- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.501
Sağol canım sen Naptin bakem ben yokken.Afiyet olsun aşkitommmmm
Bugun nasil geçti bakem kuzum.T Tatlianne20 sağol bebeğim inş gelirim daha sık
Napım balım ütüler bitti kocişim geldi yemek hazırla fln derken anca keyifs yapıyoruz tabi ben yine erken kalkicam sabah hastane var yine kontrolSağol canım sen Naptin bakem ben yokken.
Benim eşim bilmez ki burda konu acılıyoBende bigun elbet açıklarım ama okadar konum varki kafami burda dagitiyom belki merak eder diye demiyom.
aa ne oldu kontrollerde nededii doktor.Napım balım ütüler bitti kocişim geldi yemek hazırla fln derken anca keyifs yapıyoruz tabi ben yine erken kalkicam sabah hastane var yine kontrol
Bizimki merak eder diye demiyom her ihtimale karşı güvenemedim.Benim eşim bilmez ki burda konu acılıyo
Herşey yolunda kuzum bir sürü yumoşlar olmus yarın da bakılacak duruma göre toplama olucagi gün netleşir artıkaa ne oldu kontrollerde nededii doktor.
Anladım canım hayırlısı insallahaa ne oldu kontrollerde nededii doktor.
Bizimki merak eder diye demiyom her ihtimale karşı güvenemedim.
Tabi canim ben etiket ederimBeni unutmayin kizlar evimi tasiyayim daha aktif olucam.insallah
Etmesende telasim bitince ben gelirimTabi canim ben etiket ederim
ay inşallah kuzum hayirlisi olsun kuzum.Herşey yolunda kuzum bir sürü yumoşlar olmus yarın da bakılacak duruma göre toplama olucagi gün netleşir artık
Aynen. Bugece buralardasin uyku yok sanada desene.Anladım canım hayırlısı insallah
Yanii ben aktifim davet bekleme gelin halka açık topik buraEtmesende telasim bitince ben gelirim
Yok canım çamaşır ascam ondanay inşallah kuzum hayirlisi olsun kuzum.
Aynen. Bugece buralardasin uyku yok sanada desene.
Kolay gelsin bitanem işler bitmez yatana kadar.Yok canım çamaşır ascam ondan
Hayırlı geceler canım guzel uykuylan git hastaneye öptüm.Ben kaçar kızlar hepicuğunuziiiiii iyi geceler tatliş rüyalar
Oyle valla canısı yatmam da lazım yarın okul varKolay gelsin bitanem işler bitmez yatana kadar.
Yaaa ne okulu gii bitmedimi.Oyle valla canısı yatmam da lazım yarın okul var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?