Özlemezmiyim kurban olduğum annemdeyim kaçgündür bugün evime döncem yeni kahvaltı yaptım ortalığı toparlıyorum sen napan çiçeeeem
Kocişim geldi, boğaz enfeksiyonu oldum hastaneye git gelle geçirdim bir kaç gün, sıpa cinsiyet göstermediği için cinsiyet partisi ertelendi çok aksiyonlu oldu bu hafta
Ooo teyzem size iyi bakmıştır prenses nasıl park sevdanız devam ediyor mu

kız bu bebe amma nazlı çıktı bence doktorun halt yemesi ya görüyodur o

Oo gözünaydın ballll özlemişmisin kocişi geçmiş olsun kuzumya doktora göründünmü ona göre hamileler için ilaç oluyor.
Ahahaaa valla mıı kızmı yoksa bak nazlı çıktı

kız bu bebe amma nazlı çıktı bence doktorun halt yemesi ya görüyodur o
Kız ilk haftalar demedi demedi bu haftada bebe bacağını açtı ama ayağını bağdaş kurmuş tam orası kapalı döndüm öksürdüm bi döndüm bebe bize kaşları çatmış bakıyor eşimde ultrasonda bebeye kızıyor aman gösterme kıymetlini diye adam çatladı resmen

Oo gözünaydın ballll özlemişmisin kocişi geçmiş olsun kuzumya doktora göründünmü ona göre hamileler için ilaç oluyor.
Ahahaaa valla mıı kızmı yoksa bak nazlı çıktı
Sağol kuzum benim akşam parol iç dedi önce sabaha gel dedi baktık 3 saat geçti düşmedi ateş çok yükselmeden acile gittik bu defada orda serumla parol verdiler öyle sabah ettim sonra antibiyotik verdi işte iki güne kesti çok şükür
Bende dedim göstermediyse kız bu

Aman kuzum dikkat et kıyamam sana ben balım benim. Meraktan catlatcak belli minnakım

adama hak verdim ama kıymetlini diyişine haykırdım kız bence bu kadar naz anca kadı kızında olur
erkek olsa sallanırdı bişiler yaa sdffsdfdas

adama hak verdim ama kıymetlini diyişine haykırdım kız bence bu kadar naz anca kadı kızında olur
erkek olsa sallanırdı bişiler yaa sdffsdfdas
Kız yazık adam 5 haftadır cinsiyet öğrenmek istedi önce tahmin etmedi doktor ben başkasına gitmem dedim sonra biri erkek biri kız dedi tam en kesin sonucu alacağız derken bebe gol attı kız çıkarsa babası beni unutur valla prensesim de prensesim diyor ilk günden beri

oooo küçük hanımla taht savaşlarııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…