- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.581
Ben begendim ahahahSize bir ben geldim mesajı gönderdim hiç beğenmeyin zaten
Şırdanlı olmayaydı iyidiSize bir ben geldim mesajı gönderdim hiç beğenmeyin zaten
İz bırakayım dedim beybisiŞırdanlı olmayaydı iyidi
Özlemezmiyim kurban olduğumİz bırakayım dedim beybisi
Ne yapıyorsun nasılsın özledin mi beni
Kocişim geldi, boğaz enfeksiyonu oldum hastaneye git gelle geçirdim bir kaç gün, sıpa cinsiyet göstermediği için cinsiyet partisi ertelendi çok aksiyonlu oldu bu haftaÖzlemezmiyim kurban olduğumannemdeyim kaçgündür bugün evime döncem yeni kahvaltı yaptım ortalığı toparlıyorum sen napan çiçeeeem
Kocişim geldi, boğaz enfeksiyonu oldum hastaneye git gelle geçirdim bir kaç gün, sıpa cinsiyet göstermediği için cinsiyet partisi ertelendi çok aksiyonlu oldu bu hafta
Ooo teyzem size iyi bakmıştırprenses nasıl park sevdanız devam ediyor mu
Oo gözünaydın ballll özlemişmisin kocişiKocişim geldi, boğaz enfeksiyonu oldum hastaneye git gelle geçirdim bir kaç gün, sıpa cinsiyet göstermediği için cinsiyet partisi ertelendi çok aksiyonlu oldu bu hafta
Ooo teyzem size iyi bakmıştırprenses nasıl park sevdanız devam ediyor mu
Kız ilk haftalar demedi demedi bu haftada bebe bacağını açtı ama ayağını bağdaş kurmuş tam orası kapalıkız bu bebe amma nazlı çıktıbence doktorun halt yemesi ya görüyodur o
Sağol kuzum benim akşam parol iç dedi önce sabaha gel dedi baktık 3 saat geçti düşmedi ateş çok yükselmeden acile gittik bu defada orda serumla parol verdiler öyle sabah ettimOo gözünaydın ballll özlemişmisin kocişigeçmiş olsun kuzumya doktora göründünmü ona göre hamileler için ilaç oluyor.
Ahahaaa valla mıı kızmı yoksa bak nazlı çıktı
Aman kuzum dikkat et kıyamam sana ben balım benim. Meraktan catlatcak belli minnakımSağol kuzum benim akşam parol iç dedi önce sabaha gel dedi baktık 3 saat geçti düşmedi ateş çok yükselmeden acile gittik bu defada orda serumla parol verdiler öyle sabah ettimsonra antibiyotik verdi işte iki güne kesti çok şükür
Bende dedim göstermediyse kız bu
Kız ilk haftalar demedi demedi bu haftada bebe bacağını açtı ama ayağını bağdaş kurmuş tam orası kapalıdöndüm öksürdüm bi döndüm bebe bize kaşları çatmış bakıyor eşimde ultrasonda bebeye kızıyor aman gösterme kıymetlini diye adam çatladı resmen
Oyy bal böceğimAman kuzum dikkat et kıyamam sana ben balım benim. Meraktan catlatcak belli minnakım
Kız yazık adam 5 haftadır cinsiyet öğrenmek istedi önce tahmin etmedi doktor ben başkasına gitmem dedim sonra biri erkek biri kız dedi tam en kesin sonucu alacağız derken bebe gol attıadama hak verdimama kıymetlini diyişine haykırdım kız bence bu kadar naz anca kadı kızında olur
erkek olsa sallanırdı bişiler yaa sdffsdfdas
Kız yazık adam 5 haftadır cinsiyet öğrenmek istedi önce tahmin etmedi doktor ben başkasına gitmem dedim sonra biri erkek biri kız dedi tam en kesin sonucu alacağız derken bebe gol attıkız çıkarsa babası beni unutur valla prensesim de prensesim diyor ilk günden beri
Rakibem güçlü canım bükemediğim o narin bileğini öperim onunoooo küçük hanımla taht savaşlarııııı
Tatlı tatlı öpsün annesi onuRakibem güçlü canım bükemediğim o narin bileğini öperim onun
Ay inşallah canım aslında hep bacak açık o yüzden hep erkek diye bekledik ama bu son hareket kıza itti biziTatlı tatlı öpsün annesi onu❤
Benim kız da geç göstermişti canım. Hayırlısıyla gelsin de☺
4 buçuk yaşındaAy inşallah canım aslında hep bacak açık o yüzden hep erkek diye bekledik ama bu son hareket kıza itti bizi
Senin kız kaç yaşında
Oyy maşallah prensesime4 buçuk yaşında☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?