee bu aralar. nabersin :)
ellerinde bol bol op anniskonun babanin ohh misssEvet babamlardayiz canm baba evi huzur anne yemegi miss
bulaşınca ciksansa aklin burda hep gecmis olsun balim usuttunmu ney aman dikkat et kuzum. Aminn sagol bitanem yarim saat oldu okunali esimi bekliyom acmadim dahaBen bii bulaştım kiinapiim kuzuu çorba yeşil fasulye pirinç pilavı vardı bizdee ben hastayım yiyemiyom kaç gündür yemek filan. Sen napıyosun tatlış orucun kabul olsun
kolay gelsin diloss hanimmm utu sevmeyen bennama mecbur.
bende biraz bogazi tutuyorum bubara 1haftatir bende yemek yapmıyorum.
aynen kuzu galiba aktif üye secilecem ahaha napim herifi bekliyom dışarı cikartacak daha yemek yemedim oruc açmadım sen neediyon bakemm
ellerinde bol bol op anniskonun babanin ohh misss
bulaşınca ciksansa aklin burda hep gecmis olsun balim usuttunmu ney aman dikkat et kuzum. Aminn sagol bitanem yarim saat oldu okunali esimi bekliyom acmadim daha
Kızz ezan okunmadımı ki daha bekliyon bidekolay gelsin diloss hanimmm utu sevmeyen bennama mecbur.
bende biraz bogazi tutuyorum bubara 1haftatir bende yemek yapmıyorum.
aynen kuzu galiba aktif üye secilecem ahaha napim herifi bekliyom dışarı cikartacak daha yemek yemedim oruc açmadım sen neediyon bakemm
ellerinde bol bol op anniskonun babanin ohh misss
bulaşınca ciksansa aklin burda hep gecmis olsun balim usuttunmu ney aman dikkat et kuzum. Aminn sagol bitanem yarim saat oldu okunali esimi bekliyom acmadim daha
WC de rahatladın mıOzaman catlatma adami yaw o degilse rezil olman korkma
Çay içeceğiz balım sen
9bucuk gibi actim orucu ahah çıkardı dışarı. Sende en iyisi yazisarak kafami dağıtırım diyon yani en iyisi ama saka maka tez ilesirsjn beybim.Anaaam kıyamam kuzu koşa koşa gelsin eşinsorma tatlış ağzımda birsürüüü aft çıktı mahfoldumm kafa hareketleriyle anlaşıyorum resmen konuşasım bilee gelmiyoo
sagol bebeisim 8buck da okundu da esimi bekledim 9bucukda actim orucuKızz ezan okunmadımı ki daha bekliyon bideAllah kabul etsin bu arafa
iyi etmissin bende yattim bugün öyle kuzum simdi kk keyfiAyy kuzum acayip yorgunum. Sabah eşimin yeğenini dgs sınavına götürdük sonra köydeki eve gittik filan. Anca girebildm siteye hatta biraz uyuyayım diyorum sizler nasılsınız
ooooo ne rahatlama en keyif aldığım yerrrWC de rahatladın mı
afiyey olsun ballim bende şuan kk keyfi eşim uyudu.Çay içeceğiz balım sen
Aşkım ne ediyorsunkuzucummm
Hayırlı geceler canım
Hoşgeldin kuzum davette karşılık verdigin için teşekkür ederim canımHayırlı geceler canım
Hoşbuldum cnm ne demek sen cagrirsinda gelmemiHoşgeldin kuzum davette karşılık verdigin için teşekkür ederim canım
Ahahahahha valla benimde oyle keyif yapıyorum orda en âlâsından9bucuk gibi actim orucu ahah çıkardı dışarı. Sende en iyisi yazisarak kafami dağıtırım diyon yani en iyisi ama saka maka tez ilesirsjn beybim.
sagol bebeisim 8buck da okundu da esimi bekledim 9bucukda actim orucu
iyi etmissin bende yattim bugün öyle kuzum simdi kk keyfi
ooooo ne rahatlama en keyif aldığım yerrr
afiyey olsun ballim bende şuan kk keyfi eşim uyudu.
Aşkım ne ediyorsun
9bucuk gibi actim orucu ahah çıkardı dışarı. Sende en iyisi yazisarak kafami dağıtırım diyon yani en iyisi ama saka maka tez ilesirsjn beybim.
sagol bebeisim 8buck da okundu da esimi bekledim 9bucukda actim orucu
iyi etmissin bende yattim bugün öyle kuzum simdi kk keyfi
ooooo ne rahatlama en keyif aldığım yerrr
afiyey olsun ballim bende şuan kk keyfi eşim uyudu.
Aşkım ne ediyorsun
sagol aşkım ee napiyon ne ediyon bakem kuzum nasil gecti bugun ne yemek yedin ne yaptin yarin ne yapcan üzüntün mutlu olduğunHoşbuldum cnm ne demek sen cagrirsinda gelmemi
ben telefonla giremiyom esim yalnis anlar diyede kk yi bilmiyor adam daha keyif yer ama ahahahAhahahahha valla benimde oyle keyif yapıyorum orda en âlâsından
sagol kuzum ramazandan sonra tutulan şevval ayi orucuydu kuzu 10 gun kalmisti bende bitmeden tutayim dedim bugun şükür bitti 6gun orucu. Dayaniyor bunye şükür tutsam kazalarida tutarim güzel gittide ara verim bayramdan sonra kazalari tutarim.Ohh afiyet olsun kuzuşşmaşallah iyi tutuyosuun canım inşallah ben de sınavdan sonra tutayım diyorum ahh ahhh çok kötü bişey yaa hastalığın her türlüsü sağol kuzum inşallah
Hayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın.Iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?