- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.541
Kuzum uyandim çok uyumuş gibi uyku tutmadı sen nasılsın askimGunaydın güzel hatunlar nasılsıniz
Bende iyim sukur fazla uyuyamıyorum artık bebıs ağırlık veriyor ağrılarım oluyor. Babam geldi gece annemle basbasa biraktimKuzum uyandim çok uyumuş gibi uyku tutmadı sen nasılsın askim
Yaa baban uzun yoldami çalışıyor ne işi maşallahBende iyim sukur fazla uyuyamıyorum artık bebıs ağırlık veriyor ağrılarım oluyor. Babam geldi gece annemle basbasa biraktim1 bucuk aydır hasretlerdi. Şimdi uyandım sessiz sessiz ilaçlarımı yapcam
Yok canım biz mustaya yaşıyoruz esımle işi gereği bende tüp bebek yaptırınca annem yanıma geldi bya oldu geleli esim gorev gitti babamlar da yozgatta yaşıyorlar tek annem geldi babam çalışıyordu şimdi bizi görmeye geldi. Banada kanamam olmuştu 2 hafta önce yolu yasakladı doktor yoksa ben gidip orda kalacaktım. Hayırlısı bakalım. Gündüz de hep yatiyorum sukur bir sikintimiz yok çarşamba kontrolüm var ınslalah hersey yolundadir. Dua edin teyzeleri bizeYaa baban uzun yoldami çalışıyor ne işi maşallahaman dikkat et uykunu al tadini çıkar uykusuz günler başlar
GunaydinnnnGünaydınnnnnnnnnn
Kuzu youtube den kopyala duruma yapistir direk muzikli çıkıyor yazi şeklinde yazar ama paylasinca muzikli dönüşüyor normal duruma yapistir onu.T Tatlianne20 kuzu youtuben video paylaşma da mı ayni oluyor yapiyorum ama olmuyor bi de bana bakemmm
Anladım allah razi olsun teyzemden aman dikkat et kuzum sen inşallah rabbim saglikli bir şekilde sonuç alir sağlıkla dünyaya gelsin bebeğimizYok canım biz mustaya yaşıyoruz esımle işi gereği bende tüp bebek yaptırınca annem yanıma geldi bya oldu geleli esim gorev gitti babamlar da yozgatta yaşıyorlar tek annem geldi babam çalışıyordu şimdi bizi görmeye geldi. Banada kanamam olmuştu 2 hafta önce yolu yasakladı doktor yoksa ben gidip orda kalacaktım. Hayırlısı bakalım. Gündüz de hep yatiyorum sukur bir sikintimiz yok çarşamba kontrolüm var ınslalah hersey yolundadir. Dua edin teyzeleri bize
Tmm kuzum deniyeceğummmmmKuzu youtube den kopyala duruma yapistir direk muzikli çıkıyor yazi şeklinde yazar ama paylasinca muzikli dönüşüyor normal duruma yapistir onu.
Tmm kuzum deniyeceğummmmm
Ami' canım ınslalah Rabbım hayırlıca isteyen herkese nasip etsin insallahAnladım allah razi olsun teyzemden aman dikkat et kuzum sen inşallah rabbim saglikli bir şekilde sonuç alir sağlıkla dünyaya gelsin bebeğimiz
Yorgunluktan bitik ben.Nasılsınız kızlar ☺❤
Dedin neydi kuzum o kadar börek yaptınYorgunluktan bitik ben.
Dedin neydi kuzum o kadar börek yaptın
EvettttttttttttKızlar bugün yaptım testi . Heyecandan ölüyorum şu an
Hayirliiiii olsunnnnnnnnKızlar bugün yaptım testi . Heyecandan ölüyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?